Dierproefvrije producten van Drogistplein.nl

Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe producten te ontdekken. Zo ontving ik van Drogistplein.nl een leuk pakketje met dierproefvrije producten waarvan ik twee merken nog totaal niet kende. Vandaag laat ik aan jullie zien wat er in dit pakketje zit. Dr. Van Der Hoog

Dr. Van Der Hoog is een merk waar ik al bekend mee ben en ook een aantal producten van heb. Ik vind het een fijn merk. Ik ontving deze handsome herstellende handcrème en ik kan niet zonder handcrème dus ik ben benieuwd hoe deze is.

Daarbij ontving ik van Dr. Van Der Hoog ook twee maskers. De Outrageous Oxygen kleimasker verfijnt fijne lijnen en geeft energie. De Yummy Yoghurt is een kant en klaar masker die verstevigt en hydrateert.

ZarQa
Het merk ZarQa kende ik nog helemaal niet en daarom ben ik dus ontzettend benieuwd naar wat ik van dit product vind. Het is een hydra face cream die 100% parfum- en conserveringsvrij is. Het hydrateert de vochtarme gevoelige huid intensief.

Benecos

Benecos is een merk die ik al wel kende via Mariëlle, maar eigenlijk nog nooit iets van geprobeerd heb. Ik ontving een nagellak in de kleur Rose Passion en een Natural Multi-Effect Mascara, waar ik allebei heel erg benieuwd naar ben.


Drogistplein heeft nog veel meer merken in hun assortiment zitten. Dit is de online drogist voor jou. Ze hebben er ook altijd leuke aanbiedingen dus hou die ik de gaten! 

Zouden jullie een review willen van een van deze producten?


*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf

18 opmerkingen

 1. Ikke deze producten ook niet, maar dat ze dierproef vrij zijn, vind ik wel heel belangrijk. ( Dr van der hoog ken ik trouwens wel)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ken de producten niet sommige van de merken wel maar ik zou een revieuw over de nagellak wel heel leuk vinden ben benieuwd hoe die op je nagels is

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind zelf Dr. Van der Hoog altijd erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben wel nieuwsgierig naar dat yoghurtmasker van der Van de Hoog

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het merk dr. van der Hoog ken ik wel. Goed om te weten dat het dierproefvrij is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ken het merk niet maar wel goed om te lezen dat het dierproefvrij is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ken alle merken wel maar niet allemaal uit eigen ervaring. Ik zeg kom maar op met je review. Leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijne producten! Ik ben groot fan van Dr. Van der Hoog producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb al eens maskers van dit merk geprobeerd, vond ik best heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie producten heb je ontvangen =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuke producten! Zarqa kende ik al, ik heb daar ooit een bodybutter van gebruikt
  zooo tevreden van!

  liefs
  karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk pakketje heb je gehad! Ik ben zelf wel dol op Van der Hoog producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie producten, ik zou graag een review willen zien van de face cream van Zarqa, ben ik erg benieuwd naar. x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke producten, ken ze allemaal eigenlijk niet. Ik ben wel erg benieuwd naar de face Cream!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik hou van Dr. Hoog producten!!! Die zijn zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ben wel benieuwd naar de gezichtsmaskertjes :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Aaah thanks lieverd voor het noemen <3 Hele leuke producten heb je uitgekozen! Ik wist helemaal niet dat ze zoveel leuks hadden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. oh dat is zo een fijne website. Die producten zijn echt goed. ;)

  BeantwoordenVerwijderen