Catrice IcoNails Gel Lacquer | Lilaquer, Creaming Of You & Keep Calm And Pink

Even geleden kocht ik bij de Kruidvat drie lakken uit de IcoNails lijn van Catrice. In het sales bakje zag ik allemaal leuke kleurtjes liggen. Dit gaf mij weer zin om een keer mijn nagels te lakken. Ik kocht de kleuren Lilaquer, Creaming Of You en Keep Calm And Pink die ik vandaag aan jullie ga laten zien.


Toen ik de lakken zag moest ik gelijk denken aan de lente, want deze kleuren passen perfect bij dat seizoen. Ik heb heel veel lakken weggedaan of weggegeven, omdat ik dierproefvrije producten gebruik dus er mochten wel wat mooie nieuwe lakken bij in mijn stash. 

De verpakking van de IcoNails lakken vind ik er best wel luxe uitzien. Het is geen standaard rond Catrice verpakking zoals bij de oudere lakken. De applicator daarentegen vind ik wel iets aan de korte kant, maar de breedte van de applicator is dan wel weer precies goed. Een wat langere applicator vind ik wat fijner om mee te werken. 


17 Lilaquer
Ik wil beginnen met de kleur Lilaquer. Op de foto lijkt de kleur een beetje grijs, maar het is toch echt een Lila kleur. Deze kleur lijkt een beetje op de 64 It's Time For Lovender uit de Ultimate Nail Laquer lijn, maar is net een tikkeltje donkerder. Eigenlijk is deze kleur mooi voor het hele jaar.

De lak dekt je nagel in een keer en het fijne is dat de lak vrij snel droogt. Je moet er wel op letten dat je niet gelijk overal tegen aanstoot, maar dat geldt voor elke lak. De lak bleef ongeveer 5 dagen mooi op mijn nagels zitten. Ik moet daarbij wel zeggen dat ik 3x per week veel in schoonmaak spul zit. 


12 Creaming Of You

Creaming Of You is een parelmoerige kleur met een kleine shimmer erin. De shimmer kan ik niet goed vastleggen, maar ik vind het er heel mooi uitzien bij deze kleur. Helaas dekt de lak niet in een keer en moet je de lak met twee dunne laagjes aanbrengen voor een mooi resultaat. Als je het te dik doet dan word het heel stroperig en krijg je strepen in de lak. Het blijft daarentegen wel 6 dagen mooi zitten.


30 Keep Calm And Pink

Keep Calm And Pink is een prachtige zachtroze kleur die ik best wel veel draag tijdens het mooie weer. De lak dekt je nagel in een keer, streept niet en blijft 5 dagen mooi zitten op je nagel. Zoals bij de andere lakken moet ik zeggen dat ik wel 3x per week veel in schoonmaak spul zit dus ik vind dat de lak het nog lang uithoudt.


De Catrice IcoNails Gel Lacquer lakken in de kleur Lilaquer, Creaming Of You en Keep Calm and Pink zijn prima lakken en mijn favorieten zijn Lilaquer en Keep Calm and Pink. Mocht je nog opzoek zijn naar budgetvriendelijke lakken dan moet je zeker eens in de schappen van Catrice kijken.Ik heb deze lakken bij de Kruidvat uit het sales bakje gepakt. Ze kosten per stuk €1,50. 

Heb jij al zin in de lente?

24 opmerkingen

 1. Wat een mooie kleurtjes nagellak =)
  Deze lakjes van Catrice zijn heel fijn!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleurtjes! Ik vind de nieuwe verpakkingen ook erg tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoiets is altijd leuk om in een sale bakje tegen te komen. Vind de kleurtjes erg mooi zijn zeker lente geschikt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit zijn echt mijn favoriete lakjes, wat tof dat ze in een uitverkoop bakje lagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi design: minimalistisch en stijlvol. Mijn favo is de roze kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleuren! Volgens mij heb ik die grijze nu ook op mijn nagels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, ik heb enorm zin in de lente! Vooral vandaag nu het buiten grijs en grauw is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De roze lak vind ik het mooist en de cream kleur is mijn minste favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Och die roze is zoooo mooi! Die beige vond ik ook wel wat maar spijtig dat hij zo moeilijk aanbrengt wel

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben wel een fan van de grijze en de licht roze - mooie kleurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleuren en een heel mooi design. Maar mijn nagels lakken doe ik eigenlijk zelden.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vooral leuk om te kopen als ze in het sales bakje liggen uiteraard. Ik heb heel veel zin in de lente. Nog een maandje wachten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke kleurtjes, al zijn die lichte tintjes niet echt mijn ding. Ik hou het meestal bij 50 tinten rood :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Vijf dagen vind ik onwijs lang, zeker als je dagelijks schoonmaakt. Ik werk met stickers en pincetten dus mijn nagels houden het meestal hooguit 1-2 dagen vol met een lakje. Deze klinken dus heel aantrekkelijk voor mij haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik kan niet wachten totdat de zon weer lekker gaat schijnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb enorm veel zin in de lente, kan van mij nu al beginnen hoor! Ik vind die Lilaquer het mooist, fijn basickleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hele mooie kleurtjes! Ik moet alleen eerst even mijn nagels weer beetje langer laten groeien, nu zijn ze echt niet lak-waardig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gezellig al die zoete kleurtjes! Dat zou de zandtinten bij ons goed opvrolijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die roze vind ik wel mooi voor in de zomer en lente :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke kleurtjes! Ik vind vooral de lichtroze erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen