Een aantal dingen die je kan doen op Valentijnsdag

Nog minder dan een week en dan is het al weer Valentijnsdag. Sommige mensen vinden het een super commerciële dag, maar sommige genieten extra van deze dag, want op deze dag kan je jouw crush benaderen of stelletjes genieten samen extra op deze dag. Vandaag deel ik een aantal dingen die je kan doen op Valentijnsdag.


Lekker uiten
Uiteten is niet meer een heel speciaal uitje, omdat je dat toch regelmatig doet. Vaak gaan wij dan terug naar een restaurant waar we al geweest zijn. Zoek eens een leuke restaurant op waar je nog nooit bent geweest. Rij er desnoods een eindje voor om het extra speciaal te maken. Het is ook leuk om een dagje ergens eens gaan shoppen in een stad waar je nooit bent geweest en dan er een lekker etentje aan plakt. 

Naar de Sauna
Naar de Sauna gaan doen wij ook niet heel snel. Valentijnsdag is een goede reden om eens lekker samen naar de sauna te gaan. Je hebt quality time samen en het is ook nog eens ontzettend goed voor je spieren. 

Boek samen een weekendje weg
In het zuiden hebben de mensen vaak al vakantie, omdat het carnaval is. Misschien heb jij ook rondom Valentijn vrij en kan je samen met je partner lekker een weekendje weg. Als Valentijnsdag eraan komt zijn er genoeg deals te vinden voor Hotels. Op vakantieveiling kan je het zo duur maken als je wilt. Boek dan een hotel op een plek die je nog niet ken en ga lekker wandelen samen om de boel te verkennen. Misschien is het dan zo koud als vandaag dat je lekker arm in arm kan lopen. Romantisch toch? 

Hapjes en drankjes + film
Valentijnsdag is dit jaar op een doordeweekse dag. Het kan zijn dat jullie allebei moeten werken en daarna niet heel veel zin hebben om nog iets te gaan ondernemen. Op Valentijnsdag hoef je ook niet perse de deur uit. Koop wat hapjes en drankjes die je lekker op tafel neer kan zetten en kies samen een leuke of romantische film uit die je samen lekker knus op de bank kan kijken. Zo een avond is altijd fijn, plus je hebt de volgende dag genoeg energie voor een nieuwe werkdag. 

Samen koken
Wat ook erg leuk is en wat veel mensen misschien niet heel vaak doen is samen koken. Ga samen opzoek naar een lekker recept, doe samen boodschappen en ga eens een keer lekker samen koken. Tijdens het samen koken leer je een team te zijn, kan je van elkaars kookkunsten leren en heb je quality time samen zodat je over van alles en nog wat kan kletsen. Vaak wordt het dan een ontzettend gezellige avond. 

Ontbijt op bed
Vaak moeten wij zelf al elke dag ons ontbijt maken. Wat is nou leuker als je partner een keer ontbijt voor jou maakt en het dan ook nog eens op bed komt brengen. Natuurlijk kan je dan gelijk voor je eigen ontbijt maken, zodat je het lekker samen in bed kan opeten. Begin de dag lekker relax.

Natuurlijk zijn er nog talloze dingen die je kan doen tijdens Valentijnsdag. Geniet lekker van elkaar en maak er een mooie dag van. Valentijnsdag hoeft niet helemaal over the top te zijn als je maar samen bent. 

Wat ga jij doen op Valentijnsdag?


23 opmerkingen

 1. Fijne tips om op deze speciale dag iets leukjs te gaan doen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga gewoon naar school. Veder niks. Naast dat ik het een super commerciel gebeuren vindt, heb ik ook geen vriend dus waarom zou ik iets geks doen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij zijn morgen onverwachts kindervrij en zullen dan samen op pad gaan. Een soort vroege Valentijn dus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik teken voor het ontbijt op bed. Mijn man is niet zo into de valentijn, dus ik denk dat ik dit jaar niet te veel moet verwachten...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh lekker uiteten gaan, dat doe ik het liefst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wij hebben geen plannen, maar uit eten gaan samen vind ik altijd wel een leuke.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het lijkt me heerlijk om samen een dagje naar de sauna te gaan. Helaas moet mijn vriend overdag gewoon werken dus ik denk dat we een avondje film kijken met een lekkere pizza erbij gaan inplannen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijne tips, ik weet zelf nog niet wat we gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb geen relatie maar ik vind dat Valentijnsdag verder gaat dan alleen maar 'je lief', nl naar alle mensen die veel voor je betekenen. Dus mijn liefste vriendin krijgt een kaartje. En verder ... wie weet wat voor spontaans er kan gaan gebeuren? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke ideeën allemaal! Ik heb zelf nog geen plannen met mijn vriend, maar ik wil wel als verrassing een red velvet cake voor hem bakken haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ga denk dat ik lekker ga koken op Valentijnsdag :) Nu Sofie er is komen de dagen waarop Valentijn steeds valt ongelukkig uit voor een oppas haha. Dus wij zijn vorige week al uiteten geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het lijkt net alsof de bloggers aandelen hebben op valentijn lees overal al valentijn blogs haha. Het ontbijt op bed is overigs elke dag eel goed haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja over paar dagen is het valentijn he. Maar dit artikel komt geheel uit mijzelf

   Verwijderen
 13. Ha, ik heb weinig met Valentijnsdag, maar alle dingen die je opnoemt vind ik leuk om samen met mijn man te doen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Denk niet dat wij iets speciaals gaan doen. Mijn vriend en ik waren deze week 5 jaar samen en heb prachtige rozen gekregen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het klinkt allemaal leuk! Wij doen alleen helaas niet meer aan Valentijnsdag x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. In een van je titels staat een fout. Dus samen blogs lezen en de spelfoutjes er uit halen? Haha grapje. Wij wisselen kaarten uit. En lieve briefjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Geen idee nog. Het is een gewone werkdag en schooldag dus ik denk een bosje bloemen, sushi eten en vooral iets liever voor elkaar zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke tips heb je opgeschreven! Wij gaan lekker uit eten ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Superleuke tips! Ik ga met mijn zus overdag een gezichtsbehandeling laten doen, en 's avonds hoop ik om mijn vriendje te zien =D

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ga eten bij een vriendin (oeps...) Misschien dat we van het weekend even samen kunnen gaan eten

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke tips! Eindelijk eens andere tips dan de standaard 'ga samen naar de dierentuin'-tips bijvoorbeeld. Ik kan ze alleen nog niet gebruiken, haha. Voor mij is valentijnsdag gewoon een normale schooldag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wij gaan waarschijnlijk samen naar de film hihi.

  BeantwoordenVerwijderen