Happy 27th Birthday to me ✯ + een aantal dingen waar ik dankbaar voor ben! ✯

Vandaag is de dag dat ik 27 jaar jong ben geworden! Ik heb in die 27 jaar eigenlijk al best veel meegemaakt dus voor mij is het vanzelfsprekend om dankbaar te zijn voor veel dingen. Voor mij zijn het vaak de kleine dingen waar ik dankbaar voor ben. Ik vond het wel leuk om op mijn verjaardag een aantal dingen met jullie te delen waar ik dankbaar voor ben. 


✯ de beste moeder op aarde ✯ deze taart hierboven op de foto ✯ dat ik lieve collega's heb ✯ dat mijn kamer weer helemaal opgefrist word ✯ de herfst ✯ dat ik nog steeds mijn blog heb ✯ mijn lieve huisdieren ✯ mijn mooie nieuwe layout ✯ de verse pompoensoep van gisteren ✯ dat ik ben begonnen met dierproefvrije producten te gebruiken ✯ dat ik lieve vriendinnen heb ✯ dat ik weer lekker in mijn fel zit ✯ dat ik 27 jaar ben geworden ✯ leuke samenwerkingen met bedrijven ✯ mijn ongeluk dat goed is afgelopen  ✯ dat ik sushi heb leren eten ✯ dat ik veel leuke dingen mag en kan doen ✯ de cruise die ik in juni heb gemaakt ✯ dat ik weer gelukkig kan zijn ✯ dat jullie mijn artikels nog steeds lezen ✯ dat jullie mijn blog nog steeds bezoeken ✯ de lieve reacties en berichten die ik elke dag krijg ✯ voor nog veel meer dingen 


Waar ben jij dankbaar voor?


22 opmerkingen

 1. Gelukkige verjaardag Manon! De taart ziet er super uit! Vier het goed met je familie en vrienden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je verjaardag =)
  Maak er een leuke dag van!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd! Maak er een top dag van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Een mooi moment om even stil te staan bij alles waar je dankbaar voor bent

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd! En wat een mooie rij met dingen waar je dankbaar voor bent. Groot en klein <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd meis! Hele fijne lijstje met waar je allemaal dankbaar voor bent, of het nou groot of klein is <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne verjaardag Manon!! Leuk om te lezen waar je dankbaar voor bent. Ik ben dankbaar voor mijn gezondheid en alle lieve mensen om mij heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je verjaardag! En een hele fijne dag gewenst natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd! Wat een leuk idee om zo stil te staan bij de dingen waarvoor je dankbaar bent. Maak er een mooie dag van :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben dankbaar dat ik nu weer zwanger ben van baby nummer 2.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd met je verjaardag, hopelijk heb je een fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nog een keer gefeliciteerd met je verjaardag! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en maak er nog een mooie dag van! Ik ben heel erg dankbaar dat ik al bijna 5 jaar samen ben met mijn vriend, dankbaar dat ik mijn beste vriend heb en dankbaar dat ik een jongen die ik 10 jaar geleden ontmoet heb via internet, dit jaar voor het eerst in real life heb mogen ontmoeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie dingen! Gefeliciteerd met je verjaardag! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Heb je een leuke dag gehad? Wat leuk dat je met ons deelt waar je dankbaar voor bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd en het is super om dankbaar te zijn! Enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd met je verjaardag. Ik ben dankbaar dat ik nog steeds mijn kids zie opgroeien

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooi lijstje en hoewel ik te laat ben alsnog van harte gefeliciteerd. Hopelijk heb je een mooie dag gehad!

  BeantwoordenVerwijderen