WatMaaktJeMooi Fluffy Body Butter - Furry Socks & Cozy Sweaters

Toen ik zag dat mijn fluffy body butter Twilight Dust op was wilde ik weer graag een nieuwe fluffy body butter kopen. Ik zag op Facebook dat Jeanette van WatMaaktJeMooi een eigen fluffy body butter heeft samengesteld met de naam Furry Socks & Cozy Sweaters. Deze moest natuurlijk in mijn winkelmandje!


De fluffy body butters van WatMaaktJeMooi zijn een traktatie voor je lichaam. Ze smelten als het waren door de warmte van je lichaam als je jezelf insmeert. Deze body butter Furry Socks en Cozy Sweaters bevat opgeklopte sheaboter, biologische cocosolie die vermengd is met soja olie en amandel olie. 

Cocos olie is erg goed voor je huid, want het bevat ontzettend veel vitaminen, mineralen, antioxidanten en fytosterolen. De cocosolie bestaat uit kleine moleculen die snel je huid intrekken en een goed beschermlaagje achterlaten. Dit beschermlaagje beschermt jouw huid lekker tegen de kou dus deze body butter is ideaal voor dit koude weer.

*Fytosterolen komt o.a. voor in noten of sojabonen en is geheel plantaardig. 

Wat ik altijd erg lekker vind is sheaboter en ook dit zit in deze fluffy body butter. Sheaboter helpt bij het vernieuwen van de huidcellen en het verbeteren van de elasticiteit. Daarnaast is het ook vochtinbrengend die jouw huid soepel laat aanvoelen. 

De geur van deze fluffy body butter vind ik gewoonweg heerlijk. WatMaaktJeMooi beschrijft de geur als Romige Vanille, witte chocolade, orchidee, zoete heliotroop, zachte amber, knisperend haardvuur en een tikje warme kruiden. De vanille en warme kruiden met het zoete ruik je er zeker in terug. Ik hou van warme geuren met een tikkeltje zoetigheid. Het is een perfecte geur voor dit seizoen. 


Ingrediënten: Butyrospermum Parkii, Cocos Nucifera, Glycine Soja, Prunis Dulcis, Cornstarch, Fragrance, Mica.

De body butter voelt in het begin wat dikkig aan, maar smelt al gauw als het in aanraking komt met jouw huid. Het is gemakkelijk op je huid te smeren en het trekt ook vrijwel gelijk in. Het laat een ietwat vettig laagje achter, maar ik ervaar hier geen problemen mee. Het vettige laagje komt natuurlijk door de oliën die erin zitten en dus des te beter je huid beschermt wordt. Als het eenmaal helemaal ingetrokken is in je huid voelt je huid soepen en zacht aan.


Ik was en ben super tevreden over de fluffy butter Twilight Dust en nu ben ik ook weer heel erg tevreden over deze fluffy body butter die een ontzettend leuke naam heeft. Furry Socks & Cozy Sweaters is echt een aanrader om te kopen. Perfect voor dit seizoen! De body butter is handgemaakt, 100% vegan en dierproefvrij. 


Fluffy Body Butter Furry Socks & Cozy Sweaters (klik op de link)
Inhoud 155ml €5,95
Inhoud 280ml €9,95

Ken jij de webshop WatMaaktJeMooi al?


22 opmerkingen

 1. Wat een ontzettend leuk product! Lijkt me heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er al zoveel over gehoord en gelezen, ben er super benieuwd naar! De verpakking ziet er al zo leuk uit <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow deze ziet er echt heerlijk uit! En ik heb er veel goeds over gehoord en gelezen. De naam vind ik ook echt geweldig. Soms vraag je je af hoe ze het verzinnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat grappig zeg: het ziet er ook gewoonweg fluffy uit ook! Het lijkt me een heerlijke body butter.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh het ziet er echt heerlijk fluffy uit zeg! I Love it

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, het ziet er zo fluffy uit! Dit moet ik ook proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ken de website niet en ook van dit product heb ik nog nooit gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb momenteel ook een body butter van watmaaktjemooi en die substantie voelt zo fluffy, echt fijn om te smeren

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oooh wat een heerlijk productje lijkt me dat! Wil ik ook wel een keer proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh dit klinkt goddelijk, precies de geuren waar ik fan van ben en op deze koude dag zou dit zo fijn zijn om mee onder de douche te nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er goed uit! Fijn dat de fluff vegan is! Ik kende het merk nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik kende dit merk nog niet maar ik vind het wel een plus punt dat de producten vegan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. 100% vegan en dierproefvrij daar heb je mij al mee. Heerlijk een beetje pampering en me-time. Klinkt super lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb nog steeds geen ervaring met de producten van Wat maakt je mooi. Dit klinkt ook weer heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oeeeh, die ziet er heerlijk fluffy uit! Lijkt me een heerlijk product!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze zijn erg lekker. Ik ken de geur niet maar ben nu wel heel nieuwsgierig!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooi product, grappig dat het er ook echt fluffy uit ziet, lijkt me fijn opbrengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Klinkt als een heerlijke body butter. Ik ben benieuwd naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Omg die structuur ziet er echt hemels uit, zo fluffy! Ik ben echt wel benieuwd geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dit staat al een tijdje op mijn verlanglijstje, om hier eens iets te bestellen. Houd hem in gedachten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh, deze klinkt echt heerlijk! De geur en de textuur zijn echt verrukkelijk volgens mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik had ooit al eerder zo'n moussige textuur in een bodybutter, maar voor de rest nog niet veel tegen gekomen! Vind dit wel echt heel fijne textuur om te smeren!

  BeantwoordenVerwijderen