Nieuw bij de Hema | Een foundation voor iedere teint

Het is lastig om een goede teint foundation voor je huid te vinden. De Hema introduceert daarom vier nieuwe type foundations. De nieuwe foundations dragen bij aan een egale en matte huid, natuurlijke look en daarbij een goede dekking. Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een foundation voor iedere teint!

Vier nieuwe type foundations in verschillende teinten, jouw teint moet er haast wel tussen zitten! De vier type foundations die geïntroduceerd zijn de Skin protecting illuminating foundation, de Matt skin foundation, de Natural skin foundation en de Full coverage foundation. Ik ga aan jullie drie type foundations laten zien die ik van de Hema heb mogen ontvangen.

Skin protecting illuminating foundation Light/Medium €7,50

Als eerste de Skin protecting illuminating foundation. Dit is een foundation die heel veel op de foundation lijkt die ik van Catrice gebruik. Deze foundation heeft een zachte structuur met lichtreflecterende pigmenten voor een langdurige look die jouw huid laat stralen. Het heeft een lichte tot gemiddelde dekking. Om de huid te beschermen bevat het SPF30 en wat ook heel erg fijn is dat het vitamine E bevat die de werkzame stoffen dieper in de huid laat doordringen om hun werk te doen. 

Ik werd vrolijk toen ik de dop eraf haalde, want de foundation heeft een pompflacon. YESSS!!! Ik vind dat gewoon hartstikke fijn en de foundation die ik van Catrice gebruik heeft dat ook. 


Wat ik zo fijn vind aan deze foundation is dat het een goede dekking geeft, maar niet een dekking waar je van ziet dat je veel foundation op hebt en dat vind ik heel erg mooi! Ik heb de kleur 01 beige ontvangen en toen ik de foundation mooi over mijn gezicht had verdeeld zag ik pas hoe mooi de foundation bij mij past, want bij de swatch leek die te donker. Ik denk dat als ik een ietwat donkere teint heb dat die nog steeds mooi bij mij is. De foundation geeft ook een mooie natuurlijke look en blijft gedurende dag goed zitten.


 
De foundation is te koop in maar liefst 14 verschillende teinten.


Matt Skin Foundation €5,00
Als je opzoek bent naar een matte foundation dan is de Matt Skin foundation iets voor jou. Ook deze foundation heeft een zachte structuur en de finish is mat. Daarnaast moet het langdurig op je huid. Deze foundation is ideaal voor de normale tot vette huid en is in 10 verschillende teinten verkrijgbaar.

Deze foundation zit in een tube wat ik dan persoonlijk wat minder fijn vind. De kleur die ik heb ontvangen is 01 rose die erg goed bij mijn huid past. Ik heb vaak de kleuren beige of rose. Een matte finish gebruik ik eigenlijk nooit, maar dat wil niet zeggen dat deze foundation niks is, integendeel deze foundation is juist heel erg. Het dekt je huid mooi, geeft een mooie finish en het blijft ook langdurig mooi op je huid zitten.

 


Full Coverage Foundation €6,50
De Full coverage is een 3-in-1 product met daarin foundation, primer en poeder ineen. Deze variant heb ik nog nooit gehad en daarom was ik extra nieuwsgierig. Je kan de foundation in laagjes opbouwen tot je een mooie natuurlijke look hebt. In het begin is het even wennen om de foundation aan te brengen, maar daar word je erg handig in.


Ik heb de kleur 01 mogen ontvangen en je ziet dat het een cremige foundation is in de kleur die erg mooi bij mij past. Je kan het platte sponsje gebruiken om de foundation aan te brengen. Omdat er al een primer in zit hoef je geen extra primer meer te gebruiken, anders is het een beetje dubbelop en het afpoederen hoeft ook niet omdat er poeder en foundation in zit. Een erg handige foundation als je snel de deur uit moet. Ik vind de foundation heel erg mooi zitten en gedurende dag blijft die ook erg goed zitten Deze foundation is in vier kleuren verkrijgbaar.

 

* de vierde foundation die is uitgebracht zijn de foundation drops in verschillende kleuren
  
Voor de prijzen die je ervoor moet betalen vind ik de foundations erg goed. Ze geven een mooie dekking, blijven lang zitten en de kleuren die ik heb passen precies bij mij. Natuurlijk moet je zelf even de goede kleur vinden die bij jou past. Ik zou dit gewoon even in de winkel gaan testen.


Heb jij weleens een foundation van de Hema gehad?

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf

23 opmerkingen

 1. Wat een enorm verschil in tinten zeg, zo op je hand! Hoe kun je nou het beste bepalen welke tint jij moet hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik het nooit, maar als ik dit dan zie denk ik wel, hartstikke mooi, dus misschien gewoon eens gaanproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De prijs is wel erg aantrekkelijk... Ik ben nogal merkvast qua make-up, maar misschien moet ik het toch eens uittesten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat een verschil in kleur! Ik ben benieuwd hoe deze mij zouden bevallen..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne review en wat een mooie foto's ook! Ik heb nog nooit foundation van Hema gebruikt, dus ik ben eigenlijk wel erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb nog nooit een foundation van de Hema gebruikt, ik heb wel een voorkeur voor matte

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De prijs is erg aantrekkelijk zeg. Ik ben benieuwd of er ook een geschikte kleur voor mij tussen zit. Binnenkort maar even kijken in de winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Foundation van Hema heb ik nog nooit gebruik. Het lijkt mij fijne foundation en de prijs is ook leuk

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik gebruikte eerder altijd foundation van de HEMA. Ik ben wel weer nieuwsgierig geworden naar de kwaliteit, misschien toch weer eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De illuminating foundation lijkt mij het fijnst van de drie, ik ga 'm zeker eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijne review. Ik heb nog nooit een foundation van de Hema geprobeerd, ik ben nog steeds op zoek naar dé foundation!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze zien er goed uit! Heb volgens mij wel een Hema foundation liggen, maar gebruik ehm niet haha ;)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ze lijken me zeker wel fijn! Alleen vraag ik me af of de 01 voor mij toch niet te donker zal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mijn eerste foundation was van de Hema. Ik vond het altijd fijne foundation.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik hou ook van pompflacons! Ik heb nog nooit de foundation van de HEMA gebruikt, maar ga het zeker eens proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Naast nagellak koop ik eigenlijk geen makeup bij de hema maar dit klinkt wel goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. IK heb nog nooit foundation van de hema geprobeerd... ik ben niet zo fan van de hema

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik gebruik niet anders dan de Hema foundation

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat veel verschillende foundations en kleuren! De illuminating lijkt me wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb een tijdje terug een nieuwe Hema foundation gekocht en getest, was aangenaam verrast! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind Chanel nog altijd het allerbeste. Toch vind ik de HEMA erg goede makeup producten hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Lijkt mij een hele positieve review voor de producten van de Hema. Ik denk namelijk niet dat deze winkel ergens echt in uitblinkt. Haha. Als de prijs en het product goed is: top!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. De skin protecting illuminating foundation klinkt goed. Fijn dat hij SPF30 en vitamine E bevat, altijd mooi meegenomen vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen