Zilverkleurige oorbellen voor elke gelegenheid

Ik ben weer terug van weggeweest! Tijdens de kerst heb ik mijzelf even vrij gegeven van bloggen. Vandaag wil ik aan jullie een ontzettend leuk setje zilverkleurige oorbellen laten zien die je bij elke gelegenheid wel kan dragen. Dit setje droeg ik zelf tijdens de kerstdagen. 


De oorbellen oftewel bij Mostert Juweliers genaamd creolen zitten verpakt in een ontzettend chique doosje met een strik erboven op. Het doosje is donkerbruin en de deksel en het strikje is gebroken wit. In het doosje zitten het setje oorbellen die perfect zijn voor elke gelegenheid. Je kan ze overdag dragen als je een dagje weg gaat of gewoon gaat werken, maar je kan ze ook in de avond dragen als je lekker gaat uiteten of naar een feestje gaat, want ze passen bij elke outfit.


De oorbellen zijn gemaakt van het beste zilver en daardoor zijn ze erg sterk en blijft de sluiting van de oorbellen erg goed zitten. Je hoeft niet bang te zijn dat je jouw oorbellen ineens verliest gedurende dag. Ze voelen erg licht aan en zijn daarom heel erg draagbaar in je oren. De oorbellen zijn 13mm hoog en 13mm breed. Ik vind het een erg mooi subtiel setje oorbellen.


Wat ik zo leuke en mooi vind aan deze oorbellen is dat ze niet helemaal rond zijn. Halverwege stoppen de oorbellen. Zilveren oorbellen vind ik altijd heel erg mooi en deze zijn dan vooral mooi glanzend. 


Ik heb de oorbellen zowel overdag een keer in mijn casual kleren in gehad, maar ook tijdens de kerstdagen heb ik deze oorbellen elke dag in gehad. Ze voelen licht aan, de sluiting is goed van de oorbellen en ze staan gewoon ontzettend leuk, want de oorbellen zijn niet te groot, maar ook niet te klein. Normaal krijg ik heel erg snel last van oorbellen, ook als ik ze heb gedesinfecteerd, maar bij deze oorbellen heb ik nergens last van gehad. 

Mostert Juweliers kende ik nog niet en ik vind het ontzettend leuk dat ik er nu mee kennis heb mogen maken. Diegene die ik heb gesproken is ontzettend vriendelijk en de levering was er ook erg snel. Daarnaast vind ik dat ze een heel groot assortiment hebben aan creolen dus als je benieuwd bent bekijk dan alle creolen hier op hun website.


Creolen zilverkleurig 13mm breed kost €29,85. 

Ken jij Mostert Juweliers al? 


*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf

18 opmerkingen

 1. Ze zijn heel mooi! Het zijn inderdaad mooi sieraden voor verschillende gelegenheden. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Passen zeker overal bij. Een musthave.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie eenvoudige oorbellen, echt zo een paar voor elke dag en dat ook bij iedereen outfit past! Zelf draag ik ook het liefste zilver!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee, nog nooit van gehoord! Maar ze staan je goed. Ze passen denk ik inderdaad overal bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende die nog niet! Maar ze staan erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige oorbellen! Deze kun je overal bij dragen, echt ideaal!:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh die zijn mooi! Helaas zijn mijn gaatjes net zo geschoten dat kleine ringetjes niet heel mooi zitten, zo jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie oorbellen, draag zelf vrijwel altijd knopjes/steentjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Alleen de verpakking is al prachtig joh! Hele mooie klassieke oorbellen, tijdloos!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. yes ken ze ook, heb ook een samenwerking met ze gehad en tevens voor oorbellen gekozen! net iets anders als die van jou. deze vind ik ook erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie sieraden! Ik heb het merk bij andere bloggers gezien en het ziet er erg classy uit allemaal. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super mooie oorbellen
  Echt heel classy ze staan je goed

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah ze staan je echt superclassy manon! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super mooi! Ik houd wel van zilveren oorbellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie en tijdloze oorbellen. Ze staan overal makkelijk bij. Ze staan je super

  BeantwoordenVerwijderen