Jane Iredale Daytime Eyeshadow Kit

Ik vind het altijd leuk om nieuwe merken te ontdekken, zo is jane iredale niet een heel onbekend merk, want ik heb er ooit een lipstick van gehad, maar toch ook weer een beetje wel, omdat je er juist nog maar 1 product van heb gehad. Ik ontving een tijdje geleden de Daytime Eyeshadow Kit die ik vandaag aan jullie ga laten zien.


jane iredale heeft een luxieuze winter limited edition voor 2018 uitgebracht en ik mocht de Daytime Eyshadow kit testen. Deze limited edition bestaat uit make-up producten, maar ook een aantal nieuwe mooie dierproefvrije en vegan kwasten. De verpakkingen van deze collectie zijn mooi ros├ęgoud waar ik ontzettend veel van hou.

Deze palette daytime bevat 5 basiskleuren die je overdag zou kunnen gebruiken. De kleuren zijn van links naar rechts Oyster, Almond, Cappuccino, Dark Suede en Charcoal waar je een mooie natuurlijke look mee kan maken. De kleuren die in dit palette zitten vind ik heel erg mooi. Ik ben altijd dol op zulke kleuren, want je kan ze altijd wel dragen.


Wat ik fijn vind is dat het palette een spiegel bevat. Je kan het dus makkelijk meenemen in je weekend tas. De kleuren kan je alleen dragen of je kan ze samen blenden voor een mooie look. Daarnaast bevat deze oogschaduw mineralen, botanische extracten en silicia. Het bevat GEEN parabenen.

Het pigment van de kleuren vind ik ook mooi en ik merkte al gelijk dat de oogschaduw helemaal niet poederig is. Meestal merk je dat al bij het swatchen van de oogschaduw. Ook met het aanbrengen op je ogen merk je dat het nog steeds niet poederig is. De eerste drie kleuren vind ik ontzettend mooi voor overdag en als je de look iets heftiger wilt maken dan kan je de laatste twee kleuren gebruiken, want die zijn toch wel erg donker vind ik voor een dagelijkse look.

Binnenkort ga ik een make-up look online zetten met een aantal nieuwe producten die ik gebruik, inclusief deze oogschaduw kit. Ik kan je zeggen dat ik ontzettend tevreden ben over dit setje en er veel gebruik van zal gaan maken, omdat dit ook echt mijn kleuren zijn. Het kan zijn dat de prijs je tegenhoudt, want die is wel even slikken.


jane iredale Daytime Eyeshadow Kit is te koop bij verschillende verkooppunten (klik hier) en kost rond de €50,- .

Ken jij het merk jane iredale?

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf

32 opmerkingen

 1. Wat een mooi palette , erg mooie kleuren voor een ooglook =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleuren op de palette! Lekker neutraal ook, daar hou ik van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi palette, ik hou echt van de producten van Jane Iredale <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie kleuren en de prijs, daar ben ik snel overheen gescrolld. Gelukkig hoef ik het niet te kopen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een luxe verpakking zeg. Ik heb zelf nog geen ervaring met dit merk, maar het ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi palette
  Kan je sowieso n mooie alledaagse look mee maken

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kleuren! Fijn dat ze zo neutraal zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat ziet er mooi uit! Fijn dat ze niet poederig zijn, dat heb je eigenlijk nogal vaak bij oogschaduws.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi palette. De kleuren is perfect om dagelijks look mee te maken

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het ook mooie kleuren die goed te combineren zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi verpakking en de kleuren zijn ook mooi voor dagelijks looks

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige oogschaduwkit! Mooie kleuren en heel mooi vormgegeven ook. Inderdaad wel jammer dat de prijs wat hoog is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Erg mooi pallet! Ik kende het merk nog niet, maar ga het zeker in de gaten houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind het ook een heel mooi palette, het zijn ook mijn kleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb nog niet van het merk gehoord. Persoonlijk hou ik meer van oogschaduw met een glimmer erin.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het merk Jane Iredale kende ik nog niet - ziet er wel mooi uit. Ben meer van de donkere tint oogschaduw, dus die zou dan altijd snel leeg zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Voor mij een onbekend merk, maar ik vind deze kleuren samen erg mooi en zou ook zeker wat voor mij zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooi doosje met toffe kleuren, ziet er professioneel uit, nice

  BeantwoordenVerwijderen
 19. 50 euro voor een palette? Dat is enorm prijzig. Moet wel zeggen dat ik de kleuren wel mooi vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nog nooit gehoord van dit merk, maar ziet er goed uit. Mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ken het palette nog niet ziet er wel erg mooi uit maar de prijs is idd wel schrikken

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heel mooi basic palette voor een everyday look! Ik wil het merk ook nog eens uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. gaaf blikje, ook wel echt mooie kleuren zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. prachtige kleuren, een prachtig palett is het zeker. Ik heb het nog niet gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Dit merk heeft hele fijne producten en hun verpakkingen vind ik ook erg luxe

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oei, 50 euro voor het palette?! Dat vind ik inderdaad schrikken! De tinten zijn erg mooi, maar niet heel bijzonder. Ik denk dat wanneer je bij merken als Hema, Kiko of Catrice gaat kijken, ook deze tinten tegenkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Mooi kit kleuren zien er ook mooi uit maar wel erg prijzig 50 euro.

  BeantwoordenVerwijderen