Een aantal apps die ik heel vaak gebruik

De Iphone X is alweer uit, maar ik heb nog de Iphone 7 en het is echt een deel van mijn leven geworden en het is niet dat ik er super verslaafd aan ben, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik denk ik niet een paar dagen zonder kan. Ik gebruik in mijn telefoon namelijk een aantal apps ontzettend veel en die wil ik graag met jullie delen. De meerderheid zal je vast wel kennen, maar misschien laat ik jullie wel kennismaken met een app die je nog niet kent.

Instagram
Deze moet je 100% kennen en dat is de app Instagram. Ik open deze app denk ik wel 100x per dag (misschien iets te overdreven, of toch niet?). In deze app deel ik mijn foto's voor mijn blog, maar zo af en toe plaats ik ook wel een persoonlijke foto. Mijn Instagram is echt voor mijn blog zodat ik mijn artikel kan promoten, maar ook om leuke producten met jullie te delen. Daarnaast vind ik het ook ontzettend leuk foto's van andere te bekijken en te liken! Helaas is Instagram niet altijd heel erg leuk meer door het algoritme, maar ik probeer daar niet al te veel aan te denken. 

Whatsapp
Whatsapp is gewoon een hele goede uitvinding. Het enigste wat ik alleen af en toe dan wel jammer vind is dat je niet offline kan. Je bent continu bereikbaar op de app, maar daarentegen is het ook wel weer ontzettend handig. Naast Instagram is dit toch ook wel de meest gebruikte app in mijn telefoon. Geen tijd om te bellen? even een klein berichtje.  

Vsco 
Vsco is een app die ik sinds kort eigenlijk gebruik. Eerst bewerkte ik mijn foto's gewoon via Instagram, maar ik wilde graag iets anders en kocht een filter op Vsco. Tot nu toe ben ik hartstikke blij met het filter die ik op dit moment gebruik. Daarnaast is dit programma gewoon erg fijn in gebruik en ook totaal niet moeilijk. In het begin moet je wel even doorhebben hoe je een foto moet importeren, maar ook dat heb je zo door. Mocht je nog geen goede bewerkingsprogramma hebben dan zou ik Vsco gewoon installeren!

PostNL
Zo nu en dan krijg ik pakketjes binnen en dan vind ik het fijn om te weten hoe laat het pakketje ongeveer binnen kan komen. Hiervoor gebruik ik de PostNL app. Komt dat tijdstip niet uit dan kan je de tijd ook gewoon veranderen. Tegenwoordig kan je in de PostNL app ook zien wat voor post er binnenkomt wat heel handig is.

AliExpress
Zoals jullie 'misschien' wel weten ben ik ontzettend hoesjes verslaafd. Deze hoesjes bestel ik altijd via AliExpress voor mijn Iphone 7, omdat ze daar erg goedkoop zijn en ik vind dat ze nog redelijk van kwaliteit zijn, want ik heb een aantal hoesjes van begin het jaar die nog steeds goed zijn. Ondanks dat ik veel hoesjes bestel heb ik heb 1 favoriete hoes voor mijn telefoon en dat is een bookcase van Hoesjes-Outlet die ik toentertijd heb gekregen. Bekijk het hoesje hier. Oja, mocht je hoesjes voor de Iphone X willen hebben dan raadt ik je echt aan om bij AliExpress te kijken.

Statcounter
Ik bekijk mijn statistieken altijd via statcounter en daar hebben ze ook een app voor op de telefoon. Ontzettend handig als je niet thuis bent en je wilt even je statistieken bekijken. Ik moet zeggen dat ik mijn statistieken nou misschien 2x in de week bekijk, omdat statistieken mij soms nog wel een beetje stress kunnen bezorgen terwijl het daar niet altijd om moet gaan.

Rabobank 
De Rabobank app is gewoon erg handig om te kijken hoeveel geld je nog hebt. Niet genoeg geld? Je kan het zo via de app van je spaarrekening naar je gewone rekening zetten. Daarnaast gebruik ik de app vooral veel voor als ik iets online hebt besteld, het gaat zo ontzettend handig en snel!


Videoland & Netflix
Videoland en Netflix kijk ik zelf niet op mijn telefoon, maar ik gebruik wel de app op mijn telefoon en zo kan ik de apps streamen met mijn chromecast naar mijn tv. Dit is ontzettend handig. Ik ben echt fan van deze twee apps, want ze hebben gewoon heel veel leuke series. Zelf kijk ik iets meer op Netflix naar een aantal leuke series. Mocht je geen leuke series meer weten kijk dan snel hier. Linda deelt zo nu en dan altijd leuke series die je zou kunnen bekijken. 


De Iphone 7 heb ik nog niet zo heel lang, maar toch spookt het zo af en toe wel eens in mijn hoofd om mijn Iphone 7 in te ruilen met een Iphone X, omdat die gewoon zo ontzettend mooi is en ik ben wel een beetje een gadget freak, als ik nu een nieuwe telefoon uit mocht kiezen dan wordt het zeker de Iphone X. 

Welke apps van dit rijtje gebruik jij vaak?

* Dit is een gesponserd artikel

14 opmerkingen

 1. Ik hou van Instagram! :D verder gebruik ik whatsapp.. al moet ik zeggen dat dat een stuk verminderd is. Statcounter ken ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel (weer), je hebt echt een mooie blog. Ik heb sinds de kerst een iphone 8 en ben er echt super blij mee dus je artikel kwam goed van pas, heb o.a. Netflix en Vsco geinstalleerd. Bedankt voor de tips!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whatsapp! Die gebruik ik om te appen met mijn kinderen. En de rabobank app gebruik ik ook veel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne apps! Ik gebruik ook Statcounter, maar ik wist helemaal niet dat er ook een app van is haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne apps gebruik ze bijna allemaal ook behalve stats en vsco (en een andere bank). Ohja en de app facebook gebruik ik heel veel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk dat het wel handig is om erbij te zetten dat het om een samenwerking gaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik zelf vsco ook, heel fijn! En natuurlijk alle social media kanalen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier voornamelijk Insta & Whatsapp! Voor de rest check ik ook regelmatig Youtube via mijn telefoon & Netflix als ik in de gym ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk te lezen! Die statcounter ga ik zeker ook eens een keertje bekijken, klinkt interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik gebruik voornamelijk whats app, facebook en ad

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Naast whatsapp, facebook, twitter en Instagram gebruik ik de app van Direct Lease Tankservice om te zien waar bij mij in de buurt de benzine het voordeligst is.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Alleen Statcounter en Videoland gebruik ik niet. Mijn statistieken bekijk ik via Google Analytics en Videoland gebruik ik niet. Daar voor in de plaats komen bij mij denk ik Facebook en Twitter.

  BeantwoordenVerwijderen