Persoonlijk | Een nieuwe baan, bloggen, beter plannen en naar de gezondheidsbeurs

Het is eindelijk tijd voor een nieuwe persoonlijke update! Voor het nieuwe jaar begon had ik mijzelf wat blog- en persoonlijke doelen opgesteld waar ik verder op in wil gaan, want er zijn nu al een aantal dingen veranderd sinds ik die doelen heb opgesteld. Oh en dit weekend ga ik ook wat leuks doen!

Een nieuwe baan
Laat mij maar gelijk beginnen met het allerleukste wat ik aan jullie wil vertellen. In mijn artikel blog- en persoonlijke doelen voor 2018 vertelde ik jullie dat ik opzoek was naar een extra of nieuwe baan. Ik kan met veel blijheid zeggen dat ik een nieuwe baan heb gevonden en vanaf 1 maart ga beginnen bij een nieuwe bedrijf als medewerker kwijtschelding. Bij dat bedrijf ga ik 32 uur werken, het is 5 minuten van mijn huis af, plus ik verdien een stuk meer als nu dus ik ga er heel erg op voorruit. Het is een grote stap, omdat ik bij Basic-Fit een vaste aanstelling heb. 

Zelf had ik nooit gedacht dat het zo snel zou gaan, omdat ik toch al een langere tijd opzoek was naar een nieuwe baan. Ik moet het allemaal even laten bezinken, want het is bij mij ook een beetje een dubbel gevoel, omdat ik bij Basic-Fit niet wegga omdat ik het niet meer leuk vind, integendeel ik vind het daar ontzettend leuk en ik ga mijn collega's ook heel erg missen. Maar omdat ik aan mijn toekomst moet denken was ik opzoek naar een andere baan. Ik mag dan ook met trots zeggen dat mijn eerste doel van 2018 is behaald! 

Bloggen
Op mijn blog gaat er in principe niks veranderen. Misschien hebben jullie het opgemerkt dat ik wel een nieuwe layout heb. Ik zag deze layout voorbij komen op Etsy en werd er gewoon een beetje verliefd op. Op 1 maart begin ik dus met mijn nieuwe baan en ik zal de eerste maand ingewerkt worden door iemand dus ik zal veel informatie binnen krijgen. Ik denk dat ik na het werken geen zin heb om nog een artikel te gaan typen dus ik ga voor die maand goed voorruit werken, zodat ik daar minder in belast wordt. Hier zullen jullie niks van merken! Omdat ik dus meer uur ga werken kan het ooit zijn dat ik misschien een artikel minder per week plaatst, dat ligt er maar net aan hoe druk ik het die week heb. Op zijn minst zullen er 3 artikelen per week online komen en als ik meer tijd heb zullen dat 4 of 5 artikelen per week worden. 

Plannen 
Als doel had ik ook opgesteld dat ik beter wilde gaan plannen. Ik heb twee weken geleden een Bullet Journal gekocht en daar ben ik mee aan de slag gegaan. Ik moet zeggen dat ik op dit moment al wat beter aan het plannen ben, maar soms gaat het nog niet helemaal zoals het moet. Als ik mijn draai vind in de Bullet Journal en mijn Agenda dan komt dat helemaal goed en hoop ik dat ik het beter plannen ook kan afstrepen als behaald. Een Bullet Journal helpt je daar wel heel goed bij! 


Gezondheidsbeurs 2018
Aanstaande zondag ga ik met een vriendin voor het eerst naar de gezondheidsbeurs. Omdat zij ook bij Basic-Fit werkt en ik op dit moment ook nog tot 1 maart vond ik het wel leuk om met haar naar de gezondheidsbeurs te gaan. Daar kan je onder andere inspiratie opdoen voor een gezonde leefstijl, je kan er verschillende coaches enzovoort ontmoeten, je hebt er workshops en ga zo maar door. Ik ben heel erg benieuwd hoe het daar is, maar het gaat vast leuk worden! Het leuke is dat ik de kaartjes op vakantieveiling heb geveild voor een klein prijsje. 

Is er in de eerste maand van het jaar al iets veranderd in jullie leven?

36 opmerkingen

 1. Wat leuk! Gefeliciteerd. Deze maand is er niet mega veel gebeurd in mijn leven, ook wel eens fijn. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Ik ben trouwens heel erg benieuwd naar de gezondheidsbeurs komt daar ook een verslag over online? x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar had ik niet over nagedacht, maar wel leuk om te doen! Dankje voor de tip.

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! lijkt me wel een uitdaging. Ik ben ook nog steeds op zoek, hopelijk vind ik snel wat

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super fijn dat je je eerste doel van het jaar al hebt behaald! Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Ik ben nog steeds bezig met de doelen doe ik 1 januari heb gesteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je nieuwe baan, gaat echt helemaal goed komen! Bij mij gaat het wat trager met dat doelen behalen doordat ik net terug ben van vakantie maar in februari ga ik zeker knallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat goed dat je een nieuwe baan hebt! Inderdaad een spannende stap, maar zo te horen heb je er nu al veel zin in :) Superfijn dat het ook dichter bij je huis is en dat je er meer verdient! Ik ben zelf bezig met meer genieten/leuke dingen doen als doel voor 2018 en tot nu toe gaat dat goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met jouw nieuwe baan! Ik ben hier en daar bezig met allerlei dingen, maar wat ik wel heb besloten is dat ik zeker weten na het behalen van mijn hbo diploma wil beginnen aan de selectie voor de KLM Flight academy om pilote te worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw pilote dat lijkt mij wel gaaf zeg! Succes !

   Verwijderen
 9. Wauw :) wat een veranderingen in deze eerste maand van het nieuwe jaar. Gefeliciteerd en succes met je nieuwe baan en veel plezier zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat mooi dat je zo snel al een groot doel voor dit jaar hebt behaald.
  Voor mij is er deze maand ook een groot doel behaald. Eigenlijk was dat een doel voor 2017, namelijk verhuizen. In 2017 is alles in werking gezet en deze maand konden we daadwerkelijk in ons houten huisje in het bos trekken.
  Gefeliciteerd en alvast veel succes gewenst met je nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goede doelen! Wat een fijn begin van het jaar om met een nieuwe baan te mogen beginnen! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! En wat heerlijk dat het maar 5 minuten van huis is!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan!
  Leuk dat je naar die beurs gaat.
  Dat staat ook op mijn to do list.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind nieuwe layouts op blogs altijd erg leuk. Deze ziet er ook weer goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! En ik vind deze layout zo mooi! Super minimalistisch en professioneel!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk om te lezen. Er staat je dus een drukke maar mooie tijd te wachten. Gefeliciteerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd met je nieuwe baan en veel succes! Mijn doelen (afvallen en meer bloggen) zijn al weer een beetje op de achtergrond geraakt. Toch maar weer op gaan pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Proficiat met je nieuwe job! Dichtbij huis wonen is echt het leukste wat er is! Ik ben ook op 5 minuten thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een fijne plannen! Echt super dat je een nieuwe baan hebt, het klinkt heel veelbelovend. En wat een goed idee om nu alvast vooruit te werken, dat moet ik ook gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Van harte met je nieuwe baan. Zo zonde altijd als reizen naar het werk veel tijd kost!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja de tijd maakt mij niet zoveel uit in principe maar kreeg ook geen reiskosten dus financieel ga ik er op voorruit

   Verwijderen
 21. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Ik hoop dat het je gaat bevallen op je nieuwe plek. Fijn dat je dit zo snel hebt kunnen realiseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Gefeliciteerd en succes met je nieuwe job! Ik ben al eens met school naar die beurs geweest. Heel interessant. Ik zou graag nog eens terug gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Fijn dat je snel wat nieuws gevonden hebt, maar ik snap dat het een dubbel gevoel geeft dat je Basic Fit verlaat. Je kan er altijd nog langs om te sporten en dan je collegas te blijven zien gelukkig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Jazeker, 2018 is goed begonnen met een verhuizing en een nieuwe blogsite en we zijn pas net begonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Ik ga waarschijnlijk ook naat de gezondheidsbeurs maar op zaterdag of zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Van harte met je baan. Ja, ik mag gewoon op retraite dit weekend en dat vind ik helemaal geweldig. Echt een bucketlist dingetje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat geweldig nieuws. Gefeliciteerd met je baan.

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een fijne update om te lezen zeg! En gefeliciteerd met je nieuwe baan! Allemaal super zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Ik had wel kaartjes voor de Gezondheidsbeurs, maar ik ben naar de grooste speelgoedbeurs in de Wereld, de Spielwarenmesse, ook heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Veel succes met je nieuwe baan! Ik heb het nog steeds erg druk. We zijn wel druk met verbouwing in het huis

  BeantwoordenVerwijderen