Mijn favorieten van September - 2017

Ik vond het een keer tijd om mijn favorieten te laten zien. Dit heb ik volgens mij echt al een hele lange tijd niet gedaan. Deze maand heb ik 4 mooie en fijne producten die ik deze maand echt elke dag heb gebruikt.

I Heart Make-Up Goddes Of Love Tripple Baked Highlighter 
Voordat ik alleen dierproefvrije producten ging gebruiken was de highlighter Mac Soft & Gentle mijn favoriet. Ik heb deze ingeruild voor de I Heart Make-up Goddes Of Love Tripple Baked Highlighter. Deze geeft een ontzettend mooie zichtbare glow en je kan er echt heel erg lang mee doen. Ik gebruik het elke dag zowel voor overdag als de avond. Ik denk dat deze highlighter altijd mijn favoriet wel zal zijn.

Lovea Avocado Olie 
Sinds de dag dat ik deze olie kreeg heb ik het elke dag gebruikt. Je ziet dat er nog niet veel uit is, omdat ik het enkel voor mijn gezicht gebruik. Je hoeft er maar minimaal op te doen. Je kan deze olie natuurlijk ook gebruiken voor het hele lichaam dan zou je er iets minder lang over doen. Het is 100% natuurlijk en dierproefvrij. Je kan het review hier lezen.

The Body Shop Pumpkin Vanilla Body Butter
Een body butter die ik nog niet zo lang geleden heb gekregen, maar sinds de dag dat ik het heb al iedere keer heb gebruikt is de Vanille Pumpkin van The Body Shop. Het ruikt heerlijk naar vanille en koekjes. Dit is een nieuwe Special Edition die vanaf nu ook te koop is. Het review kan je hier lezen. 

Catrice Limited Edition Neo-Natured Blush - Walk In The Woods
Deze Limited Edition Neo-Natured van Catrice is al weer van vorig jaar Oktober-December. Eerlijk gezegd heb ik deze blush bijna nooit gebruikt tot afgelopen maand. Ik draag deze mooie blush elke dag op mijn wangen. Het is niet te fel, maar ook niet heel subtiel. Het geeft een mooie kleur aan je gezicht. Vooral de verpakking vind ik helemaal geweldig. Helaas heb ik hier nooit een review van geschreven.

Het zijn stuk voor stuk hele fijne producten. Ze zijn dierproefvrij en de body butter van The Body Shop is zelfs 100% Vegan!


Wat zijn jouw favoriete producten van September?

27 opmerkingen

 1. Ik denk dat de Niveau douche olie die ik kocht tegen een droge huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto’s maak je toch!<3 Ik ben heel benieuwd naar de geur van Vanilla Pumpkin!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie favorieten heb je zeg =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie producten, ik ben heel benieuwd naar de geur van Vanilla Pumpkin!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie producten. Ik zou me er graag wat meer in verdiepen maar de tijd ontbreekt. Ach ik kijk wel bij anderen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oehhh die Neo-Natured Blush vind ik er wel super mooi uit zien hoor evenals de i heart blush waar ik zelf ook super gek op ben. Die mooie kleuren kun je cheeks wel gebruiken met dit grauwe weer. Thanks for sharing!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie favorieten (en prachtige foto's)! Ik ben nu bezig met een favoriete artikel, heb te veel leuks ontdekt in september :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's en fijne favorieten! Ik vind de nieuwe body butter van The Body Shop ook heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een mooie heldere foto's heb je gemaakt. ik ben heel benieuwd naar de body butter van the body shop

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die bodybutter is echt heerlijk! En ook de avocado-olie zou ik wel eens willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die pumpkin lijn van de bodyshop heb ik regelmatig op blogs gezien. Ik vind die lijn er ook zo mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie favorieten! Ik vind de verpakking van de blush van Catrice zo leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie producten! Ik ben erg benieuwd naar die body butter van TBS :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie producten! Ik ben wel benieuwd naar de de Body Shop Pumpkin Vanilla Body Butter. Alleen die geur al is helemaal herfstig

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een prachtige foto's! <3 Die highlighter ziet er zo mooi uit. Alleen moet ik echt een beetje op mijn geld letten helaas haha, ik heb echt een zwak voor zulke producten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je lieve compliment! De highlighter is nog duur zo niet, maar ik snap het wel als je op je geld moet letten haha

   Verwijderen
 16. Leuke producten - ik had zelf nog voldoende en heb vorige maand niks van verzorging moeten kopen, maar ik zou wel dringend een nieuw oogpotlood moeten kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zelf gebruik ik vaak arganolie. Het valt me op dat er steeds meer verzorgende producten zijn op basis van een olie.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ooh de hartjes highlighter zou ik er zo uitkiezen! Superschattig in die hartjesvorm!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. O wat erg! Ik wil alle producten wel uitproberen. Hihi. Die bodybutter lijkt me heerlijk. Zelf ben ik verslaafd geraakt aan de producten van Kat von D.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hele fijne producten lijken mij dat. Die highlighter in de vorm van een hartje lijkt me heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De Vanilla Pumpkin body butter staat hoog op mijn lijstje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. die body butter lijkt mij geweldig. Ik had vorige maand geen favorieten. Oh je foto's vind ik prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik vind die limited edition blush van Catrice gewoon zo onwijs mooi! Ik ben ook erg benieuwd naar die pumpkin geur van de body shop.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een mooie favorieten heb je manon! Wat maak jij prachtige foto's weer en je lay-out vind ik echt ontzettend mooi geworden! Liefs Gea.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik vind de I Heart producten ook echt heel fijn! Ik heb zelf een highlighter en de 'chocolade' palettes vind ik ook prima, zeker voor de prijs! Gebruik het vaak!

  BeantwoordenVerwijderen