Persoonlijk - Eindelijk met mijn slaapkamer beginnen


Eindelijk is het zo ver! Ik ga deze week beginnen met mijn kamer. Het is echt tijd om het op te knappen.  Ik ga het dit keer heel anders doen. Acht jaar geleden zat ik nog in een donkere periode en dit wil ik nu geheel anders. Alles wordt lekker licht in mijn kamer.

Muren en vloer
Ik heb vorige week verf gekocht bij de gamma in de kleuren staalblauw (mat) en wit. Eén grote muur wordt staalblauw (mat) en de rest van de muren verf ik wit, zodat het lekker licht wordt in mijn kamer. Je moet bedenken dat mijn kamer nu grijs en zwart is dus het gaat nu heel anders worden. Daarnaast heb ik afgelopen zondag ook laminaat uitgezocht in de kleur Elmwood Grey. Dit laminaat was ook nog eens in de aanbieding en ik vind het ontzettend mooi. Meubels 
Veel dingen heb ik al, maar ik heb eigenlijk toch nog wel een klein wenslijstje qua meubels. In April had ik al een nieuwe boxspring gekocht, omdat mijn oude bed totaal niet meer goed was. Ik heb een Cisano Boxspring gekocht met een double deluxe foam matras in een lichtgrijze kleur en het ligt echt heerlijk! Het bed kan ik dus al van mijn lijstje strepen. Daarnaast heb ik nog een kledingkast (wit) die ik gewoon blijf houden, maar ik wil nog wel een leuk nieuwe bureau en bureau stoel hebben. Het bureau die je op de foto ziet staan heb ik inmiddels besteld bij de Ikea en morgen ga ik kijken voor de stoel bij Jysk. En als laatste wil ik nog een leuk dressoir achtig iets hebben waar mijn tv op kan staan. Hier heb ik nog niks leuks van gezien dus als je tips hebt laat mij die dan weten! Oja, en een nieuwe hanglamp!

Decoratie
Qua decoratie ben ik nog niet helemaal uit met wat ik precies ga doen. Ik ben nu wel helemaal gek van de kleur staalblauw die ik ook op mijn muur ga doen. Zelf ben ik altijd erg moeilijk qua decoratie, omdat ik zoveel dingen leuk vind. Ik zag dat de Hema op dit moment wel ontzettend veel leuke dingen heeft, maar goed ik denk dat ik gewoon even moet wachten totdat mijn kamer helemaal klaar is, voordat ik decoratie ga kopen. Mijn wenslijstje komt hier misschien nog wel van online.


Ik hoop dat jullie een leuke eerste inkijk hebben op mijn nieuwe kamer.

22 opmerkingen

 1. Mooie kleuren. Vooral dat staalblauw in combinatie met wit. Ik denk dat door deze lichte kleuren je kamer veel ruimtelijker zal ogen.
  Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er veelbelovend uit! Ik houd ook erg van lichte kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk dat je hiermee aan de slag gaat. Leuke dingen heb je hiervoor uitgezocht. Wij hebben nog niet zo lang geleden de keukenkastjes een andere kleur gegeven, ongeveer de staalblauw die jij hier laat staan. En die kleur is echt heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooie kleur blauw inderdaad. Ben benieuwd naar de foto's! Wat betreft een televisiemeubel: ken je houtstrips? Als je die nou op de muur maakt, en dan daar je televisie tegenaan hangt? Met een [witte] plank eronder... Is dan wel niet echt een meubel maar wel heel strak!
  Succes met verven!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleuren. Bij ons zijn ze de boven verdieping enigszins aan het verbouwen en ik wil eigenlijk 1 muur in mijn kamer een andere kleur. Beetje groen/grijs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi! Licht en clean, hou ik wel van :) Ik vind de vloer trouwens ook echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens mij gaat het heel erg mooi worden! De kleur staalblauw is echt prachtig. Veel succes met inrichten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk project zo! Heel veel plezier. Ben benieuwd naar het resultaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt mooi laminaat uitgekozen! Die stoel is ook top, wij hadden hem met ijer er onder, maar dat zat niet fijn, deze is wat stabieler. Toffe items!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind dat witte stoeltje ook erg leuk! Mooi met die poten op die manier.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze blog heb ik gister al voorbij zien komen. Ik snap dat je staalblauw met wit kiest. Dat vind ik zelf ook een erg mooie combinatie. Dat gaat heel anders worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Meid, wat leuk! Dit moet super gaan worden. Zo leuk om weer eens iets nieuws te gaan creëren.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh leuk! Ik houd wel van dit soort lichte kleuren. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel mooi, ik hou heel erg van blauw en groen in huis

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat ziet er mooi uit hoor!! Wij hebben ook blauw in huis

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat is echt helemaal mijn stijl. Het zal er vast mooi uit gaan zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oeh dat wordt volgens mij wel erg mooi! Dat bureau (blad) heb ik ook alleen heb ik als poten 2 Alex kastjes. Heel veel ruimte en mooi bureau dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ziet er alvast supermooi uit. Ik ben benieuwd naar het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooie kleur heb je gekozen. Staalblauw houd ik ook wel van!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat leuk, ben benieuwd naar het eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Zo leuk dat jij jou kamer gaat veranderen....
  Ben heel benieuwd naar het eindresultaat....

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mooie kleuren combinatie! Leuk he, als je alles opnieuw mag inrichten :-)

  BeantwoordenVerwijderen