Valentijn Must-Have | Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau De Toilette van The Body Shop


Over een aantal weken is het alweer valentijn. Misschien ben ik wat vroeg, maar misschien ook niet. Vandaag laat ik aan jullie een leuke must-have valentijns eau de toilette van The Body Shop zien die je cadeau zou kunnen geven tijdens deze liefdevolle dag.


Vorig jaar kocht ik de Polynesian Island Tiare Eau De Toilette van The Body Shop waar ik ontzettend tevreden mee ben en gisteren ontving ik een leuk pakketje met daarin een nieuwe geur uit de lijn Japanese Cherry Blossom in de geur Strawberry Kiss, een must-have voor aankomende Valentijnsdag. 

De verpakking zijn net zoals alle Eau De Toilettes van The Body Shop. Ik vind ze er leuk uitzien, want de kleur van de Eau De Toilette valt gelijk op als je ernaar kijkt. Dit is heel erg catchy. Deze Eau De Toilette bevat 50ml en kan je erg lang mee doen, want ik kocht de andere Eau De Toilette in Mei dacht ik en die is nog steeds niet op. 


Deze eau de toilette is 100% vegan, cruelty free en bevat noten van sappige aardbeien, handgeplukte koudgeperste bloemenblaadjes die de geur ontzettend bloemig maakt. Daarnaast zitten er subtiele geurende noten in van pioenrozen en amber. 

De geur is zoet en bloemig tegelijk, zeker een geur waar ik van hou. Je ruikt de aardbei die gelijk tovert in een bloemige geur. De geur blijft zeker een aantal uurtjes hangen, maar van een Eau De Toilette moet je niet verwachten dat het een hele dag blijft hangen. Na een aantal uur ruik je het nog heel subtiel op je polsen en natuurlijk waar je het nog meer op hebt gespoten. Ik denk zeker dat je hier iemand mee kan verassen of misschien kan je jezelf dit cadeau doen. Ik ben weer een Eau De Toilette rijker van The Body Shop en ik kan eigenlijk niet wachten tot ik meer geuren kan bewonderen. Deze Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau De Toilette is te koop vanaf Februari bij The Body Shop in de winkel en online. Daarnaast verkopen ze ook nog een Body Cream en Shower Gel. Ook leuk om even naar te kijken. 


The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau De Toilette €27,- voor 50ml

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf

19 opmerkingen

 1. Ik heb volgens mij nog nooit echt een geur van The Body Shop geroken in eau de toilette of eau de parfum. Misschien toch maar eens doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleur, dat rood! Balen dat hier in de buurt geen BodyShop is, anders ging ik even ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi flesje! Heel leuk om te krijgen of geven met Valentijn. De geur lijkt me ook lekker

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh ik ben heel erg benieuwd naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een prachtig flesje om te krijgen of weggeven. Leuk hoor! En helemaal in stijl voor valentijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. TBS heeft zulke fijne producten en geuren, I love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de parfums van TBS echt heerlijk! Alleen Mogen ze soms iets langer blijven hangen, maar denk dat dat met veel parfums wel zo is! Ben wel super benieuwd naar deze geur! Heb 'm nog niet geroken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb toevallig vanochtend mijn review geschreven, hihi. Ik vind het echt een heerlijke geur <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Omg! Alleen het flesje al! Ik hou van mooie flesjes, en die kleur! Ik ben benieuwd ik ga van de week na de stad dus zal TBS ff binnen lopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een leuk flesje wat leuk bij het thema past, weet alleen niet of het mijn geur zou zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt erg goed en de prijs is ook nog eens leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zoet & bloemig...dan is dit zeker een luchtje voor mij! Leuke verpakking ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat ziet dat flesje er prachtig uit! Dat rode kleurtje past wel mooi bij Valentijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow, het flesje en de naam doen meteen vermoeden dat het best wel zoet is... Niet zo voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Vorig jaar heb ik in de sale andere variant gekocht maar de geur is helaas niet mij geurtje. Ik ben ben benieuwd naar deze geur, Jammer dat geen sample erbij gekregen bij TBS als wat gekocht.

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 16. oh als ik weer een keer in de buurt ben van een Body Shop ga ik meteen even ruiken, ik houd van aardbei en bloemen

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben erg nieuwsgierig naar deze geur. De verpakking ziet er alvast heel leuk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Die geur ziet er heerlijk uit!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen