Ontdek de Limited Editon Make-up van de Etos

Make It A December To Remember! De Etos heeft weer een prachtige Limited Edion uitgebracht met verschillende make-up, verzorgingsproducten en lekkere geurkaarsen in verpakkingen van goud, glitter en boudoir glamour. Ik laat aan jullie drie make-up producten zien uit deze collectie. 

Luxe verpakkingen, maar toch niet veel hoeven te betalen voor een product? Laat je verwennen door de nieuwe Limited Edition van de Etos. Ze hebben namelijk wel 40 luxe producten uitgebracht voor een leuke prijs. En de verpakking ziet er leuk uit, vindt je niet?

Glitter Hair & Body Spray €4,99

Deze glitter hair & body spray doet mij denken aan de shimmering face and body powder van de Hema. Er zit een mooie gouden glitter in die je over je lichaam, maar ook in je haar kan sprayen. Nu heb ik aanstaande zaterdag een feest van mijn werk met als dresscode chique mystique en daar kan ik deze glitter wel bij gebruiken.  

Het heeft een verstuiver die heel makkelijk knijpbaar is. De eerste paar keer komt er niet zo goed glitter uit, maar als het eenmaal goed werkt dan komt er ontzettend veel mooie glitters uit die ook goed blijven zitten. Ik heb geprobeerd om er een zo goed mogelijke foto van te maken. Als tip geeft de Etos dat je deze glitter spray in combinatie met de shimmering body cream in de geur Spicy Mandarin kan gebruiken voor een langdurig effect. Ik vind de glitters in ieder geval erg mooi. 


Primer Golden Flakes €6,99

De golden flakes primer is een gladde primer op basis van siliconen. Een primer breng je aan voordat je jouw foundation of poeder aanbrengt. Als je niet tegen siliconen kan dan is dit geen primer voor jou. Het egaliseert de huid en vervaagt de lijntjes en poriën. Wist je dat deze primer 24 karaats goud bevat en vitamine E? Dit is goed voor je huidje. De golden flakes die erin zitten verbeteren de elasticiteit, stevigheid en textuur van de huid. 

De verpakking ziet er weer mooi uit met de gouden dop en gouden letters. Het heeft een pompflacon wat ik erg hygiënisch en fijn vind. Ik merkte gelijk dat de primer ontzettend glad is, maar geen probleem is omdat het vrij snel intrekt. De geur is vrij neutraal en het vervaagt de poriën vrijwel gelijk. Ik heb nog niet last van lijntjes dus daar kan ik eigenlijk niet op testen. Van de golden flakes heb je totaal geen last op je gezicht. 


Eyeshadow Palette €5,99

Het oogschaduw palette zit in een bruinig doosje met gouden details. Het bevat 9 mooie kleuren die je dagelijks kan gebruiken of een mooie party look mee kan maken. Het heeft tinten zoals taupe, warm paars, roze en goud die je kan combineren of apart kan dragen. 


Ik vind dat er in dit palette mooie kleuren zitten. De eerste drie kleuren zijn erg licht en zacht van kleur. Het pigment van die drie kleuren is helaas wat minder en ook wat poederig. De tweede rij heeft een erg goed pigment en bijna niet poederig. Hetzelfde geldt voor de derde rij kleuren, het pigment is goed, het is niet poederig en deze kleuren zijn mooi glanzend. Je kan van deze kleuren een ontzettend mooie look maken. Het geeft geen fall out als je het op je ogen doet en het blijft redelijk lang zitten. 


De producten zijn prima van kwaliteit en ook erg betaalbaar. Ik vind het echt een leuke Limited Edition. Zelf ben ik eigenlijk wel benieuwd naar nog meer producten van deze Limited Edition. Waarschijnlijk ga ik er nog wel wat van kopen als het er nog is, want het is natuurlijk een Limited Edition.Ga jij iets kopen van deze Limited Edition?


*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf

31 opmerkingen

 1. Wat een mooie producten =)
  Fijne review!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die glitterspray zoooo leuk voor kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie producten
  mooi dat de glitter zo subtiel is en niet te erg aanwezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De glitterspray en primer zou ik niet zo snel gebruiken, maar het palette ziet er ZO mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige foto's heb je gemaakt! Ik ben super benieuwd naar deze LE.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke producten en ook heel betaalbaar. Leuk voor pakjesavond.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je foto's ook heel leuk gemaakt. Het geeft echt de sfeer af. Leuk met die houten plank!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaaa zo mooi die nieuwe producten van Etos! LOVE IT!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh wat een mooie make-up producten allemaal :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie producten! Ik heb zelf een lipstick uit deze collectie, maar wil ook graag het oogschaduw palette nog proberen. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige collectie weer! Mij spreekt het palette heel erg aan, mooie kleuren voor een alledaagse of smokey feestlook!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke producten zeg en zo leuk voor de feestdagen. Ik vind de palette er heel mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ga er in ieder geval wel eens even naar kijken. Die glitterhair lijkt me leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind de verpakking bij Etos altijd erg mooi.
  ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie producten en prachtige fotos heb je ervan gemaakt. Ga zeker eens een kijkje nemen maar net al zoveel gekocht met black friday haha

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, wat maak jij prachtige foto's Manon! Net zo mooi als deze collectie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat mooi collectie vooral die oogschaduw

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. The glitter Hair en body spray lijkt me echt het einde Supertof, al die glittertjes

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De verpakkingen zien er echt prachtig uit! Vind dat echt goed gedaan van Etos!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. oh die palette wil ik wel, de verpakking is prachtig van deze collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie foto's! en mooie producten, leuke tips zo voor de Kerst :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Zowel de producten als de verpakking zien er echt heel erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik vind deze collectie echt fantastisch en moet echt even naar Etos toe om wat items te scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Vind het er zo high end uitzien die verpakkingen. Jammer van het lichte pigment van de palette maar die linksonder vind ik heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een leuk artikel Manon!

  Ik vind deze producten er ook zo luxe uitzien.

  Liefs
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik vind het oogschaduw pallet echt zo enorm mooi! Die wil ik ook echt halen maar hier was hij al uitverkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ohmygod waarom zie ik dit nu pas. Ik ga dalijk meteen naar de winkel die primer halen met goud er in, dit lijkt me zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen