Wat Maakt Je Mooi Tinned Candle - Classic Cotton & Hot Cinnamon

Ik ben dol op geurkaarsen dus ik verslind er ook een heleboel. Bij Wat Maakt Je Mooi zag ik een tijdje geleden de Tinned Candle in de webshop. Deze kaarsen zijn van het merk Best Kept Secrets een famillie bedrijf in Engeland. Ik bestelde de geuren Classic Cotton en Hot Cinnamon. 


De kaarsen zijn handgemaakt, 100% vegan en dierproefvrij  

Ze maken deze kaarsen met de hand en gebruiken lokale geproduceerde grondstoffen om zo de kaarsen de aandacht en zorg te geven. De afmetingen van deze kaarsen zijn 7,6 x 7,6 cm met daarin een hoge kwaliteit wax om te voor zorgen dat de geur zich goed verspreid en de branduren maximaal zijn tot wel 45-50 uur. 

Classic Cotton
Classic Cotton is een erg frisse geur. De geur verspreid zich heel erg goed door de kamer en als je dan binnen komt ruikt het erg schoon. In de geur Classic Cotton zit een mix van geuren en dat zijn bergamot, citroen, cyclaam en sandelhout. Als je tijdens de wintermaanden een keer een wat mindere warme geur wilt dan is dit de ideale geur om tijdens de wintermaanden te gebruiken. 

Hot Cinnamon
Hot Cinnamon is daarentegen een erg levendige warme geur. Het bevat pittige en warme kaneel met houtachtige noten en tonen van kruidnagel en sinaasappel. De geur is ontzettend lekker en verspreid zich heel erg goed door de kamer heen. Als je aan de kaars ruikt zonder dat die aan is wil je het bijna opeten!


Allebei de kaarsen verspreiden de geur ontzettend goed. Ik heb nog niet kunnen checken of de kaarsen 40 tot 50 uur branden, omdat ik ze nog niet zoveel gebrand heb, als ze op zijn zal ik het erbij zetten in dit artikel. Ik kan je zeggen dat de geuren Classic Cotton en Hot Cinnamon ontzettend lekker zijn en ik zou eigenlijk best meer kaarsen van dit merk willen proberen. Deze kaarsen zijn namelijk 100% vegan en dierproefvrij!


Wat maakt je mooi Tinned Candle kosten 9,95 per stuk.

Ben jij ook zo dol op geurkaarsen?


25 opmerkingen

 1. Hot cinnemon lijkt me echt een heerlijke geur. Ik ben gek op die warme geuten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hot Cinnamon lijkt mij echt geweldig. Hele fijne prijs ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hot Cinnamon past zo te horen echt in mijn straatje! Ik ben gek op warme geuren, zeker in de winter! Ik vind ze ook goed betaalbaar, vaak zijn geurkaarsen toch wat duurder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mij lijkt die cotton wel lekker! Ik ben niet zon cinnamon fan! Maar wat ik vooral leuk vind is dat de prijzen niet gigantisch duur zijn! Ik ga is een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hot cinnemon lijkt mij echt een toppertje!
  Leuke review.

  Liefs
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk blik zitten ze in! De geur classic cotton lijkt me erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leuke blikken zijn dit, ik ben niet van de kaneel dus zou denk ik gaan voor cotton

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de verpakking in een blikje erg leuk bij deze kaarsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vooral de tweede, Hot Cinnamon lijkt me echt heerlijk. Hou wel echt van die geuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hot cinnamon lijkt mij echt heel lekker ruiken! Helaas mag ik geen kaarsen branden op mijn kamer en houden mijn ouders niet zo van geurkaarsen....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik brand nooit kaarsen, maar ik heb er wel een aantal staan ter decoratie haha. Deze zijn echt ZO cute <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke tinnetjes! De tweede geur spreek mij wel aan :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Classic cotton lijkt me echt super lekker. Het klinkt als een frisse maar ook een beetje een poederachtige wasgeur. Daar ben ik dol op!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben ook echt dol op geurkaarsen en deze zien er super mooi uit! Ben benieuwd hoe ze ruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. vooral de kaneel geur ruik ik al bijna, en dat komt door de mooie foto's die je hebt gemaakt!
  ik hou heel erg van geurkaarsen maar ben me wel bewust dat ze eigenlijk heel slecht voor ons zijn dus ik gebruik nu de puur natuur geurkaarsen van we love the planet

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuke blikjes. Die Classic cotton lijkt me echt super lekker

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben onder de indruk van het grote aantal branduren! Daar heb je lekker lang wat aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Altijd gezellig he, kaarsjes. Een fijn geurtje erbij maakt het helemaal af.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heerlijk! Ook ik ben dol op geurkaarsen! Deze zien er ook nog ontzettend mooi uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dit lijkt me echt fijne geurkaarsen. Ik ben er dol op! Wie krijg ik ze wel van de kerstman?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb de Hot Cinnamon ook, echt een heerlijke winterse geur ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Cotton is altijd goed! Kaneel ook maar alleen met de kerst vind ik, haha... mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik hou echt van geurkaarsen. Momenteel is vanille echt mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen