Becca Blotting Powder Perfector

Een aantal dagen na nieuwjaar besloot ik om mijzelf een cadeau te geven. Jullie weten dat ik van budgetproducten hou, maar als ik mijzelf een cadeau geef qua make-up dan ga ik richting de high-end make-up producten. Ik bestelde bij Douglas de Blotting Powder Perfector van het merk Becca. 

Ik heb veel goede verhalen gehoord over de highlighters van dit merk, maar ik heb totaal geen highlighters meer nodig dus ik ging kijken naar een product wat ik echt nodig had en dat was een poeder die ik op kan doen na de foundation en die de huid mat maakt en toen ik zag dat Becca ook zo een poeder had was ik er gelijk al uit. 


Deze Translucent Blotting Powder Perfector van Becca is een olie-absorberende poeder die je make-up vastzet voor een langdurige mooie, maar toch zachte look. Daarnaast maakt deze poeder je huid ook mat en dat wilde ik heel graag. Het houdt de glans onder controle zonder een aparte kleur of textuur achter te laten. De oneffenheden en poriën worden daarmee nog meer verminderd met als resultaat een mooie gladde afwerking.


De verpakking vind ik er best wel stoer uitzien de rand van de buitenkant is bruin en in het midden is een soort metalen/ijsezeren bovenkant wat het product stoer, maar zeker luxe doet ogen. Ik vind het wel erg leuk! Wat ik helemaal fijn vind is dat er aan de binnenkant een spiegel zit. 

De poeder is vrij wit, maar laat geen witte gloed achter op je gezicht. De textuur voelt heel erg zacht aan en is gemakkelijk aan te brengen over je foundation. Het dekt gelijkmatig je gezicht. Ik heb de poeder ook eens getest zonder de foundation, omdat ik vaak een primer onder mijn foundation draag die de poriën ook vermindert. De poeder zonder foundation geeft een erg mooi natuurlijk resultaat. Het vermindert zeker je poriën, maar als je heel erg oneffenheden hebt dekt dit het niet, enkel wel een klein puistje of iets plekjes. 

*Dit merk is dierproefvrij

Ingrediënten: Mica, Silica, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, 1, 2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Talc, Tocopheryl Acetate, Kan bevatten: Ci 77491 (Iron Oxide), Ci 77499 (Iron Oxide), Ci 77492 (Iron Oxide), Ci 75470 (Carmine).

Dit is de eerste keer dat ik met dit merk kennismaak en ik ben heel erg blij dat ik gekozen heb voor een poeder die ik kan gebruiken na mijn foundation, want die had ik ook echt nodig. Het doet goed zijn werk en is een leuk cadeau om aan jezelf te geven! 


De Becca Blotting Powder Perfector kost €34,68 en is te koop bij de Douglas (online). 

Heb jij al iets van dit merk in je stash?

33 opmerkingen

 1. Nee, maar zo'n poeder lijkt me wel handig om in huis te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelf draag ik heel weinig make-up. Ik heb dan ook geen ervaring met dit merk. Wel fijn dat het dierproefvrij is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat lijkt me een fijn product om je huid goed mee af te maken en geen zichtbare lijntjes meer te zien zijn. Leuk! Mooie verpakking ook

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog niks van dit merk! Wat een fijne review :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed! Lijkt me een erg fijne poeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit echt een geweldig merk maar heb er zelf helaas nog niks van.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wist niet dat ze dit hadden. Ziet er goed uit. Ik heb zelf enkele highlighters van becca

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Neee geen ervaring met dit merk. Maar ziet er goed uit hoor. Ik gebruik altijd setting powder als ik foundation gebruik. Bedankt voor de tip

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb dit merk nog niet gekocht. Maar het klinkt wel interessant. Alleen ik gebruik zelden zoiets...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben vooral bekend met de Becca highlighters, maar dit lijkt me een erg fijn poeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige foto’s weer! En klinkt goed. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het lijkt me een hele fijne poeder! Toch wel een beetje aan de dure kant, dus ik zou eerder voor wat goedkopers gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeh wat een mooi poeder! Lijkt me ook erg fijn x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie foto's! Lijkt me hele fijne poeder, maar voor mijn doen weer iets te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. jij kan prachtige reviews maken over make up, ik was zeer aandachtig aan het lezen.... Good job!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw wat een mooi product zeg! Zelf wil ik al een tijdje een highlighter van Becca

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oooh, die klinkt zo goed! En je hebt ook echt prachtige foto's gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gave foto's dame! Ik vind dit zo'n mooi merk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie poeder ken dit merk nog niet maar misschien eens ga proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Becca heeft prachtige producten! ik heb ook highlighters genoeg maar de becca highlighter staat nog op mijn wishlist. ik gebruik nu een wit poeder van essence en die vind ik eigenlijk ook prima, die van catrice vond ik nog fijner en dat is een goede budget variant! deze lijkt me ook goed

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh ik ken het niet. Draag altijd make up maar nooit geen poeder oid over mijn foundation. Ik ben nu wel erg nieuwsgierig geworden en denk dat ik het ook ga kopen. Het is wel aan de prijs maar dat heb ik er wel voor over, ik ben om haha

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Euh, nee ik heb niks van dit merk in mijn verzameling. Maar ik heb dan ook niet zo heel veel make-up. Mooi blog!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Lijkt mij echt een fijn product! Zelf heb ik een mini highlighter en travelsize primer om het uit te testen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Super dat deze poeder je make-up vastzet voor een langdurige look. Dat is een pluspunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ken dit merk maar nog geen in mij beauty stash. Het lijkt mij fijne powder

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Klinkt als een fijn product. Ik kende het nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik heb nog niets van dit merk getest, maar ziet er wel mooi & luxe uit! Ik kies meestal voor mijn vertrouwde Essence poeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Dit wil ik zelf ook wel eens testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Klinkt goed! Ik heb nog nooit iets van Becca geprobeerd, maar lees er altijd goede reviews over.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik ken het merk wel, maar zo'n uitgebreide review had ik nog niet gelezen! Goed dat je jezelf af en toe wat duurders gunt, belangrijk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Je brengt me op ideeen Manon haha. Ik heb nog niets van Becca maar ik vind het zo'n mooi merk en er staan al meerdere producten op mijn wensenlijstje ;)

  BeantwoordenVerwijderen