Mijn favorieten van November - 2017

Wat vliegt de tijd voorbij. Wij zitten alweer in de maand December. Deze maand word ook wel de feestmaand genoemd i.v.m. Sinterklaas en Kerstmis. Toch wil ik nog even teruggaan naar de maand November, omdat ik een aantal nieuwe favoriete heb die ik vandaag aan jullie ga laten zien.

Hot Cinnamon Tinned Candle €9,95
Wat Maakt Je Mooi heeft nieuwe Tinned Candles aan de collectie toegevoegd. Ik ga er niet zoveel over vertellen, omdat ik nog een review online moet plaatsen, maar ik kan je alvast vertellen dat deze geur heerlijk is. Het heeft de geuren kaneel, houtachtige noten en tonen van kruidnagel en sinaasappel. De verpakking ziet er ook ontzettend feestelijk uit. 

Thee 
Ik kan ontzettend genieten van een kopje thee, vooral deze maand heb ik er goed van gedronken, omdat het nu toch wel echt koud begint te worden. De smaken Winter Glow, Turkish Apple en Mango vind ik op dit moment het lekkerste. 

Tony's Chocolonely €3,49
Ik was iemand die eigenlijk bijna nooit chocolade at, maar de laatste tijd ben ik ontzettend fan van Tony's Chocolonely. Deze letter M heeft Sinterklaas in mijn postvak op werk gelegd, ontzettend lief! Karamel-Zeezout is mijn favoriete smaak bij Tony's. 

The Body Shop Lip Butter €5,00 
Deze maand heb ik ontzettend droge lippen en toen ik de Advents Kalender van The Body Shop had geopend kwam deze Shea lip butter goed van pas. Ik vind hem heel erg fijn, want het verzorgt mijn lippen gedurende dag en maakt het ook erg zacht. 

Cinnamon Bun Shower Body Polish €5,50
Mijn huid scrubben vind ik ontzettend fijn. Voor mijn huid heb ik een milde scrub nodig en de Cinnamon Bun Shower Body Polish van Wat Maakt Je Mooi is dan een erg fijne en goede scrub. Het is verrijkt met shea butter en amandelolie die jouw huid voedt, verzorgt en niet laat uitdrogen. De geur van deze scrub is heerlijk! De topnoten zijn boter en warm gebakken kaneel broodjes. De hartnoten zijn kaneel, kruidnagel, anijs, kardemom en gember met als basisnoten vanille bonen, bruine suiker en esdoorn. Nee deze body polish kan je niet opeten! Voor meer heerlijke kerstproducten kijk snel in de webshop van Wat Maakt Je Mooi! P.s. hier komt nog een review van.

The Body Shop Matte Lip Liquid Winsdor Rose
Deze matte lip liquid is deze maand mijn favoriet geworden. Het is een bruin/beigeachtige kleur die perfect is voor deze donkere dagen. Het blijft goed zitten gedurende dag, ze geven bijna niet af, ze brokkelen niet en drogen ook niet uit. Benieuwd naar nog meer kleuren? Lees dan het review hier. Dit waren mijn favorieten van afgelopen maand.

Wat was jouw favoriet in November?

31 opmerkingen

 1. De shea lipbutter vind ik ook heel fijn, Tony's is gewoon altijd overheerlijk haha en die cinnamon kaars lijkt me ook lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja thee, hier ook altijd groot favoriet, elke maand hihi. De Shea lip bitter lijkt me ook erg fijn! Ik ga morgen shoppen eens even kijken of ik hem kan vinden bij The Body shop.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaa thee staat ook een mijn favorieten deze maand. Heerlijk vind ik het, een lekker warm drankje dat toch net wat gezonder is dan chocomelk haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga voor de tony choconely woehoe! Maar eigenlijk moeten we in deze tijd chocolade letters eten hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke favorieten, zitten een paar heerlijke producten bij zoals die thee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke favorieten! Die Hot Cinnamon geurkaars klinkt heerlijk. Mijn favoriet is absoluut de Rituals douche foam uit de wintercollectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt, zo gezellig! <3 Ik ben ook dol op thee met deze koude dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat zitten hier fijne producten bij! naar de geurkaars ben ik wel erg benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben heel benieuwd naar de cinamon kaars, lijkt me echt de perfecte wintergeur! De chocolade letters van Tony moet ik ook elk jaar hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke favorieten zeg. Vooral de chocolade lijkt me heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben heel benieuwd naar die geurkaars. Die geur klinkt heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die lipbutter van The Body Shop heb ik ook en is ook mijn favoriet. Heerlijk vind ik hem en verzorgd ook goed. Die thee die je omschrijft is ook van mij favoriet, behalve mango. Die vind ik echt smerig.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik snap wel dat dit je favorieten zijn! I like them too!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie sfeerfoto's, ik krijg helemaal zin in thee en het kopen van mooie spulletjes, goed gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ga ook voor Tony’s Chocolonely. Leuk dat er nu ook chocoladeletters zijn. Pure chocolade heeft altijd mijn voorkeur maar caramel met zeezout is ook heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. The shea butter van the body shop is geweldig. Ik heb hem in body butter. Rijkt heerlijk smeert goddelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh lekker Tony Chocolade, ik heb ze in de winkel zien liggen maar niet gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een mooie foto's heb je gemaakt zeg. Ik ben enorm benieuwd naar de kaars.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die lippenboter lijkt me ook ideaal voor deze koude maanden. Zelf gebruik ik meestal Blistex.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Lipbalsem smeert er weer goed doorheen. Ook handcreme en olie.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Veel kaneel :-) Die geurkaars moet heerlijk ruiken, net als die shower body polish :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Fijne favorieten, ben erg benieuwd naar de geurkaars & de chocolade van Tony's is inderdaad erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Fijne favorieten! De geurkaars klinkt heerlijk en Winter Glow vind ik ook hele lekkere thee, die neem ik de laatste tijd ook best vaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. TONYYYYYYYY <3 A girl's best friend! Love it; ik heb ook echt cravings naar chocola deze maanden zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mijn favoriet is natuurlijk de Chocolade van Tony.. meant to be denk ik want mijn naam begint ook met een M ;). Jammer genoeg heb ik deze bij ons nog niet gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. oh allemaal zo een leuke dingen. Vooral die lipgloss of die kaars.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een gezellig lijstje, krijg er echt een herfstgevoel van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oooh, jij hebt gewoon WatMaaktJeMooi ertussen staan! Zo lekker die producten! Heel leuk mens ook, Jeanette. Fijne faves heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat ziet t er allemaal heerlijk uit. Zeker die kaneel douche polish!

  BeantwoordenVerwijderen