Happiness Boutique | Twee paar leuke oorbellen + kortingscode


Sieraden is een leuke accessoires om je outfit wat extra's te geven. Zelf draag ik niet heel vaak sieraden, maar als ik sieraden draag vind ik het leuk om leuke oorbellen in te doen of een leuke armband om te doen. Ik ontving van Happiness Boutique twee paar leuke oorbellen die ik aan jullie vandaag wil laten zien.

Happiness Boutique is een leuke webshop met verschillende soorten sieraden. Je kan er onder andere kettingen, armbanden, ringen en oorbellen kopen. Daarnaast verkopen ze ook setjes met een ketting, ring en oorbellen. Ze hebben sieraden met verschillende stijlen zoals: glamour, modern, minimalism, klassiek, tijdloos en boho stijl. Er is voor ieder wat wils te vinden.

Wings Of Vitality Statement Oorbellen Zilver | €13,51
Deze vleugelvormige asymmetrische oorbellen met ingelegde edelstenen zijn leuk voor een casual outfit. De oorbellen hebben een verschillende grootte. De linker vleugel is klein en de rechter vleugel is groot. Ik vind deze oorbellen stoer staan bij een casual outfit, maar toch ook weer heel subtiel.Het is gemaakt van kristallen steentjes, zink en zijn nikkel en loodvrij.

Black Triangle Drip Statement Oorbellen | €12,53
Het tweede paar oorbellen zijn oorbellen die ik zelf niet zo snel zou kiezen, maar toch wel gedaan heb omdat je een keer uit je comfort zone moet gaan. Deze statement oorbellen staan leuk bij een casual outfit, maar ook bij een leuk jurkje. De oorbellen bevatten vier zwarte driehoeken met 1 strass driehoek die gekoppeld is aan een gouden ketting. De oorbel is gemaakt van epoxy, steentjes, zink en is nikkel en loodvrij.

De oorbellen zijn niet deur en ontzettend leuk om te combineren bij je outfit. Je moet echt een keer door de webshop Hapiness Boutique snuffelen.Ik mag jullie een leuke korting van 10% weggeven als jullie boven de €19,- bestellen. De code die je kan gebruiken bij betaling is manonantonia. Deze code kan je gebruiken tot 12 maart 2018.

Ken jij de webshop Happiness Boutique?

20 opmerkingen

 1. Wat een mooie oorbellen zeg =)
  Ik hou echt van oorbellen!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooeh ik vind het beide heel erg mooie oorbellen! Volledig mijn ding. Ik neem eens n kijkje

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke webshop zo te zien! vind vooral die vleugeltjes supermooi en schattig zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt superleuke sieraden en de prijs valt ook heel goed mee! De Black Triangles zijn mijn favoriet, echt mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een prachtige oorbellen! De laatste tijd ben ik ook weer helemaal into de oorbellen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken de webshop niet. De driehoekige oorbellen vind ik een beetje too much. Van mij hadden ze deze egaal mogen laten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kende de webshop niet, maar ziet er goed uit! Vooral die black triangle drip vind ik leuk, ideaal voor een avondje uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oehhh ik ben enorm fan van die drip triangels!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nee, deze webshop kende ik nog niet. Ik vind het mooie oorbellen om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die hangers zijn leuk! En nee ik kende deze webshop nog niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kende de webshop nog niet. Oorbellen zijn niet zo mijn ding (draag een bril en vind het dan al gauw 'to much'), maar zie wel een paar mooie fijne armbandjes in de collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben niet zo van de grote oorbellen, maar je keuzes zijn wel tof !:)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ken de webshop nog niet maar vind die wings wel erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie oorbellen, ben erg benieuwd hoe ze je staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke oorbellen heb je ontvangen. Ik ben benieuwd hoe ze je staan. Ik vind vooral de Wings Of Vitality Statement oorbellen heel erg leuk. Lekker stoer maar toch leuk bij iedere outfit. Ben benieuwd waarop jij deze oorbellen combineert.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hele mooie oorbellen heb je gekozen.

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Die oorbellen zijn echt mooi. Ben meer voor de langere oorbellen, maar die vleugeltjes hebben ook wel iets.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dit zijn zeker mooi oorbellen... voor mij onhandig alleen

  BeantwoordenVerwijderen