Dierproefvrije High End Merken - Make-up #1

Een aantal weken geleden liet ik jullie dierproefvrije budgetmerken zien uit de categorie make-up. Omdat ik op dat artikel zoveel goede reacties op kreeg, ga ik vandaag een aantal high end merken benoemen die dierproefvrij zijn. 

Too Faced
Laat mij beginnen met Too Faced, een merk die ik zelf ook in huis heb. Dit is eigenlijk ook het enigste high end merk die ik in huis heb, omdat ik een echte budgetmerken fanaat ben. Ik heb een oogschaduw palette Natural Eyes die ik alleen voor speciale gelegenheden gebruik. Voor deze palette heb ik €34 betaald.

Tarte
Is een mooi merk die bij Sephora te koop is. Het is een high-end merk met veel mooie en kleurrijke verpakkingen waar een blush wel rond de €35 kan kosten. In mijn hoofd zeg ik altijd, dit is wel heel veel geld, maar toen ik nog geen dierproefvrije producten gebruikte, gaf ik dit ook uit aan Mac! Ik wil het merk Tarte nog graag eens een keer uitproberen.

Marc Jacobs Beauty
Het is een beetje verwarrend, want de parfums van Marc Jacobs zijn niet dierproefvrij, maar de make-up producten van dit merk Marc Jacobs Beauty zijn wel dierproefvrij. Dit komt omdat het bedrijf waar ze de parfums maken onderdeel is van Coty die wel testen op dieren en de make-up producten onderdeel is van Kendo Brands die wel dierproefvrij zijn en zelfs een PETA certificaat hebben.


Urban Decay
Een merk die ook ontzettend bekend is in de blogwereld is Urban Decay. Ik ben best wel vaak even naar de Ici Paris gegaan om dit merk te bewonderen, maar ik heb er nog nooit iets van gekocht. Ik denk dat veel mensen de naked paletten wel kennen en de naked heat palette kost €55,20 dus je snapt wel dat dit erg high end is.

TheBalm Cosmetics
Als je een beetje van ouderwetse schattige verpakkingen houdt dan ben je bij TheBalm Cosmetics op het goede adres. Ik weet nog goed dat ik dit merk via AliExpress ging kopen, omdat ik het echte merk ontzettend duur vond. Nu ik dierproefvrije producten gebruik ben ik het aan het overwegen om de Nude'Tude palette te kopen die ik toen als neppe variant bij AliExpress kocht. Die oogschaduw palette kost €37,69 ook weer een rib uit je lijf. 

Wat is jouw favoriete high end merk?


24 opmerkingen

 1. Ik denk dat dat dan Chanel zou zijn, ook al heb ik er niks van. Maar dat is een merk dat ik associeer met 'mooi' en goede kwaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staan mooie merken tussen, ik heb niet echt 1 favorieten high end merk.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel prijzig , maar dan zou ik ook voor too faced gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie merken heb je genoemd! Ik ben zelf echt gek op too faced.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet bekennen dat ik de high end merken in deze post niet ken. Maar het merk Two faced vind ik een erg grappige naam.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het zijn allemaal zulke mooie merken en fijn dat ze dan ook nog eens dierproefvrij zijn x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie merken zeg! Zo jammer dat er nog altijd merken zijn die wel op dieren testen...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super handig om te weten dat deze merken dierproefvrij zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Too Faced is een van mijn favoriete merken! Ik heb heel toevallig het natural eyes palette net aangeschaft ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie merken! Mijn favoriet is momenteel bobbi brown, maar die is helaas niet dierproefvrij.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat goed dat nu mooi merken ook dierproefvrij

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel mooi lijstje, ik zou graag nog wel eens iets van Too Faced willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuk dat je deze producten deelt! Ik zou zelf helemaal niet weten waar te beginnen zoeken naar dierproefvrije producten. Dankjewel om te delen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Thanks voor alle tips! Zelf ben ik gek op de Make-up van Kat von D (vegan).

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Allemaal echte topmerken die bewijzen dat het ook anders kan

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind het super dat je aandacht geeft aan dierproefvrije producten. Ga zeker zo door.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mijn favoriet merk, geen idee eigenlijk. Dit is wel mooie oogschaduw.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Fijn dat je al deze merken deelt, dan kunnen we bij het kopen hier op letten.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Nice! De Marc Jacobs zijn wel erg mooi! Jammer dat nog steeds veel grote merken niet dierproef vrij zijn. Is wel van deze tijd en ik hoop dat ze dat snel gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel erg bedankt voor deze lijst. Ga ik bewaren want ik probeer ook zoveel mogelijk hier rekening mee te houden. Urban Decay

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Pfoe lastig, ik vind Bobbi Brown wel heel mooi maar Urban Decay eigenlijk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Fijn dat je even een lijstje maakt! Ik vind het lastig om uit te zoeken welke merken nu dierenproefvrij zijn en welke niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Toch fijn dat deze merken ook dierproefvrij zijn! Ik vind het wel jammer dat andere L'Oreal (Luxe) merken hier dan niet aan meedoen, terwijl het voor Urban Decay wél kan!

  BeantwoordenVerwijderen