Mijn eerste ervaring met producten van Natura Siberica + WINACTIE (Gesloten)

Ik heb sinds ik dierproefvrije producten ben gaan gebruiken ontzettend mooie nieuwe merken mogen ontdekken. Zo wil ik jullie vandaag mijn eerste ervaring delen over het merk Natura Siberica. Ik ontving drie producten die ik mocht uittesten en deze producten kunnen jullie vandaag ook winnen!

De producten van Natura Siberica zijn gebaseerd op avontuurlijke Siberische beautyrituelen. Ik vind het altijd leuk om beautyrituelen te leren kennen van andere landen en vooral als ze natuurlijk zijn, zo heb ik laatst de Japanse badcultuur leren kennen en nu de beautyrituelen uit Siberië. Deze producten die ik vandaag ga laten zien zijn gecertificeerd, wat erg belangrijk is! Daarnaast zijn ze puur en 95% plantaardig van oorsprong. Ze zijn ontwikkeld op basis van bijzondere wilde kruiden, bloemen, grassen, fruit en planten uit Siberië en het verre oosten. Wat ook leuk om te weten is dat dit merk in bezit is van 3 organische boederijen in Chakassie, Kamtsjatka en Sakhalin om de zeldzame planten en andere natuurlijke ingrediënten te kunnen kweken en te behouden. Ook zijn de producten vrij van parabenen, synthetische conserveringsmiddelen, minerale oliën, siliconen, SLS, SLES en als kers op de taart zijn de producten dierproefvrij. 

De verpakkingen van dit merk zien er ontzettend luxe uit, maar laat de luxe uitstraling je niet afschrikken, want de producten zijn heel erg betaalbaar. Zelfs de producten zelf zijn milder dan de verpakking. Op de verpakking zie je de bloemen, grassen, fruit en planten weer helemaal in terug net zoals in de ingrediënten. 

Oblepikha Shower Gel Energizing Freshness €4,99\400ml

De Oblepikha shower gel is een milde energizing freshness douchegel die jouw een ontzettend lekkere geurbeleving en energie geeft. De geur is van Arctische cranberrycocktail met Siberische kruiden en Duindoorn. Het geeft je een lekker fris en vitaal gevoel onder de douche, een heerlijk spa momentje dus. De samenstelling bevat biologische olie van Altai Duindoorn, Wiite Klaverzuring, Arctische Cranberryzaadolie, Wilde Munt, Pijnboompitolie en de vitamines C en E. Omdat het een milde douchegel is verzacht het je huid en door alle ingrediënten voedt en hydrateert het je huid ook. De geur is best moeilijk te omschrijven, maar het ruikt bloemig en zoet door elkaar. Ik ben bang dat het echt een beetje naar een cocktail ruikt, maar helaas kan je het niet drinken! Even dat terzijde wil ik het nog even over de verpakking hebben. Wat ik heel fijn vind aan de verpakking is dat het een pompflacon heeft. Uit de pompflacon komt maar een klein beetje douche gel. Aan twee pompjes heb je genoeg! De substantie zelf is gelig van kleur. Ik zeg je eerlijk, deze douchegel is heerlijk!

Ginseng Eye Cream-Gel €9,99/30ml 
Deze Eye Cream-Gel met ook een pompflacon is perfect om je ogen te verzorgen. Eigenlijk durf ik niet zo goed meer een oogcrème te gebruiken, omdat ik daar ontzettend droge ogen van krijg en zelfs kreeg ik van 1 product uitslag bij mijn ogen. Ik had toch moed verzameld om het wel te testen en tot mijn grote verbazing kreeg ik dat niet bij deze oogcrème. De Siberische Ginseng heeft een unieke eigenschap, want het werkt als een krachtige antioxidant en geeft energie aan de doffe huid. 

De samenstelling van deze oogcrème met een goed absorbeerbare en frisse gelformule stimuleert de doorbloeding, terwijl het natuurlijke ingrediënt REGU-AGE Complex de donkere kringen en wallen rondom de ogen vermindert. Daarnaast zit er natuurlijke Hyaluronzuur en Bisabolol in, die de huid hydrateert en elastisch soepel maakt. En om het plaatje helemaal compleet te maken zit er Organische Rozenbottelolie in die essentiële vetzuren bevat die de huid voedt terwijl het extract van Wilde Akelei zijn werk doet om de ogen te ontspannen, kalmeren en te verzachten. De substantie van de oogcrème is niet te dun, maar ook niet te dik. Het heeft een textuur van een crème en gel in 1. De crème/gel trekt snel in de huid en merkt dat het goed gehydrateerd wordt. Daarnaast was ik ontzettend benieuwd naar wat het met de wallen en donkere kringen deed. Ik heb zo af en toe best wel last van wallen, maar dat het weggaat is een ding wat zeker niet is, maar je wallen worden wel vermindert, alsof je ogen er een stuk frisser uitzien. Het geeft als het ware energie aan je huid zoals Natura Siberica ook over het product zegt. De geur is hetzelfde als die van de douchegel, maar de geur is hier wel meer aanwezig. 

Talga Daily Protection Hand Cream €5,99/75ml
En last but not least de Talga Daily Protection Handcream. Een handcrème is voor mij het hele jaar door een musthave. Of het nou lente,zomer,herfst of winter is, ik heb altijd droge handen en die moeten ingesmeerd worden met een goede handcrème. Dit is een rijke crème die 99% biologische ingrediënten bevat. Er zit o.a. Bergframboos-extract in wat 5x rijker is aan Vitamine C van een gewone Framboos. Daarnaast bevat het Lijnzaadolie (rijk aan omega 3 en 6 vetzuren), Cedermelk (rijk aan essentiële aminozuren en vitamine E), Altai honing (intensief voedend) en de vitamines A, B6, E en F. Deze combinatie maakt je handen zacht en soepel. Daarbij helpt het om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. 


Ik vertelde jullie over de douchegel en de oogcrème dat ik het zo fijn vond dat ze een pompflacon hadden, maar dat is bij de handcrème niet het geval. De meeste handcreme's hebben ook geen pomplacon. Op de foto zie je het niet, maar toen ik de dop eraf haalde zat er een folie op en dat vind ik een groot pluspunt, omdat het hygiënisch is. Je weet zo dat er echt niemand aan het product heeft gezeten. 

De geur van deze crème is hetzelfde als voorafgaande producten en erg aanwezig net zoals bij de oogcrème. Ik vind het een lekkere geur. De substantie is rijk en laat na het is ingetrokken een ietwat vettig laagje achter, maar niet heel extreem. Voor droge handen is dit een ideale crème, want het voedt en hydrateert goed en het maakt je handen ontzettend zacht. 


'Win Win Win'


Allereerst wil ik jullie alvast een fijne jaarwisseling wensen! Ik ben ontzettend blij dat ik kennis heb mogen maken met deze producten en nu wil ik jullie ook de kans geven om kennis te maken dus jullie kunnen vandaag ook meedoen met deze winactie om de producten te winnen. 

Wat moet je doen om kans te maken?
- Volg mij op Instagram -> ManonAntonia
- Like en Save dit artikel Bloglovin 
- Zet in de comments dat je meedoet en waarom je graag mee wilt doen.

Vergeet niet om een geldig e-mailadres achter te laten. Op zondag 14 januari maak ik de winnaar bekend via de mail. Nog een leuk weetje om te weten is dat de producten vanaf begin November 2017 te koop is bij o.a. de Albert Heijn met wel liefst 14 producten met o.a. deze producten die ik vandaag aan jullie heb laten zien. 


Hebben jullie de producten al bij de Albert Heijn gezien?*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf

19 opmerkingen

 1. Wat leuk, ik ben heel erg benieuwd geworden naar de producten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben deze producten nog niet tegengekomen in de ah. Maar ze zien er echt prachtig en fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken deze producten nog niet, maar het klinkt goed! Ik zou ze graag een uitproberen en loot dus graag mee. Een fijne jaarwisseling gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de verpakking heel mooi. Goed om te weten dat de prijs toch vriendelijk is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw, wat een heerlijke producten! De verpakking ziet er sowieso erg mooi uit, maar de inhoud klinkt zelfs nog fijner. En ze zijn ook nog eens betaalbaar. Super dat het gewoon bij de Albert Heijn te koop is, ik ga ze onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt hoor!
  Nu ga ik in de AH ook eens kijken in België, want niet alle producten komen overeen in België en Nederland!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb deze producten ook ontvangen en tot nu toe alleen nog de shower gel kunnen testen die ik erg lekker vind. Ik ben nu ook erg benieuwd naar de andere producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi. Ik ben een vrouw op leeftijd en ik wil mijzelf altijd goed verzorgen😄 wie niet he? Ik heb deze producten Nog niet gezien bij AH. Misschien binnenkort. Zoals jij deze producten beschrijft passen ze echt bij mij😄 ik hou nu eenmaal van verzorgingsproducten! VooraLeuk de handcreme spreekt mij aan omdat ik ook het hele jaar door droge handen heb zoals jij!ik doe heel graag mee voor deze mooie producten! Een hele fijne jaarwisseling en een goed gezond 2018 🎉

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh wauw, wat een prachtige verpakkingen zeg! Mooie foto's heb je ook gemaakt. Ik doe heel graag mee met de winactie. Ik vind de producten er onwijs mooi uitzien en ben ook heel benieuwd naar de werking, ik vind het super goed dat de producten van natuurlijke oorsprong zijn. Daar probeer ik de laatste tijd steeds meer op te letten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Thanks voor de fijne review! Ik vind het product er wel al echt super mooi uit zien! Heel gelukkig nieuwjaar gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Allereerst Happy New Year everyone !
  Ik volg op instagram onder Momzymom
  Bloglovin volg ik Twitter onder MissMomzy
  Pinterest onder DinyG
  google+ gedeelt

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super mooie producten zijn het toch. Ik vind ze er ook zo gaaf uit zien. Een plaatje in de badkamer! Ik heb de producten zelf al, dus gun ze aan iemand anders. Succes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ken deze producten helemaal niet en wens iedereen veel succes met de giveaway!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Een erg mooie verpakking hebben ze! Ik waag graag mijn kans :D wetende dat ze nadien bij AH te verkrijgen zijn is fijn want als ze bevallen, weet ik ze te vinden :D. Beste wensen voor 2018

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb deze producten ook mogen ontvangen en vind ze een plaatje om te zien. De douchegel gebruik ik dagelijks en ik moest wel even aan de geur wennen. hahaha. Wat ik ook echt fijn vindt, is dat ze verkrijgbaar zijn bij AH.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie producten lijken me het. Ik kende het merk eerlijk gezegd niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zelf heb ik de producten nog niet gezien, maar ze lijken me zeker erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik zag het laatst toevallig bij de AH vind de design van de verpakkingen alleen als super mooi

  BeantwoordenVerwijderen