Ps...Cleansing & Purifying Rinse Off Maskers Rose & Red Clay (Primark)

Zo nu en dan vind ik het erg fijn om een masker op te doen. Je hebt tegenwoordig zoveel verschillende maskers overal en inmiddels heb ik er al aardig wat opgespaard. Vandaag laat ik aan jullie twee maskers zien van Ps... die je kan kopen bij de Primark en het is zijn Cleansing & Purifying Rinse Off maskers in de variant rose en red clay.

Een hele lange tijd geleden had ik al een paar keer maskers geprobeerd van de Primark en toen ik weer een aantal nieuwe zag hangen wilde ik die ook weer graag proberen. Over het algemeen ben ik super tevreden over de maskers die ik had geprobeerd dus ik was extra benieuwd naar deze twee.

Rose
Het rose masker is een reinigingsmasker die jouw gezicht goed moet reinigen. Aan de ingrediënten kan ik zien dat het masker wat bloem poeder, amandel olie, zonnenbloemolie, kleine stukjes rozenblaadjes, plus overige ingrediënten bevat bevat. Het masker heeft een gel-achtige substantie die makkelijk op je gezicht te smeren is. De geur van het masker ruikt ook precies naar rozen, maar de geur is niet heel intens. 

Het masker moet je gelijkmatig op je gezicht aanbrengen. Laat het ongeveer 10 minuten zitten en was het af met lauwwater. Je kan met zo een zakje ongeveer 2x mee doen en voor €1,50 is dat heel erg budget. 

Na het afspoelen van het masker merkte ik dat mijn huid ontzettend zacht was. Daarna ging ik met een wattenschijfje met een beetje toner over mijn gezicht heen om te kijken of het mijn huid echt gereinigd heeft. Ik zag verder niks terug op het wattenschijfje dus het masker reinigt je gezicht erg goed.


' Let op dat er in allebei de maskers wel alchohol en parfum in zit, als je hier niet tegen kan dan zou ik deze maskers niet nemen'
Red Clay
Het purifying red clay masker is een masker die net zoals de cleansing masker jouw gezicht moet reinigen, maar daarbij voedt dit masker ook je huid. Aan de ingrediënten bij dit masker kan ik zien dat het masker zoete amandelolie bevat, plus overige ingrediënten bevat. De substantie is hetzelfde als de meeste kleimaskers.

Het masker moet je gelijkmatig aanbrengen op je gezicht. Voordat je het gezichtsmasker aanbrengt moet je ervoor zorgen dat je huid goed gereinigd is. Na 10 minuten kan je het masker met lauwwater eraf halen. 

Na het afspoelen van het masker merkte ik dat mijn huid ontzettend zacht aanvoelt. Daarbij was mijn gezicht ontzettend schoon en voelde het gevoedt aan.

Ik ben erg tevreden over de maskers, vooral voor de prijs die je ervoor betaald. Het enigste minpunt vind ik dat er niet veel over het product op de verpakking staat. 

De Ps... maskers zijn te koop bij de Primark voor €1,50 per stuk

Welk gezichtsmasker gebruik jij vaak?

22 opmerkingen

 1. Wat grappig dat je dit bij de primark kan kopen. ik gebruik eigenlijk nooit maskers maar voor deze prijs hoef je het niet te laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik helemaal geen gezichtsmaskers. Deze klinken goed. Vooral dat je huid er zo zacht van worddt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah geinig! Deze wil ik best weleens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattige verpakkingen zeg. Ik ben benieuwd hoe mijn huid zal reageren op de alcohol. Dat is steeds weer anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik enkel die met houtskool... eens in het half jaar. Ik heb het gevoel dat die wel reinigen...

  al las ik dan laatste weer ergens in ene interview met een dermatoloog dat we gezichtsmaskers helemaal niet nodig hebben en dat ze meer kwaad dan goed doen, vond ik dan ook weer niet zo vreemd eigenlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lekker, ik heb ze ook een tijdje terug gehaald, vind heerlijk altijd een maskertje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik eigenlijk geen geszichtsmasker, wel bijzonder waar je die inmiddels overal kunt krijgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is zeker geen geld. Ik neem helaas te weinig de tijd voor een gezichtsmasker

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nooit opgemerkt dat Primark maskertjes had. Zelf gebruik ik eigenlijk altijd Koreaanse sheetmasks

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zijn zeker erg budget, fijn! Klinken als fijne maskertjes, zeker een keer het proberen waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb nog nooit maskers in de Primark gekocht. Ik haal de mijne altijd in de Action. En ik ben er heel tevreden mee! En goedkoper af.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het bijzonder dat deze maskers van de Primark komen! Ik associeer die winkel toch vooral met kleding merk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze klinken beide erg fijn! Ik gebruik graag de maskers van Jacob Hooy.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. O dezs lijken min erg fijn. Heel eerlijk gebruik ik nooit maskers omdat mijn huid daar niet zo goed teg en kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke maskertjes! Als ik weer eens bij de Primark ben ga ik hier zeker even naar kijken x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik moet bekennen dat ik vaker een maskertje zou kunnen gebruiken, maar nog nooit echt verrast ben door het effect ervan. Maar dat kan ook door mijn moeilijke, gevoelige huid komen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik kom amper bij de Primark, maar als ik er ben haal ik zeker deze zakjes even op. Ze klinken namelijk erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik zou dit niet aandurven met mijn gevoelige huid, maar wat cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik gebruik weinig maskers. Hoewel ze er leuk uitzien zou ik mij niet laten leiden door de prijs, ik kies graag bewust en meukvrij! ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik gebruik meestal een masker van Kruidvat, maar deze lijken me ook wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De maskertjes lijken mij wel fijn en een redelijk leuk prijsje ook. heb helaas geen Primark in de buurt moet echt alkmaar centrum voor in gaan.

  BeantwoordenVerwijderen