Persoonlijk | The Instagram Tag

Ik ben dagelijks veel bezig met Instagram om mijn blog zo goed mogelijk te promoten. Daarnaast vind ik het ook leuk omdat ik mijn fotografie steeds meer kan ontwikkelen. Daarnaast vind ik het ook leuk om bij andere hun foto's te bekijken. Ik moet zeggen dat er zoveel mooie feeds bestaan op Instagram. Vandaag wil ik een keer de Instagram Tag met jullie delen. Kijken jullie mee?

Deze tag is bedacht door Daniëlle
1. Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?
Deze foto's kregen de meeste likes in 2017! Ik moet zeggen dat ik nog zoveel posts heb, omdat ik vorig jaar een keer een hele nieuwe feed ben begonnen, omdat ik er een beetje klaar mee was. Sommige foto's heb ik wel behouden, maar heel veel foto's had ik ook weggedaan. De negen foto's die het meeste geliked zijn, zijn ook hele mooie herinneringen in dat jaar en dat vind ik wel heel erg leuk om te zien! Ik krijg ook allemaal lieve reacties op deze bestnines. 

 

2. Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram in 2017?

De allerlaatste foto die ik geplaatst heb in 2017 was een blog-hop winactie. Ik had het bijna verpest, want ik had in mijn agenda staan da ik het 31 december online moest zetten, maar dat moest de 30e zijn. Alles was uiteindelijk gelukkig goedgekomen. Bij mijn winactie kan je 6 mini's van the body shop winnen. Als je het leuk vind om mee te doen dan kan je nog tot 13 januari meedoen. Klik hier


3. Wat is je allereerste foto die je (in 2017) plaatste op Instagram?
Dit is wel heel leuk om terug te zien. Dit was namelijk in de Winter Efteling op 19 Januari vorig jaar. Ik ging voor de eerste keer met mijn zus naar de winterefteling en het was super leuk en gezellig ook al was het lekker koud. Je kon daar lekker gaan schaatsen en je kon er ook overal chocolademelk krijgen, plus de attracties waren ook gewoon open dus je kwam de koude dag goed door.


4. Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf op staat?
Ik vind dit wel een hele leuke en mooie foto van mijzelf. Dit was in Valette (Malta) tijdens mijn cruise vakantie in Juni 2017. Dit was een hele mooie ervaring en ik heb weer een heleboel mooie plekken gezien. Ik merk altijd wel dat ik niet zoveel foto's van mijzelf deel, omdat ik daar eigenlijk niet zo van hou, maar ik wil het proberen om dat wel meer te doen!

5. Van welke Instagramfoto uit 2017 krijg je ter plekke heimwee? Als ik hier na terugkijk dan krijg ik zeker heimwee. Ook dit is een foto van mijn cruisevakantie, alleen dan in Dubrovnik (Kroatië) Ook hier heb ik ontzettend genoten en het was zo een mooie omgeving. Ik krijg bij elke foto van mijn cruisevakantie heimwee.

6. Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2017 op Instagram deelde?
Het is geen gerecht van mijzelf, maar een gerecht van toen ik een keer ging uiteten met twee vriendinnen van mij. Ik ben dol op garnalen en vooral als ik ze nog moet afpellen. Dit ziet er goddelijk uit vind je niet?


7. Wat is de allerleukste foto die je in 2017 maakte van een (huis)dier?
Dit is mijn kat Bernie. De oudste van het stel. Hij is maar liefst 16 jaar en nog steeds een knapperd. Je merkt helaas wel dat die oud is door zijn vacht, want je moet hem echt een paar keer per dag borstelen.


8. Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij dit jaar het meest?
In 2017 gebruikte ik eigenlijk geen filter. Ik maakte alles alleen een stuk lichter en speelde met het contract en nog een aantal andere. Dit jaar gebruik ik HB2 van VSCO en dat vind ik een ontzettend mooie filter. Ik ben nu wel van licht naar donker gegaan en wie weet als het mooier weer word weer naar een lichtere filter.


9. Wat zijn jouw meest gebruikte hashtags op Instagram (top 5)?

- Beautyblogger
- Picoftheday
- Blogger
- Instadaily
- Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday en Sunday.


10. Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?
Op dit moment kan ik gewoon niet kiezen, omdat er zoveel mooie accounts zijn. Ik vind ook niet 1 bepaald soort feed mooi, ik vind heel veel verschillende stijlen mooi. Ik wil jullie allemaal de credits geven dat jullie zulke mooie foto's maken! 


Ik nomineer niemand in deze Tag. Wees vrij om de tag over te nemen als je het leuk vind om deze tag ook in te vullen! Ik vind het in ieder geval wel erg leuk om te doen!

Ik wil jullie een heel fijn weekend wensen!

 

25 opmerkingen

 1. Superleuk om zo je jaar te overlopen!

  Ik zou ook niemand kunnen nomineren, hoewel persoonlijke content en personality toch wel dingen zijn waar ik een voorkeur voor heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die foto met je trouwjurk vind ik erg mooi. Ik snap wel dat die veel likes kreeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tag! Ik vind Instagram ook een erg leuk social platform

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik ben nog volop bezig mijn Lazy Bird instagram te ontwikkelen, maar dit is een leuk idee om binnen een jaartje te doen!

  X Lazy Bird

  BeantwoordenVerwijderen

 5. This article important and really good the for me is.Thanks!

  https://www.lukhidiamond.com/LOOSE-DIAMONDS

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke tag! Ik snap dat je heimwee krijgt naar Kroatie, wat een prachtig land is het he! Ik ga deze tag misschien ook overnemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke tag! Echt al je Instagram foto's zijn prachtig.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke tag vind ik dit nu al een paar keer gezien. vind je lekkerste gerecht 2017 er wel echt super super uitzien ik wil ook!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuke tag...
  zelf hou ik mijn blog en mijn instagram gescheiden, het is mij te doen om te schrijven en de andere voor mijn hobby fotografie (er staan al bv geen foto's van mezelf op, ou al moeilijk worden)

  maar hij is wel leuk, en ik vind de kat het leukste, maar dat is ook maar omdat ik een crazy cat lady ben

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke tag zeg =)
  Deze ga ik ook invullen !
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Your blog and photos are so dreamy and beautiful, I can't wait to discover more from your blog! I love your style :D xx

  elizabeth ♡ ”Ice Cream” whispers Clara
  (I would love to follow each other on bloglovin if you like! :D)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk overzicht van je Instagram jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke tag en leuk om een beetje inzicht te krijgen over wat je afgelopen jaar hebt gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk zo'n overzichtje van je foto's! Ik vind die foto's met al dat lekkers zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke tag! Wat ziet Bernie er lief uit! Ik merk het trouwens ook wel dat ik niet zoveel foto's van mijzelf deel; houd daar ook niet zo van op de een of andere manier. Ik neem mij altijd voor om meer foto's van mijzelf te delen maar tot nu toe is het mij nog niet echt gelukt haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke tag. Ik denk dat ik deze ook nog ga overnemen! Die foto van je kat is trouwens erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een gave tag, geeft een mooi overzicht zo. Leuk om even mee te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Normaal ben ik niet zo van de tags maar deze is echt leuk! Al vind ik Instagram sinds het algoritme niet zoveel meer aan, hopelijk komt daar nog verandering in x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk voor jezelf om hier op terug te blikken he?! Ik vind het ook leuk om van anderen te zien! Leuke tag!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke tag zeg, ik neem'm misschien wel eens over want I looove IG!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Die allereerste foto vind ik leuk! Ik had nooit gedacht dat het in de Winterefteling was!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Super leuke tag, je hebt zoveel leuke foto's. Ik kende deze tag nog niet denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen