Persoonlijk | Geopereerd, Afscheid huidige baan, Bijna beginnen & bloggen

De afgelopen dagen is het wat stil geweest op mijn blog en dat heeft zo zijn redenen. Ik ben geen persoon die een artikel snel afraffelt dus ik besloot om een paar dagen niks online te zetten. Vandaag heb ik voor jullie weer een persoonlijk artikel, want er zijn natuurlijk weer een aantal dingen gebeurd sinds het laatste persoonlijke artikel.
Geopereerd
Nee ik ben niet geopereerd, maar mijn moeder wel. Mijn moeder is aan haar rechterhand geopereerd en omdat ze ook posttraumatische distrofie heeft is veel hulp gewoon erg nodig. Ik ben de laatste week dus ook erg veel bezig geweest met mijn moeder. Tussendoor moest ik ook gewoon werken en had ik ook andere afspraken staan dus een artikel typen zat er even niet in. Morgen moet ze op controle komen en dan krijgt ze een ander soort gips die de komende 5 weken nog moet blijven zitten. Voor de rest gaat het best goed, maar is ze wel een beetje pijn en is ook wat ziekjes van de morfine.

Afscheid huidige baan
Op dit moment werk ik nog bij Basic-Fit tot en met 28 februari en heb ik afgelopen vrijdag een etentje gehad met werk die al een tijd gepland stond, omdat wij nog een keer wilde eten met zijn allen voor het nieuwe jaar. Aan het eind werd ik goed verrast door mijn collega's met allemaal cadeau's. Ik had dit niet aan zien komen en voel mij daardoor dus ook heel erg geliefd. Ik heb er 2,5 jaar met veel plezier gewerkt, maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ga ze wel ECHT heel erg missen!

Bijna beginnen
Zoals jullie dus weten heb ik een nieuwe baan en daar ga ik maandag 5 maart beginnen. Het bedrijf zit bij mij in het dorp en kan zelfs lopen naar mijn werk. Ik ga er fulltime beginnen dus ik ga er eigenlijk heel erg op voorruit. Naast dat ik het super leuk vind ben ik toch ook wel iemand die nieuwe dingen heel erg spannend vind. Mijn oud klasgenootje werkt op dezelfde afdeling als waar ik ga werken dus dat moet zeker goed komen en ik vind het ook erg leuk dat zij mijn collega word.

Bloggen
Zo weet ik precies wat ik wil en zo krijg ik ineens weer in dipje. Ik heb het gevoel dat mijn artikelen niet meer boeiend genoeg zijn en misschien komt dit ook wel, omdat mensen gewend zijn om veel make-up reviews te lezen op mijn blog en dat is bijna helemaal niet meer. Iemand zei laatst nog tegen mij dat ik niet veel meer over make-up schrijf en dat komt, omdat ik zelf ook niet veel make-up meer koop, want het is gewoon zonde als je bergen met make-up hebt liggen en de helft niet gebruikt. Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar jullie mening over mijn artikelen.

Hoe gaat het met jullie?

28 opmerkingen

 1. Gefeliciteerd met je nieuwe baan!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah heerlijk, lopend naar je werk! Zet hem op meid, alvast heel veel succes en plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je nieuwe baan topper! Ik herken wel wat je schrijft over de make-up reviews. Ik schrijf zelf ook nog maar weinig reviews, ik heb alles al! Ik probeer wat meer in te haken op actuele onderwerpen en prikkelende titels te bedenken. Ik vind jouw artikelen wel altijd erg leuk om te lezen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Bloggen moet nog wel leuk blijven natuurlijk en er zijn altijd belangrijkere dingen in het leven. Gewoon bloggen wanneer je er weer behoefte en tijd voor hebt is mijn instelling!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alvast heel veel succes bij je nieuwe baan! En veel sterkte voor je moeder! Ik kan mij voorstellen dat je dan wel even iets anders aan je hoofd hebt dan bloggen. Zelf vind ik het ook wel lastig om superveel te blijven reviewen, omdat je inderdaad op een gegeven moment al heel veel hebt. Dan koop je gewoon iets minder snel er nog wat bij. Sowieso merk ik dat het best lastig is voor mij om te bloggen naast mijn werk; als ik in het weekend wat met familie of vrienden ga doen heb ik gewoon al geen tijd meer om te bloggen eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sterkte met je moeder. En heel veel geluk met je nieuwe baan! Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook niet heel veel naar makeupblogs kijk. Heel af en toe maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik houd juist wel van artikelen die niet over make up gaan, maar dat komt omdat het mijn interesse niet zo heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dikke proficiat met je nieuwe baan, ik wens je keiveel succes! ook beterschap aan je moeder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd en heel veel succes met je nieuwe uitdaging! Het wel leuk als je iemand al wat kent, zoals jou oude klasgenoot.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Soms heb je gewoon even te veel in je leven om je blog bij te houden zoals je normaal doet. Dat is ook niet erg, als je het maar weer oppakt.
  Veel succes bij je nieuwe baan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wel heel lief dat je je moeder zo hebt geholpen na haar operatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat fijn dat je een nieuwe leuke job hebt gevonden die zo dicht bij is, daarmee houd je veel vrije tijd over ! Er staan je weer veel avonturen te wachten, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan!!
  Ik hoop dat je daar snel je draai zult vinden.
  Wat bloggen betreft kan ik je aanraden om lekker te blijven schrijven over de onderwerpen die je zelf boeiend vind. En niet wat een ander graag zou willen lezen.
  Dat schrijft makkelijker en is beter vol te houden. Daar komt bij dat iedere blogger zijn ups en downs heeft. Lezers komen en lezers gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd met je nieuw baan en wat leuk dat lekker dichtbij jou huis. Heel veel succes en plezier

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd met je nieuwe baan ! Een baan om de hoek is altijd ideaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Sterkte en beterschap voor je moeder....
  Gefeliciteerd met je nieuwe baan.
  Heel veel succes.
  Ik begrijp je goed.
  Doe wat jij denkt dat nodig is.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Soms is je inspiratie voor bepaalde onderwerpen gewoon even weg, dat is helemaal niet erg toch? Dan schrijf je lekker over andere onderwerpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. leuk, bijna starten met je nieuwe baan! wellicht ik ook binnenkort want ik heb vandaag mijn 2e gesprek gehad bij hetzelfde bedrijf. donderdag krijg ik bericht, spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat heerlijk dat je naar je werk kunt lopen! dat scheelt zoveel tijd op een dag :) En wat lief ook van de oude collega's bij Basic Fit dat ze je zo verrassen! Sterkte voor je moeder

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat lastig van je moeder zeg! Wel heel fijn en lief dat je haar zo helpt. Heel veel plezier bij je nieuwe baan trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben mijn creativiteit ook weleens kwijt geweest. Door affirmaties op te schrijven als, ik barst van creativiteit, elke dag heb ik nieuwe ideeen. Ben ik daar weer in gaan geloven, zo is het weer gaan stromen en nu barst ik weer van ideeen. Het is maar net wat je gelooft en dat is waar.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk dat je een nieuwe baan hebt, gefeliciteerd! Ga je iets heel anders doen? Betreft het bloggen, het lijkt mij het allerbelangrijkst dat je schrijft over dingen die je zelf boeien en interesseren. Anders slaat de verveling toe en ga je twijfelen over je artikelen. Dus als je interesse nu ergens anders ligt zou ik gewoon daar over gaan schrijven. De lezers komen vanzelf wel mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. toffe update! veel beterschap aan je moeder en veel succes op je nieuwe job!
  Ik heb ook een beetje te indruk dat mijn blog soms niet meer boeit.. maar misschien ligt het gewoon aan de veranderingen online. Als je tegenwoordig niet vlogt, is het niet meer spannend. Gewoon doen en je hart volgen, dan hou je het ook langer vol en blijf je het leuk vinden. Het is tenslotte jou blog toch ;)

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Super trots ben ik op je. Bijna beginnen aan je nieuwe baan. Ik begin maandag.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad, maar het afsluiten is dan altijd wat minder. Maar je maakt ook weer een mooie nieuwe start.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Heel erg proficiat met je nieuwe job, dat is altijd even spannend! Hopelijk bevalt het je!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat leuk dat je een nieuwe baan hebt. Hopelijk heb je het daar straks goed naar je zin!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat spannend om met je nieuwe baan te gaan beginnen. Veel beterschap ook voor je moeder

  BeantwoordenVerwijderen