Treets Traditions Pure Serenity Natural Bodycare - Foaming Shower Gel, Bodycream & Bamboo Bodyscrub

De afgelopen paar dagen was het ontzettend koud en daarom is het tijd om je lichaam extra te pamperen met deze dagen. Ik vind het ontzettend leuk en interessant om verschillende culturen te leren kennen en zo heeft Treets Traditions heeft een aantal producten gelanceerd uit de Japanse cultuur die ideaal zijn voor dit weer om jouw huid te verzorgen. Ik mocht een aantal producten uitproberen.

Treets is altijd opzoek naar nieuwe producten en manieren om te ontspannen en om je huid een goede verzorging te geven. Dit keer lanceert Treets producten uit de lijn Serenity. Deze producten zijn geïnspireerd op de rijke Japanse badcultuur die jij in je eigen badkamer kan beleven. De producten bevatten o.a. onsen, yuzu, rijst, bamboe en Japanse kersenbloesem.

Foaming Shower Gel €6,99
Mijn meest favoriete product onder de douche is een shower foam. Ik wil daarom ook met liefde beginnen met de shower foam van Treet Traditions. Het bevat Japanse kersenbloesem met de traditionele Yuzu wat een citrusvrucht is in Japan. Deze twee ingrediënten maakt de geur zoetig met tegelijkertijd een vleugje frisheid. Yuzo staat bekend om zijn anti-oxidanten en helpt de huid jong te houden. Daarnaast bevat het geen SLS, SLES, parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën. 

De foam vormt zich van een gel tot een rijke schuim. Je hoeft maar een klein beetje te gebruiken, want het schuimt echt enorm. De geur is subtiel aanwezig, maar je ruikt de kersenbloesem en Yuzu er zeker in terug. Ik vind het een heerlijke shower foam om te gebruiken. 


Ingrediëntenlijst shower foam
Aqua/Water, Isopentane, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum/Fragrance, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Butane, Decyl Glucoside, Isopropyl Myristate, Prunus Serrulata Flower Extract, Citrus Junos Fruit Extract, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tocopherol, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Sodium Citrate, Sodium Metabisulfite, Maltodextrin, Propane, Isobutane, Citronellol, Geraniol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

Body Cream €12,99 fullsize
De body cream van de Serenity lijn ontving ik in een mini variant om uit te testen. Ook dit product bevat Japanse Kersenbloesem en Yuzu. De body cream helpt je om de huid te verzachten, maar ook om een jeugdige en veerkrachtige huid te behouden. Het bevat een hele kleiner shimmer voor een stralend effect. Daarnaast bevat het geen SLS, SLES, parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën. 

De crème voelt qua substantie wat lichter aan. De geur is erg lekker en het verzorgt en verzacht je huid ook erg goed tijdens de koude dagen. Ik weet niet of het ook echt je jeugdige huid behoudt, maar dat is zeker mooi meegenomen als dat wel zo is. Dit merk je vaak alleen op langere termijn, misschien toch maar voor een grote pot crème kijken.


De ingrediënten van de body cream
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Cetearyl Alcohol, Parfum, Mica, Silica, Prunus Serrulata Flower Extract, Citrus Junos Fruit Extract, Maltodextrin, Xanthan Gum, Tocopherol, Glycine Soja Oil, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Linalool, Citronellol, Alpha Isomethyl Ionone, Limonene, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Citral, Phenoxyethanol, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, CI 77891.

Bamboo Bodyscrub
Mijn huid scrubben doe ik niet zo heel vaak, terwijl dat wel goed is voor mijn huid. Ik moet dan wel een milde scrub hebben, want mijn huid is vaak nog best gevoelig. Scrubben kan ervoor zorgen dat je doorbloeding beter wordt en dat je huid wat meer gaat stralen. Je verwijderd oude huidcellen waar weer nieuwe voor inplaats komen. Daarbij laat deze scrub je huid ook zacht aanvoelen. Daarnaast bevat het geen SLS, SLES, parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën. 


De geur van deze scrub is net zo lekker als die van de shower foam en body cream. Ik vind wel dat de geur bij de scrub iets meer aanwezig is als bij de andere twee producten. Eerlijk? Ik vind dat totaal niet erg. Als je de scrub over je huid hebt gedaan spoel je het natuurlijk ook gelijk onder de douche af. Je merkt gelijk dat je huid zacht aanvoelt. 

Ingrediënten Bamboo body scrub
Sodium Chloride, Glycerin, Sorbitol, Decyl Glucoside, Aqua, Parfum, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Sodium Lactate, Citric Acid, Fragaria Vesca Seed, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Citrus Junos Fruit Extract, Prunus Serrulata Flower Extract, Maltodextrin.


Voor mij is Treets Traditions een onbekend merk waar ik voor het eerst kennis mee mocht maken. Ik vind de verpakkingen van de producten die ik heb mogen ontvangen ontzettend leuk. Daarnaast is de geur heerlijk van deze lijn en doen de producten goed zijn werk. Dit zijn ideale producten voor deze koude dagen en eerlijk is eerlijk het is wel een lekker spa momentje onder de douche. En als laatst wil ik jullie met veel blijdschap vertellen dat deze producten dierproefvrij zijn!


De producten van de Serenity lijn van Treets Traditions kan je o.a. bij hun op de site kopen.

Ken jij dit merk al?

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf

21 opmerkingen

 1. Mooie producten!
  Dit merk ken ik niet.
  Ben er nu ik je artikel gelezen benieuwd naar....

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig dat shower foam juist jouw favoriet is. Ik heb er juist een hekel aan omdat het altijd zo opzwelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Foam is ook mijn favoriet en 1 keer in de week lekker een scrub kende het merk nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de foam en de peeling zouden denk ik mijn favoriete zijn.
  vindt de foam altijd wel fijner als gel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ken het merk nog niet maar vind het wel interessant. Bamboo ruikt echt zalig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne review! Ik ben heel benieuwd naar de producten van dit merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor mij was het ook een nieuw merk en ik ben er ook heel erg over te spreken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijne review en heerlijke producten. Heb ook een body scrub van hun en vind die ook erg fijn in gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ken het merk pas sinds kort, maar ben echt verliefd op hun heerlijke lijnen. Wat een geweldige producten zijn dit, deze scrub vind ik vooral erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ken het merk niet. Ik vind foam altijd fijn om te gebruiken, enige nadeel is dat je altijd teveel tegelijk uit de bus spuit. Zou zelf de body-scrub weleens willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het klinkt wel heel erg fijn als ik het zo hoor inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De producten zien er erg mooi uit, prachtige foto's heb je er ook van gemaakt. Ik ben nog niet bekend met dit merk maar misschien dat ik het eens ga proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben helemaal gek op deze lijn. De geur is zooooo lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ken het merk niet, maar wel mooie producten. Ben super benieuwd naar de geur...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb de items geprobeerd tijdens het event en het was een prettige 1e ervaring! mooie vormgeving ook

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik kende het merk nog niet, maar ik ben echt dol op producten die geïnspireerd zijn op Japan!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Lekkere geur he! Ik ben vooral fan van de douche foam! En fijn een nieuw dierproefvrij merk te ontdekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Die scrub lijkt mij heerlijk. Klinkt fijne product

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb deze producten ook en wat een geurbeleving! Zo ontzettend fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooie producten! Ziet er echt goed uit!

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Lijkt mij een heerlijke lijn! En Treets is zo'n fijn merk, jammer dat het zo vaak (hier) uit de schappen wordt gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen