Mijn hoogtepunten van het jaar 2017

HAPPY NEW YEAR! Het jaar 2017 was voor mij een bewogen jaar met hele leuke dingen, maar ook mindere dingen. Omdat ik een persoon ben die niet graag terug kijkt naar de mindere dingen en die graag een plekje geef wil ik jullie vandaag vertellen wat mijn hoogtepunten van het jaar 2017 zijn. 

Disneyland Parijs
Waar ik al ontzettend lang heen wilde is Disneyland. Ik was 6 jaar toen ik voor het eerst naar Disneyland ging. Ik zag dat voordat het jaar 2017 begon veel mensen om mij heen naar Disneyland waren geweest en dat wilde ik ook! Ik besloot een vriendin/familie te vragen of zij met mij mee naar Disneyland wilde en dat wou ze heel graag dus in de eerste maand van Januari hadden wij al gelijk geboekt voor in Maart. Disneyland bestaat dit jaar 25 jaar en dat weekend hadden ze iets heel speciaals, want bij de avondshow kwam John Legend optreden. Dit waren 2 mooie ervaringen in 1 weekend. 

Citytrip naar Gent met Saraya 
In Mei ging ik met de auto naar Gent om Saraya weer te zien. Wij hadden in Gent afgesproken, omdat zij het een hartstikke mooie stad vind en ik ook wel heel erg benieuwd naar Gent was. Wij hebben samen een ontzettend leuk weekend gehad. Wij hebben o.a. lekker geshopt en gegeten en natuurlijk cultuur opgesnoven. Ik weet nog dat wij daar ook een heerlijke magnum hadden samengesteld. Ik kan trouwens niet wachten tot februari, want dan zie ik Saraya weer!

Musical Jezus Christ Superstar
Mensen die mij heel goed kennen weten dat ik fan ben van musicals. Ik ben al best wel naar veel musicals geweest, maar toch zat 1 musical nog echt in mijn hoofd. De musical Jezus Christ Superstar stond hoog op mijn bucketlist mede door de film die ik elk jaar weer kijk. Vooral om Ted Neeley in levende lijven te zien is gewoon geweldig en wat heeft die man nog een strot zeg!

Toppers 2017
Iets wat ik dacht waar ik nooit naartoe zou gaan is de Toppers. Ik deed dit een vriendin/familie cadeau voor haar verjaardag, omdat zij dat hartstikke leuk vind en dan is het wel leuk als je zelf met haar mee gaat. Ik moet zeggen dat het een ontzettend gezellig feestje is waar totaal geen negativiteit te voelen is, je kan lekker meezingen zonder dat iemand je schreef aankijkt en dat is gewoon erg leuk. Dit jaar gaan wij trouwens weer samen naar de toppers editie 2018! Dit keer gaat het zeker weer een feestje worden. 

Middellandse Zee Cruise
Ik heb een aantal jaren geleden een cruise gemaakt in het Caribisch gebied, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik de cruise naar de Middellandse Zee toch het mooiste vond. Ik ging o.a. naar Kroatië, Montenegro en een naar een paar plekken in Italië. Deze landen zijn zo verschillend en het Caribisch gebied ziet het er allemaal een beetje hetzelfde uit. Het schip was trouwens ook echt geweldig. Het eten was goed, de animatie was heel erg leuk en de rest van de dagen ben je overdag gewoon weg. Wat ik ooit in mijn leven ook nog wel zou willen is naar de Noorse Fjorden. 

Een vast contract
Een beetje meer zekerheid in het leven is toch altijd wel fijn. Ik kreeg namelijk in Augustus te horen dat ik een vast contract kreeg waar ik natuurlijk ontzettend blij mee ben. Ik werk nu sinds 2015 als Gastvrouw bij Basic-Fit en ik heb een ontzettend leuk team. Daarentegen vertelde ik jullie in een artikel met blog- en persoonlijke doelen voor 2018 wel dat ik opzoek ben naar een extra baantje of een baan weer krijg waarvoor ik gestudeerd hebt en toch wat beter bij mij past en toch meer kan verdienen, omdat ik graag een eigen plekje wil hebben.

Mijn zus haar trouwdag
Ondanks alle mooie hoogtepunten in 2017 is dit toch wel de mooiste hoogtepunt van het jaar. Mijn zus ging namelijk op 10 augustus trouwen en die maand waren ze ook 10 jaar bij elkaar. Hoe mooi is dat? Het was een hele mooie ceremonie met een leuk feestje voor de familie. Ik hoop dat ze nog jaren lang samen gelukkig blijven. 

Leuke samenwerkingen
Als laatst, maar zeker heel belangrijk wil ik de pr bureau's, maar ook mensen die ook bloggen en een eigen bedrijfje hebben bedanken voor de leuke samenwerkingen die ze met mij zijn aangegaan in het jaar 2017. Ik heb weer veel leuke hoesjes mogen ontvangen, veel mooie nieuwe dierproefvrije producten mogen leren kennen, leuke gesponserden artikelen online hebben mogen zetten en wat ik helemaal overdonderd van was is dat ik van The Body Shop een groot adventskalender heb mogen ontvangen. 


Naast deze hoogtepunten heb ik nog veel meer leuke dingen gedaan. Ik ben o.a. naar de Winter Efteling geweest, heb ik verschillende films gezien in de bioscoop, heb ik lekkere etentjes gehad (vooral veel sushi), heb ik Najib Amhali en Jandino Asporaat in de Kuip gezien, heb ik de oudejaarsconference 2017 van Guido Weijers mogen bijwonen, ben ik naar een ontzettend leuk chique mystique feest geweest van Basic-Fit,  ben ik naar het Megapiraten Festijn in Arnhem geweest  en  heb ik nog veel meer leuke dingen gedaan.

Ik wil jullie een heel fijn nieuw jaar wensen!

21 opmerkingen

 1. Je hebt er mooie dingen mogen doen dit jaar, hopen dat je in 2018 nog meer wensen en dromen doen uitkomen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk jaar is het voor jou geweest! Je zus zag er prachtig uit! Hopelijk wordt 2018 ook zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie dat je zoveel toffe dingen hebt gedaan in 2017! Ik hoop dat dit weer mag gebeuren in 2018!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is je allemaal van harte gegunt!

  Gelukkig nieuwjaar Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een prachtig jaar heb je gehad. Oh disneyland daar wil ik ook nog eens naar toe gaan.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie en leuke dingen heb je gedaan =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt alsof je een goed jaar hebt gehad. Jij ook een goed 2018 gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk jaar! Ik wens je ook in 2018 veel (blog) plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gaaf jaar heb jij gehad, disney ben ik ook geweest een paar jaar terug maar staat zeker nog op het lijstje om nog een keer heen te gaan. Een super 2018 gewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi dat je terugblikt op de hoogtepunten. Dat geeft een lekker positief gevoel! Mooie dingen gedaan en bereikt dit jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. zo te lezen heb je mooie "hoogtepunten" gehad in 2017. Ik hoop dat 2018 minstens zo mooi en fijn zal zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hele leuke dingen heb je meegemaakt, hopelijk mag ik er een aantal op je lijstje ook nog gaan behalen zoals een vast contract en Disney!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie hoogtepunten, leuk om te lezen! Super gaaf dat je naar Guido Weijers bent geweest, ik heb de conference net teruggekeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie dingen om op terug te blikken aan het einde van dit jaar! Ik vind Gent ook zo'n leuke stad en zou er graag nog eens een tweede keer naartoe gaan. De Toppers lijkt me stiekem ook wel wat. Niet omdat ik de muziek denderend vind, maar vooral omdat de sfeer me gewoon heerlijk gezellig lijkt :)
  Gelukkig 2018! Hopelijk wordt het een jaar met veel mooie hoogtepunten én een leuke nieuwe baan.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooi jaar heb je gehad. Hopelijk krijg je eindelijk die baan die je zo graag wilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het is een mooi jaar om op terug te kijken. Wat tof dat je naar de muscial Jesus Christ Superstar bent geweest. Ik ben ook gek op musicals :).

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie hoogtepunten zeg! Trouwerij van je zus een vast contract. Ik hoop dat komend jaar net zo'n mooi jaar voor je mag worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuk en afwisselend jaar is dit geweest. Gefeliciteerd met je contract! Ik hoop dat 2018 ook weer een boel hoogtepunten voor je met zich meebrengt.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Prachtige hoogtepunten. Hopelijk brengt 2018 je een hoop moois. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. DAt zag er als ene geweldig jaar uit. Afspreken met een vriendin in Gent, zalig. En dan een vast contract krijgen nog beter. ;)

  BeantwoordenVerwijderen