Embrace and love your body with Spicy Manderin Limited Edition van de Etos

De feestdagen zijn al weer voorbij, maar toch wil ik jullie deze Limited Edition Spicy Manderin van de Etos laten zien. Ze hebben dit keer weer goed uitgepakt met nieuwe Limited Edition producten. Ik ontving een leuk pakketje met daarin een shower foam, shimmering body cream en sparkling fluid.

Enriching Shower Foam €4,99
Laten wij beginnen met het meest gebruikte doucheproduct die ik gebruik. De shower foam is een verrijkende foam met een ontzettend leuke en luxe verpakking. De verpakking is mooi rood met oranje die de naam spicy mandarin zijn eer aan doet. Spicy kruiden zijn vaak een beetje rood en een mandarijn is natuurlijk oranje.

De geur spicy mandarin is een warme kruidige geur met een vleugje zoetig erdoorheen. De geur is perfect voor een seizoen zoals deze, de winter (en de herfst). Zulke geuren kan je natuurlijk ook lekker vinden in de lente en zomer, maar vind ik meer passen bij dit seizoen.

De foam verandert van een gel tot schuim. De schuim is echter wel veel meer als je het onder de douche gebruikt, want het dat heeft te maken met de warmte. Daarnaast maakt het je huid lekker zacht en de geur is een genot om naar te ruiken.

Shimmering Body Cream
De verpakking van de shimmering body cream is ook een plaatje om te zien. De dop en letters zijn versierd met gouden details. De rest van de letters zijn rood en wit. Ook deze verpakking vind ik er weer erg luxe uitzien. De body cream is ideaal om je huid in te smeren en daarbij krijg je een erg leuk sparkelend effect door de shimmering die erin zit. De geur is precies hetzelfde, een heerlijke warme kruidige spicy mandarin geur.

Toen ik de dop eraf haalde zag ik dat er nog een sluiting op zat die je eruit moet halen. Ik vind dit erg goed, want het is hygiënisch, zo weet je dat er niemand in het product heeft gezeten. Tot mijn verbazing zag ik dat de 'creme' wel erg vloeibaar is om het echt een crème te noemen. Daarentegen trekt de crème wel snel in je huid, maakt het je huid zacht en zie je de shimmers goed op je huid zitten. Dit geeft een erg leuk effectSparkling Decolleté Fluid €5,99
Een fluid kan je op de decolleté aanbrengen die ook verzorgt moet worden. Het is dus als het waren net zoals een gezichtscrème. Het gaat vaak de veroudering tegen. Ook deze verpakking vind ik er weer leuk en luxe uitzien. De verpakking van de fluid is samengesteld met de kleuren van de shower foam en de body cream bij elkaar.


Wat ik fijn vind is dat het een pompflacon heeft. Zo kan je makkelijker doseren en gebruik je niet teveel product in een keer. Wat zo leuk is aan deze fluid is dat er shimmers inzitten. Dit maakt het wat sprankelender en is leuk om tijdens een avondje uit te gebruiken. De geur is ook weer hetzelfde als de voorgaande producten. Ik vind het heerlijk om te ruiken.
 

De fluid zelf voelt luchtig aan en trekt snel in de huid. De shimmers die erin zitten zie je helaas niet heel erg opvallend, maar ze zijn wel aanwezig. Zelf gebruik ik zo een product eigenlijk nooit, maar voor een avondje uit is het wel leuk. De Etos heeft het weer goed gedaan met deze Limited Edition. De shower foam is toch echt wel mijn favoriet! Ik durf niet met zekerheid te zeggen of de producten er nog zijn omdat het een Limited Edition is, maar je zou altijd even een kijkje kunnen nemen. De Etos heeft namelijk nog veel meer fijne producten.


Ben jij bekend met deze Limited Edition?

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf

23 opmerkingen

 1. De geur van deze producten vind ik echt heel erg lekker ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje, dat je zelfs speciale producten hebt voor het decolleté. Dat wist ik niet zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken dit niet, maar lijkt me heerlijk. Foam vind ik altijd erg fijn onder de douche en ik vind de verpakking heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit echt een heerlijke geur. Vooral de shower foam wordt hier goed gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geen Etos hier in de buurt (België) en dat vind ik soms echt zo jammer als ik over die producten lees!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie verpakking hebben deze producten, ik ga van de week eens naar de Etos.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie verpakkingen! Juweeltjes voor in de badkamer! Ik moet eerlijk toegeven dat ik altijd kijk hoe het er uitziet :P. Kom bijna nooit bij de Etos maar zal eens kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb de geurkaars geroken in de winkel en vond hem heel erg lekker

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vooral de shower foam lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ten eerste complimenten voor je prachtige foto's! Wat een fijne producten, zo te horen. Vooral naar de shimmering body cream ben ik heel benieuwd. Ik ga snel eens bij Etos ruiken aan deze producten. Ben ook wel nieuwsgierig naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw, dankjewel voor je compliment dit doet mij heel goed! Ik hoop dat er nog wat ligt bij de Kruidvat

   Verwijderen
 11. Hmmm dit lijkt me echt een hele lekkere lijn vooral de toevoeging van mandarijn Zmaakt deze lijn apart

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze producten zien er echt heel erg duur en luxe uit voor Etos te zijn, super! Ik ben ook wel benieuwd geworden naar de geur nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben niet zo een fan van mandarijngeurtjes, dus ik denk niet dat ik deze zou kopen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Eens kijken of ze die decolleté crème nog hebben morgen, dat vind ik wel wat voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Echt liefde voor deze limited edition, ik ben helemaal verliefd op de geur :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik kende deze lijn nog niet, maar alleen al voor de prachtige verpakking zou ik de producten willen kopen.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ja ik ben ook Etos friend en heb deze beauties ook mogen ontvangen! Ik ben echt verliefd op de douchefoam!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een speciale substantie die creme! Ik ben wel benieuw geworden naar de geur van deze collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De douchefoam lijkt me echt iets voor mij, hou van zulke texturen en ook de warme, maar zoete geur is me op het lijf geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik zou ze alleen al kopen voor de verpakking! heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik moet dringend eens naar Etos! Super leuke productjes, die wil ik meteen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen