Mijn planners voor het jaar 2018

Nog iets minder dan een maand en dan gaan wij het nieuwe jaar 2018 alweer in. Ik wilde mijzelf graag goed voorbereiden voor het nieuwe jaar, omdat ik dit jaar nogal erg slecht bezig was met dingen plannen en opschrijven. Dit wil ik graag goed doen en dat kan natuurlijk alleen met nieuwe planners. Ik kocht 1 agenda, 1 planner en een notitieboek. 

De eerste planner komt van AliExpress af. Deze planner heeft totaal geen datums erin staan en dit vond ik aan de ene kant niet fijn, maar aan de andere kant kan je deze planner helemaal zo invullen als je wilt. De dagen staan er wel in dus je kan er elke week weer wat leuks mee maken. Deze planner ga ik gebruiken voor het bloggen en zo de artikels inplannen. Je kan de planner hier kopen.

Ook kocht ik alvast een agenda voor 2018 waar ik mijn prive dingen in kan plannen. Ik koos ervoor om geen dure agenda te kopen en een te kopen die wat groter is. Vorig jaar had ik een hele dure, die was ook super fijn, maar ik snapte eigenlijk niet waarom ik zo een dure had, terwijl een goedkope agenda ook heel fijn is. Deze agenda kan je kopen bij de Action (als het er nog ligt) voor minder dan 5 euro.

Never sleeping, always dreaming
Als je blogt is een notitieboek ook heel erg handig om al je dingen bij te houden. Ik kocht deze leuke notitieboek bij de Hema. Ik wil hier eigenlijk van alles in opschrijven. Het notitieboek heb ik voor 5 euro gekocht, maar bij de Hema hebben ze nogal vaak verschillende notitieboeken dus ik weet niet of deze er nog ligt. Maar niet getreurd, de Hema heeft altijd ontzettend leuke notitieboeken!


Werk jij met een planner, agenda en notitieboek?

24 opmerkingen

 1. Wat een leuke en vooral handige planners! I love it

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat een handige planners! Reminder voor mijzelf dat ik er ook echt eentje moet gaan halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Planners zijn altijd handig! Ik ga dit jaar beginnen met een bullet journal, ben benieuwd of dat fijn werkt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee nog niet maar dat moet ik nu toch echt eens doen. Sla alles op in mijn hoofd, maar een planner én notitieboekje zijn wel een must. Bij Hema hebben ze wel erg leuke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik werkte dit jaar nog met allerlei losse boekjes, maar ik heb voor komend jaar een planner aangeschaft waar alles in 1 zit :) Wel zo makkelijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel! Ik heb zelf de mascha planner, een notitieboekje, mijn to-do lijstjes en een desk planner die ik gebruik.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo ontzettend leuk om te hebben!
  helaas gebruik ik ze zelf echt amper, daarom ben ik er ook mee gestopt deze te kopen

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil niet meerdere notitieboekjes hebben, en wil dus alles in 1. Daarom gebruik ik een XL Moleskine.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leukerds! Ik gebruik zelf een notitieboekje voor mijn blog en als agenda mijn telefoon

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zien eruit als fijne planners! Ik gebruik zelf nu een planner die ik erg fijn vind, maar heb er nog geen een aangeschaft voor 2018. Binnenkort snel doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tor nog toe vond ik een plannner heel niet fijn werken. Ik hebruik gewoon mijn google agenda en dit heeft prima gewerkt tot nog toe

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb laatst een dik notitieboek bij Hema gekocht met zo'n elastiek eromheen. Heel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke notitieboekjes! Ik heb er nog genoeg liggen maar gebruik ze, omdat ik veel werk en daar gewoon een groot notitieboek gebruik, eigenlijk te weinig. En toch koop ik steeds weer nieuwe want ik heb ze lang nog niet allemaal hahah. De planner van de HEMA blijven toch echt wel mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een handige planners =)
  Ik gebruik zelf de planner van Mascha!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind de Alixpress planner het leukste! Zelf gebruik ik voor mijn blog het liefst een gewoon notitieboekje en voor de rest een klassieke agenda! Moet er nog eentje halen voor 2018!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je planner van AliExpress en het notitieboek van de Hema vind ik erg mooi! Zelf heb ik voor 2018 een grote agenda bij de Hema gekocht, vind ik toch het fijnst.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Vind je het niet lastig dat je dan altijd 3 verschillende planners moet meenemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik moet ook echt een planner hebben, ik heb nu een agenda van de Hema maar deze is aan vervanging toe haha. Ik heb ook mijn telefoon als planner maar alsnog vind ik het op papier fijner. Ik gebruik een notitie boek voor mijn blog en naast de agenda niks. X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik gebruik een gewone agenda maar voor mijn blog heb in een planner

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik gebruikte altijd agenda's maar ga nu vanaf volgend jaar een planner gebruiken merk dat toch prettiger vind voor mijn blog en prive afspraken

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Erg handig! Ik gebruik liever mijn telefoon. Klein & compact en altijd bij de hand :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik heb nog geen planner, maar wil er me voor 2018 zeker eentje aanschaffen. Heb gewoon de perfecte nog niet gevonden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik ben dol op notitieboekjes. Dat is echt een verslaving. Maar agenda's etc heb ik niet. Ik plan alles digitaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Vind het mooie planners om te zien. Niet alleen handig om te gebruiken maar ook prachtig om naar te kijken. Prachtige foto's heb je er weer bij gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen