Catrice Ultimate Mat Lipstick & Iconails Gel Laquer/Top Coat

Nu ik van mijn Acrylnagels af ben en mijn eigen nagels al redelijk weer groeien kan ik mijn eigen nagels weer lakken. Daarnaast draag ik ook niet heel vaak meer lipstick. Ik ontving met kerst een ontzettend leuk pakketje met Saraya waar allemaal Catrice producten in zat. Vandaag laat ik aan jullie een Ultimate Mat Lipstick en Gel Laquer/Top Coat van Iconails zien.

Ultimate Mat Lipstick 030 Rouge Làlà

Ik heb een aantal lipsticks van Catrice, maar dan echt alleen nude kleuren. Een rode lipstick heb ik van Catrice nooit gehad en ik was dus heel erg benieuwd naar deze kleur 030 Rouge Làlà een naam die wel goed bij deze kleur past. 

Qua verpakking vind ik de lipstick niet speciaal. want die is gewoon zwart, maar de lipstick zelf heeft wel een erg leuke en mooie vorm. Als de verpakking aan de buitenkant nog wat luxer was gemaakt dan was dat plaatje compleet.Het pigment van deze lipstick is gewoonweg geweldig. De rode kleur komt ontzettend mooi uit en de finish is ook mat. Ik verbaasde mij echt over het pigment van deze lipstick.Ik heb ontzettend veel moeite gehad met het aanbrengen van deze lipstick. Niet omdat het stroef is, maar omdat ik rood gewoon ontzettend moeilijk vind met aanbrengen. Het is geen lipstick die je zo 1,2,3 on the go op je lippen doet. De kleur is wel iets donkerder op je lippen dan op de swatch en de finish is echt mat.

Het is een ontzettend mooie kleur, maar zoals je ziet laat het de lijntjes in mijn lippen best wel goed zien en zie je aan de bovenkant van mijn onderlippen nog een randje. Dit vind ik erg jammer en daarom zou ik deze lipstick zelf niet nog een keer kopen.

Iconails Gel Laquer 03 Caught On The Red Carpet

Rode lakken vind ik erg mooi en daarbij ook heel chique. Toch vind ik het een kleur die ik niet altijd zou willen dragen. Voor speciale gelegenheden is dat wel leuk, maar voor alledaags heb ik liever toch een andere kleur. Deze kleur heet Caught On The Red Carpet en zorgt voor een goede finish met gelglans en maximale houdbaarheid. Deze nagellak kan je in combinatie met de gel top coat gebruiken voor een nog beter effect.

De dop van deze lak kan je eraf halen en dan zie je dat er nog een draaidop onder zit. De ribbels vind ik zelf niet heel fijn, maar je hebt dan natuurlijk wel meer grip. 


De applicator van deze nagellak vind ik vrij klein, maar het is niet heel storend met het aanbrengen van de lak. Persoonlijk vind ik een wat grotere applicator wel fijner met aanbrengen. De breedte van de applicator is precies goed.


Met het lakken van mijn nagels merkte ik dat de substantie niet te dun, maar ook niet te dik is. Het aanbrengen gaat vlekkeloos en je hoeft maar een laagje aan te brengen wil je jouw nagel helemaal gedekt hebben. Dit is een groot pluspunt. Ik vind ook dat het al wel een gel effect heeft, maar de gel top coat moet het helemaal af maken.


Iconails Gel Top Coat


Deze gel top coat is verrijkt met acai-olie en dankzij de Gloss Seal'r technologie geeft het een ontzettend mooie glans op je nagels. De applicator is in principe hetzelfde als de nagellak zelf en is daarom eenvoudig in gebruik zodat je de top coat nauwkeurig aan kan brengen. 

De gellak moet een ontzettend glanzende boost geven aan je nagels tot wel 10 dagen lang. Ik moet zeggen dat ik daar niet ontevreden over ben, maar na 8 dagen begon de shine wel een beetje te verdwijnen. Waarom ik hier niet ontevreden over ben is het volgende. Ik zit elke dag in schoonmaak spul wat best hardnekkig is dus als het na 8 dagen een beetje vervaagd voor de prijs die je moet betalen voor deze gel top coat vind ik het een goede top coat!


Op de onderste foto zie je nog het resultaat samen met de nagellak 03 Caught On The Red Carpet. Ik vind het een mooi resultaat. 


Ultimate Mat Lipstick 030 Rouge Làlà €3,99
- Iconails Gel Laquer 03 Caught On The Red Carpet €2,99
- Iconails Top Coat €3,59

Gebruik jij lipstick en nagellak van Catrice?

26 opmerkingen

 1. Mooie producten! Ik zou zelf alleen niet zo snel voor rood gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah wat superjammer van alle producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben dol op Catrice! Gebruik altijd oogschaduw en eyeliner. Mooie nagellak trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind rode lipstick ook moeilijk met aanbrengen! Misschien helpt een lipliner eronder wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou van rode lippenstift! Op zich lukt het aanbrengen mij wel. Ik werk de lippenstift gewoon iets vaker bij, omdat je het goed ziet als rode lippenstift vervaagt. Rode nagellak vind ik ook erg mooi, zeker deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat de lipstick tegenviel :( Het is overigens wel een mooie kleur rood :)
  De lakjes zijn overigens ook niet verkeerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is een flinke knalkleur rood, maar hij staat je erg goed op de foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fantastische kleur - heb het nog niet aangedurfd om zulke opvallende kleuren te dragen :o

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vroeger gebruikte ik veel producten van Catrice maar tegenwoordig vrijwel niet meer. De nagellak vind ik wel erg mooi! Die zou ik wel kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. de kleur is echt geweldig, maar spijtig dat de lipstick zo moeilijk aanbrengt
  want die kleur is écht mooi

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die lippenstift kleur is werkelijk geweldig! Ik hou dr van!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat mooi rode kleur lipstick en nagellak

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super mooie kleuren! Catrice is echt één van mijn favoriete merken!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtige kleur! Die topcoat heeft echt een heel mooi effect zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat klinkt als een goede topcoat, die heb ik zeker nog nodig! Een kleine applicator lijkt me iid ook wat onhandig maar de rode kleur is wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie producten! Ik ben zelf dol op Catrice, maar wat minder op rood. Gelukkig hebben ze genoeg kleuren, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik word altijd blij van rood en ook deze kleuren zijn mooi, ook de nagellak. Het merk ken ik niet, altijd leuk om mee te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind de kleur van zowel de lippenstift als de nagellak erg mooi. ik draag zelf ook nooit geen rode lippenstift maar net als jij altijd nudes.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wel fijn dat het 8 dagen bleef ik heb sommige nagellaks met 1x afwassen al afbladerd

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een prachtige kleuren! Ik gebruik het tegenwoordig weinig omdat ik met de kids thuis ben en veel knuffel met de jongste. Dan zou hij aan het einde van de dag onder de rode mondjes zitten : )

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Beide erg mooi! Ik zou zelf altijd wel van rood.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik hou van die echte rode kleur! Ik zou het ook zeker dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Die rode kleur is mooi zeg. Tof dat zo je lipstick matcht met je nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik vind de rode lipstick wel erg mooi, het staat je wel! Ik draag zelf ontzettend graag rode lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Die topcoat klinkt heel erg goed! De lipstick en nagellak vind ik ook prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een mooie en diepe rode kleur nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen