Balea Deodorant - Mango & Anti Transparant 5 in 1 bescherming

Tijdens mijn werkuren loop ik erg veel, daarnaast maak ik ook vaak dingen schoon en dan is het fijn als je een goede deodorant gedurende dag hebt. Bij de DM kocht ik twee deodorants in de geuren Mango en een Anti Transparant 5 in een bescherming met een meloen geur. Ik was heel benieuwd of dit hielp tijdens mijn actieve uurtjes.


Mango

De deodorant met mango geur moet jouw oksels tot wel 24 uur bescherming bieden. Daarnaast moet het ook een verzorgd gevoel geven en de frisheid van de mango geur. Het heeft een exotische geur die jouw dus beschermt tegen jouw lichaamsgeur. Deze deodorant bevat geen aluminium en is vegan.

Ingrediënten: Butane, Alchohol, Propane, Dipropylene, Glycol, Parfum, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Aqua, Limonene, Benzyl Alchohol.

Let op het ingrediënt Phenoxyethanol deze stof kan allergische reactie veroorzaken. Ik heb hier gelukkig geen last van. De mango geur is erg lekker als je van zoet en fris houdt. Het geeft wel degelijk bescherming, want als ik geen deodorant gebruik dan zweet ik meer als met deze deodorant. Of het echt 24 uur bescherming geeft geen idee, want ik douche elke dag gewoon lekker binnen die 24 uur. Maar gedurende 8 uur dat ik werk is deze deodorant wel beschermend.

Anti Transparant 5 in 1 bescherming


De deodorant Anti Transparant 5 in 1 bescherming geeft jouw oksels een goede verzorging, daarnaast wordt de droge huid beschermd tot wel 48 uur lang, houdt het gele vlekken tegen en je krijgt geen witte aanslag in je kleren als je bijvoorbeeld zwarte kleding draagt. Deze deodorant bevat geen alcohol, kleurstoffen, nanodeeltjes, parabeen en paraffines / minerale oliën. De geur ruikt echt heel erg naar meloen en dat vind ik erg fris ruiken.

Ingredienten: Butane, Propane, Cyclopentasiloxane, Aluminium Chlorohydrate, C12-15, Alkyl Benzoate, Isopropyl Palmitate, Caprylic ,Capric Triglyceride, Parfum, Triethyl Citrate, Octyldodecanol, Phenoxyeyhanol, PPG-14, Butyl Ether, Disteardumonium Hectorite, Propylene Carbonate, Citronellol en BHT - Let op sommige ingrediënten kunnen irritatie veroorzaken!

Balea zegt dat ook deze deodorant vegan is, maar ik heb alle ingrediënten opgezocht en bij 1 stond er bij dat het afkomstig is van dieren. Deze deodorant is dus NIET vegan! Daarnaast zijn er een aantal ingrediënten wel organisch verbonden met alchohol.

Verder is deze deodorant wel een goede bescherming, laat geen gele vlekken achter en ook op zwarte kleding zie je geen waas. Mijn oksels voelen zacht aan en ik heb geen last van irritatie. Of het nou echt 48 uur bescherming geeft weet ik niet, want gedurende 48 uur douche ik gewoon.


Allebei de deodorants geven je de verzorging en bescherming die je nodig hebt. Daarnaast geeft de 5 in 1 deodorant een extraatje. Ik heb geen last van irritatie, maar als jij gevoelig bent dan zou ik het zeker in de gaten houden. 

- Mango €0,85 voor 200ml
- Anti Transparant 5 in 1 bescherming €0,85 voor 200ml

Koop jij weleens wat bij de DM?

25 opmerkingen

 1. Nee, ik ben zelfs nog nooooooit in een DM geweest haha. Dat wordt volgens mij wel eens tijd, ik zie overal van die leuke shoplogs voorbijkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze klinken goed en wat een prijs! Ik ben wel heel benieuwd naar de Mango geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind Balea echt een heel fijn merk. De fruit geuren gebruik ik zelf eigenlijk nooit omdat ze mij weinig bescherming bieden. Maar de andere lijkt mij wel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinken beide als fijne deodorants =)
  Jammer dat de DM niet om de hoek zit.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik koop nooit bij de DM want ik kende het niet. Maar het zijn wel voordelige producten

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook best snel last van irritatie, dus dit klinkt goed! En het lijken me ook lekkere geurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben nog nooit bij de DM geweest, die mango lijkt me wel heel lekker voor de zomer moet ik zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er aantrekkelijk uit. Helaas zit er geen DM bij me op de hoek. Toch altijd weer jammer als je niet dichtbij de grens woont. Ik j=ken veel dm fans

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt het is niet om de hoek, maar als je een keer een dagje naar Duitsland gaat kan je lekker inslaan, tenminste dat doe ik altijd.

   Verwijderen
 9. Ik gebruik al jaren geen deo meer maar ik denk dat ik die met mango geur wel erg lekker zou vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het wordt hoogtijd dat ik iemand ga ritselen die ff een dagje Duitsland wil doen want ik hoor zoveel goede verhalen over balea

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wij hebben hier geen DM in de buurt. Laatst was ik in Sofia (Bulgarije) en daar ben ik voor het eerst bij een DM naar binnen geweest. Helaas weinig extra bagage ruimte, anders had ik er flink ingeslagen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben echt fan van Balea, zo goedkoop en zoo fijn! Gelukkig wonen wij 5 minuten van de grens haha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Klinkt goed! Ik ben vooral benieuwd naar de Anti Transparant 5 in 1, lijkt me echt wel een fijn exemplaar als je vaak zwart draagt. Jammer dat de DM zo ver is!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat raar dat ze zeggen dat er geen dierlijke producten in zitten... Mogen ze dat er wel op zetten als het niet klopt?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Al veel goeds gehoord over dit merk maar nog nooit zelf iets van geprobeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Balea vind ik wel een fijn merk alleen ik hoef geen deo met fruit geuren etv dus ik zou voor Anti Transparant 5 in 1 bescherming gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mango geur dat lijkt me wel lekker - heb ook liever een deo die wat langer werkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dit merk kost echt helemaal niets haha! Ik moet dit merk maar eens flink inslaan als ik straks ga samenwonen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ben niet zo fan van specifieke geuren in deo, ik zou dus niet gaan voor mango denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zo goedkoop! Hoe dan?! Ik ben weleens bij DM geweest maar volgens mij zit deze niet echt bij mij in de buurt. Zo jammer want ben echt benieuwd naar de mango geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Fijn om te lezen dat het voor jou werkt. Mij lijkt de de Belea Manga erg lekker. Heerlijk geurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ze lijken me erg lekker ruiken! De mango moet ik dan maar laten staan, want ik heb een gevoelige huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Vijf in één! Dat vind ik altijd fijn als een product verschillende functies combineert!

  BeantwoordenVerwijderen