Kruidvat Nagelverzorging Complete Care 8 in 1 & Hardener Strong

Goede verzorging voor je nagels is een must do, want vaak zijn je nagels toch wel een visitekaartje. Vieze, lelijke of afgebeten nagels is niet iets wat je heel graag ziet. Ik wilde graag producten uitproberen die goed zijn en redelijk in het budget past. Ik kocht de Complete Care 8 in 1 en de Hardener Strong. Zou dit goede nagelverzorging zijn?


Ik was een echte nagelbijter en daarom had ik ervoor gekozen om Acrylnagels te zetten. Dit heb ik een aantal jaar gehad, maar het is tijd om daar afscheid van te nemen. Acrylnagels zijn ook gewoon heel erg slecht voor je eigen nagels. Mijn nagels zijn nou zo goed aan het groeien dat ik ze vanaf nu ook echt goed wil verzorgen. Ik kocht bij de Kruidvat de Complete Care 8 in 1 en de Hardener Strong.

Complete Care 8 in 1

De Kruidvat 8-in-1 Complete Care bevat een  verrijkte formule van gehydrolyseerde keratine, sojaproteïne, amandelolie en nonychosine F. Het is goed om te gebruiken als Basecoat en Top Coat. Deze 8-in-1 Complete Care ga ik gebruiken als Top Coat, omdat ik de Hardener Strong als Base Coat wil gebruiken. Daarnaast is dit product ook goed om de groei te stimuleren, je nagels te versterken, te hydrateren, de ribbels op te vullen, het glans te geven en het bevat ook uv-bescherming. Wat wil je nog meer?


Ik gebruik dit nu ruim een week en ik moet zeggen dat ik merk dat mijn nagels al een stuk sterker en langer zijn geworden. Daarbij geeft dit product een mooie glans en merk ik dat de nagellak er langer op blijft zitten, omdat ik dit ook als top coat gebruikt. Ik heb geen ribbels dus hier kan ik niet over oordelen.  

Hardener Strong
De Hardener Strong zorgt ervoor dat je zwakke nagels versterken zodat het niet gaat splijten en inscheuren. Ook stimuleert het de nagelgroei en geeft het een glanzend en verzorgd effect. De nagelverharder bevat een UV-filter om je nagels te beschermen tegen verkleuring.


Deze Hardener Strong gebruik ik als Basecaot. Ik had hele slappe nagels die door deze producten een stuk sterker zijn geworden. Ik ben super veel bezig met mijn handen en tot nu toe heb ik geen inscheuringen en spleten gehad in mijn nagels.Voor mij zijn dit twee top budgetproducten!Kruidvat 8-in-1 Complete Care Nail €2,99
Kruidvat Nail Hardener Strong €2,99

Welke producten gebruik jij voor je nagels? 

12 opmerkingen

 1. Dit is een goede tip! Ik beet ook altijd nagels en om precies dezelfde reden toen acrylnagels laten zetten. Daarna gebruikte ik altijd nagelverharder van herome.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat fijn dat deze producten zo goed voor je werken. ik heb gelukkig geen last van scheuringen of zwakke nagels. dat had ik na acryl wel net zoals jou

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal niks eigenlijk, maar zo'n nagelverharder zou ze denk ik zeker goed doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed! Moet ik toch maar even naar kijken dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Zelf gebruik ik alleen een nagelvijltje en af en toe wat olie voor mijn nagelriemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eigenlijk gebruik ik even niets voor mijn nagels. Als we gesettled zijn zal ik dat weer eens oppikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne tip! Ik ga hier eens naar kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vooral de nail hardener strong lijkt me wel wat, mijn nagels scheuren zo snel in/kapot.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik gebruik helaas momenteel niks. Maar deze ga ik wel zetten op mijn verlanglijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat klinkt goed zeg! K ben zo slecht met men nagels de laatste tijd en ze gaan zo maar stuk dus miss wel handig deze te halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die lijken me zo fijn! Moet ik echt eens gaan proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige foto's heb je weeral eens gemaakt! Kruidvat heeft zulke fijne spulletjes, moet er dringend nog eens langs :)

  BeantwoordenVerwijderen