Catrice - Lashes To Kill Ultra Black Volume Mascara

Ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte mascara. Ik heb daarom ook heel veel verschillende mascara's gehad en nog steeds heb ik de perfecte mascara niet gevonden. Dit keer testte ik de Lashes To Kill Ultra Black Volume Mascara van Catrice. De meeste mascara's die ik heb uitgeprobeerd zijn het altijd net niet. De mascara heeft de kleur 020 Ultra Black. Deze kleur moet voor volle diepzwarte wimpers zorgen. Daarnaast bevat het zwarte diamantpoeder en carbonpigmenten voor een intense en oogverblindende look aan je wimpers. Daarbij is Catrice ook dierproefvrij. 

Het moet gedurende 14 uur lang een mooie look aan je wimpers geven. Nu zit een mascara eigenlijk bijna nooit 14 uur lang op mijn ogen, maar toch heb ik het getest. En ik kan je zeggen dat het er zeker wel 14 uur lang op blijft zitten.


De mascara heeft een traditionele vezel borstel die erg zacht aanvoelt met het aanbrengen van de mascara. De borstel is makkelijk in gebruik. Ik vind zulke borstels wel heel erg fijn bij een mascara. Het vangt ook genoeg mascara op als het uit de verpakking komt. 


De mascara heeft een intens zwarte kleur en geeft wat meer lengte aan mijn wimpers. Ik heb zelf al lange wimpers, maar ze zijn toch nog iets langer geworden. Echt heel veel volume in de wimpers zie ik niet. De mascara plakt niet aan elkaar en het brokkelt ook niet. Helaas is de mascara niet waterproof en als dat echt een must is voor jou dan is deze mascara niets voor jou. 


Het is een fijne mascara die veel doet, behalve het echt volume geven aan je wimpers. Dat wilde ik toch wel heel erg graag. Ik ga deze mascara zeker wel gebruiken totdat het op is, maar ook deze mascara is helaas niet de perfecte mascara voor mij. Een waterproof mascara is niet perse een must voor mij. 

De Catrice Lashes To Kill Ultra Black Volume Mascara is te koop bij de Kruidvat voor €3,99.

Heb jij de perfecte mascara al gevonden?


17 opmerkingen

 1. Ik gebruik qua mascara nu eigenlijk altijd L'Oréal. Ik vind het resultaat niet verkeerd, maar ook niet geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt niet verkeerd, maar ook niet geweldig.

   Verwijderen
 2. Ik vind het ook zo moeilijk om een goeie mascara te vinden. Volume heb ik niet echt nodig dus misschien dat ik deze toch eens ga uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er best goed uit voor een budget mascara. Die wil ik ook wel eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de perfecte mascara nog niet gevonden en volgens mij ga ik die ook nooit vinden haha. Ik heb er een tijdje geleden wel één gehad van La Roche Posay en die kwam in de buurt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze mascara kende ik nog niet maar ik vind het effect erg mooi =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik altijd de Glam & Doll False Lashes mascara van Catrice. Sinds kort ook te koop in een (fijne) waterproof variant!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Degene die ik heel graag gebruik en al een aantal keer heb gekocht is de Rock Couture mascara van Catrice!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer dat hij niet veel volume geeft. De Rock Couture mascara van Catrice doet dat wel erg goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze mascara kende ik nog niet, jammer dat die voor jou niet helemaal goed werkt (vind het resultaat wel erg mooi) x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ook altijd op zoek naar een goede mascara. Er komen ook steeds weer nieuwe op de markt, die ik dan weer wil proberen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het effect ziet er toch niet zo slecht uit en zulke borsteltjes gebruik ik ook het liefst! Ik wissel eigenlijk elke keer af van mascara! Mijn favoriet is er eentje van essence en de nieuwe Paradise Extatic van L'Oreal

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind dat hij een mooi en gesepareerd resultaat geeft! Inderdaad wel niet het volume dat je van zo'n mascara verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hm jammer dat je niet super positief bent. Fijne en eerlijke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mijn favoriete mascara is le volume de chanel, anders moet je die eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik gebruik momenteel de Paradise van L'Oreal, die's echt fijn! Chanel ben ik ook groot fan van, maar moet van mezelf altijd eerst de één opmaken voor ik de ander weer in huis haal, haha.

  BeantwoordenVerwijderen