Maak je eigen producten bij Diy Soap

Hoe leuk is het om verse ingrediënten opgestuurd te krijgen en je product zelf te maken? Dit kan bij DIY Soap. Hun zijn een concept begonnen om de producten die je besteld thuis zelf af te maken.Bij ieder product zitten alle ingrediënten en een handleiding. Daarnaast verkopen ze ook kant en klare producten. Vandaag laat ik drie producten aan jullie zien.  


Diy Soap hecht veel waarde aan hun producten. Ze besteden veel aandacht aan de ingrediënten, die zo puur en biologisch mogelijk moeten zijn. Dit doen ze door middel van samenwerkingen aan te gaan met verschillende ondernemers die ook biologische producten gebruiken. Wist je ook dat alles wordt ingepakt door mensen met een verstandelijke beperking? Dit doen ze bij hun dagbesteding. Ik Ik vind dit erg goed initiatief. De verpakkingen zien er ook super uit.

Comforting Body Scrub - The Gingerbread Man €10,00

Ik begin gelijk met een kant en klaar product en dat is de kerst body scrub The Gingerbread Man. Het is een 100% natuurlijke, milde en vers gemaakte scrub met bruine suiker, biologische kokosolie, amandelolie, gember en andere specerijen. Deze scrub is geschikt voor alle huidtypen en moet je huid verzorgen, voeden en hydrateren.Oja, wist je dat deze scrub naar peperkoek ruikt? Als je dit ruikt wil je het echt opeten!


Face Mask - Kitchen Mudfest €14,50

Het gezichtsmasker Kitchen Mudfest is een gezichtsmasker met biologische honing. Het is een reinigend masker die jouw gezicht moet kalmeren. Naast de biologische honing van de imker zit er ook benteniet klei in. Dit masker moet je zelf nog maken. Je krijgt twee potjes en daar zit de honing en de klei in. In deze twee potjes zit genoeg om vier maskers te maken.


Rich Body Cream €19,90

De Rich Body Cream is een product die je ook nog zelf moet afmaken. Deze cream is ideaal voor de droge huid, omdat het een extreem verzorgende vette cream is die de jeuk ook nog eens laat verdwijnen. Het bevat shea butter dus als je de cream afgemaakt hebt kan er wat stukjes shea butter in zitten.


Ik ben nu al ontzettend enthousiast en ik kan niet wachten totdat ik de producten zelf ga maken. Ik ga alle producten nog apart reviewen. Dit artikel is alleen om kennis te maken met DIY Soap, een super leuke winkel die in Amsterdam zit en ook een online shop heeft. Voor natuurlijke en biologische producten vind ik de producten ook helemaal niet zo duur. Ik hoop dat je al niewsgierig bent geworden. Neem snel een kijkje op DIY Soap.


Ben jij bekend met DIY Soap?

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf

21 opmerkingen

 1. Ik ken het niet, maar dit is erg leuk om te geven ook. Ik houd wel van DIY leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je dat allemaal zelf kan maken vond het maken altijd al leuk in de apotheek maar maskertjes zelf maken i love it

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ga deze ZEKER halen ik ben echt helemaal enthousiast bij het zien ook van de verpakking! super schattig allemaal en op elk detail gelet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb daar weleens een scrub van geprobeerd en vond het super leuk om te doen :) Volgens mij hebben ze echt hele leuke producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh ik ben er niet bekend mee maar wat een super leuk concept!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee, nog niet, maar ik vind de verpakking superleuk. Grappig ook dat weckpotje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit kende ik nog niet maar vind ik wel geweldig! Zeker om cadeau te geven is dit ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk is dit he! Ik heb zelf een tijdje geleden een scrub gemaakt. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik volg ze op Instagram en het ziet er echt super leuk uit! Ben benieuwd of de producten fijn zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oooh wat leuk! Lijkt me echt leuk om te doen. Maak wel vaker m'n eigen productjes. Benieuwd naar deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk concept, ben benieuwd hoe de producten in gebruik zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oooh wat een heerlijk pakket! Ik vind dit zooo tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg leuk concept. Ik heb een keer een scrub gemaakt, super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind het wel bijzonder dat je sommige dingen nog zelf moet maken. Ergens snap ik niet helemaal waarom je dat zou willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wist helemaal niet dat dat bestond haha, wel een leuk concept!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nee ik kende het nog niet, maar het lijkt me erg leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ja ik ken het, superleuk concept en uiteindelijk allemaal heel goed zelf te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ken dit merk niet, maar lijkt me echt leuk om eens te proberen om een koude verlof dag! Zou een leuk cadeau voor me zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuk concept zeg! Altijd leuk om ff creatief te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen