Catrice Light Correcting Serum Primer

Sinds ik een primer gebruik kan ik eigenlijk niet meer zonder, want het laat jouw make-up er langer en mooier opzitten. Vooral als je een avondje uit gaat wil je graag dat je make-up er marvelous op blijft zitten. Ik heb een aantal verschillende primers gehad en nu testte ik de Light Correcting Serum Primer van Catrice uit. 


De Light Correcting Serum Primer in de kleur Candlelight is handig om je make-up er mooier en langer op je gezicht te laten zitten, maar deze primer doet veel meer dan dat. Je kan de primer ook gebruiken zonder dat je het onder make-up aanbrengt. Je huid krijgt dan een ontzettend mooie glans door de reflecterende pigmenten die in deze primer zit. Daarnaast zit er ook Aloë Vera in wat de primer zo licht maakt. De geur van Aloë Vera ruik je er ook heel goed in terug.


De verpakking van deze primer ziet er best luxe uit. Ik vind de verpakking heel erg lijken op de foundation van Catrice die ook in een glazen potje zitten. Deze primer zit in een glazen potje met als dop en applicator een pippetje. Ik vond het in het begin best wel gek om het pippetje te gebruiken bij een highlighter, maar dat was ik heel erg snel gewend. Het is best wel handig, omdat je dan niet teveel product in een keer kan gebruiken.

Ingrediënten
AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, MICA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, SODIUM HYALURONATE, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, OLEYL ALCOHOL, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, STEARIC ACID, HEXYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CARBOMER, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, PULLULAN, SILICA, TIN OXIDE, PORPHYRIDIUM CRUENTUM EXTRACT, POTASSIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE), CI 75470 (CARMINE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDEDe reflecterende pigmenten zie je niet zo goed terug op de foto, maar ze zitten er wel degelijk. Als je de primer op je huid smeert merk je al heel snel dat je gezicht een mooie gezonde glow krijgt. Ik vind dat altijd wel heel erg handig. Catrice vertelt ook dat je deze primer als een soort highlighter kan gebruiken voor je sleutelbeen, neklijn of zelfs benen om ze goed uit te laten komen. Dit heb ik zelf dan niet geprobeerd en gebruik het ook nooit producten op die gebieden.

Jullie willen nu denk ik wel weten of je make-up er mooier en langer op blijft zeker en dat blijft het zeker. Gedurende avond blijft je make-up marvelous zitten. Ik ben ontzettend tevreden met deze primer.

Catrice Light Correcting Serum Primer kost €4,59 bij de Kruidvat.


Van welk merk gebruik jij een primer?


22 opmerkingen

 1. Ik gebruik noch make-up, noch een primer. Maar dit klinkt als een goed product als ik het zo lees!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik nooit primer. Alleen 's ochtends een beetje dagcrème that's it. Maar dit lijkt mij wel een goed product voor een fijne prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thanks voor de tip! Ik ben nog opzoek naar een primer ga ik deze eens proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat hij je zo goed bevalt! Ik kan zelf ook niet zonder primer; vind dat je make-up dan toch een stuk mooier en egaler zit. En het blijft inderdaad ook langer goed zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor de tip! Ik was nog opzoek naar een fijne en betaalbare primer, ga snel eens langs de kruidvat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, nog nooit van dit product gehoord! Zou het enkel al kopen voor de prachtige verpakking :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zag hem al een paar keer staan, en ik was er heel benieuwd naar! Dankjewel voor de review, ik ga hem deze week halen =D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een prachtige fotos ik vind primer ook heerlijk om te gebruiken maar een fixing spray ook wel

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lekker budgetproof! Ga deze zeker eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een fijne review om te lezen! Ik ga altijd erg hard door mijn primers heen en ben bijna door mijn voorraadje heen. Na het lezen van dit artikel ben ik zeker benieuwd naar deze primer. Ik ga eens snuffelen bij het Catrice schap of ze hem hier ook hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik gebruik eigenlijk nooit een primer, terwijl het wel wordt aangeraden vooral met rimpels

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb deze al zien staan en twijfelde omdat ik eigenlijk nooit een primer gebruik onder mijn make-up, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Thanks for sharing ik was nog opzoek naar een goede primer en had deze van de week in mijn handen. Echter zat ik te twijfelen over de dekking. Maar nu ben ik overtuigd.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Superfijn ja, deze! Ik gebruik 'm ook en merk echt dat m'n make up perfect blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oeh, je maakt me echt heel nieuwsgierig om deze primer ook eens te proberen. Het klinkt als een heel fijn product! Ik gebruik liever geen foundation, omdat daardoor mijn sproetjes verdwijnen en veel foundations te donker voor mijn lichte huid zijn. Deze primer is misschien wel fijn om te gebruiken in combinatie met concealer, omdat hij wat lichter is en mooie accenten geeft. Ik ga eens kijken bij Kruidvat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Fijne review, lijkt me een fijne primer.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zelf gebruik ik alleen primer bij avond make Up. Want deed ik er wat langer over om me op te maken en mag de make Up wel wat langer blijven 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Een mooie glans op de huid vind ik altijd mooi. Fijn dat deze primer dat doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. deze heb ik nog niet geprobeerd. ik gebruik alleen primer in het weekend, doordeweeks geen tijd voor alle stappen als ik om 7 moet werken. nu gebruik ik die van smashbox

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Fijn dat hij zo goed bevalt! Ben heel benieuwd geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Klinkt als een fijn product. Ik gebruik eigenlijk nooit een primer, dus zal het eens proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik gebruik eigenlijk nooit een primer omdat ik er last van kreeg. Pukkels en ontstekingen. Dus ik ben erg huiverig. Fijn dat dit product jou zo goed bevalt

  BeantwoordenVerwijderen