Hegron Face Mask Relaxing Clay & Extra Oxygen

Als ik wat me-time heb dan vind ik het erg lekker om een maskertje op te doen. Een tijdje geleden kocht ik bij de Action twee maskers van het merk Hegron, want ik vond de verpakking er zo schattig uitzien en ze zijn ook nog eens dierproefvrij. Ik kocht een relaxing clay masker en een extra oxygen masker. Ben jij benieuwd of dit iets voor mijn huid doet? Lees dan gauw verder.


Relaxing Clay

Het relaxing clay masker moet ervoor zorgen dat je huid goed gereinigd word. Dit zorgt ervoor dat je huid zacht en zuiver word. De substantie van dit masker is vrij aan de dikke kant, maar dat komt omdat het een kleimasker is. De kleur van het masker is grijs en omdat het een klei masker is droogt dit masker goed op je huid. De plekjes die onzuiver zijn blijft nat. Zo kan je precies zien waar je onzuiverheden op je huid hebt zitten. De geur van het masker kan ik niet goed omschrijven, maar het ruikt wel heel erg fris.

Het masker droogt vrij snel op de huid, maar moet ongeveer 10 minuten blijven zitten. Spoel het daarna af met lauwwater. Na het afspoelen en nadrogen van mijn huid merk ik dat mijn huid zacht en soepel is. Ik heb het masker al een paar keer gebruikt, maar ik kan nog niet zeggen dat mijn huid er zuiverder van word.


Extra Oxygen

Het extra oxygen masker hydrateert je huid en geeft naast dat nieuwe energie. Zo een masker is fijn als je een vermoeide dag hebt gehad, want dan heb je nieuwe energie zeker nodig. Het masker is gewoon wit van kleur. De substantie is een stuk dunner dan het kleimasker en de geur is een beetje zalfachtig met een fris tintje erin. Bij deze maskers is het heel erg moeilijk te omschrijven wat voor een geur het heeft, maar ze ruiken allebei niet vies.

Dit masker droogt op na 10 minuten. Het is dan de bedoeling dat je het afspoelt met lauwwater. Nadat je dit gedaan hebt merk je gelijk dat je huid super zacht en fris aanvoelt. Ook merk je dat je huid goed gehydrateert is. 


Het relaxing masker is fijn, omdat je huid zacht word, maar verder deed het niet veel. Als je een masker moet kiezen dan zou ik voor de extra oxygen gaan, omdat je huid fris en gehydrateert aanvoelt. Je hoeft bij allebei de maskers niet veel te gebruiken dus je kan ook nog eens heel zuinig doen met de tubes.


Ik weet niet precies hoe duur de maskers waren, maar het zal niet meer als €2,00 zijn en zijn te koop bij de Action.

Wat voor masker gebruik jij het liefst ?

22 opmerkingen

 1. Wauw, wat een koopje! Ik wist niet dat ze bij Action ook zulke betaalbare dierproefvrije maskertjes hebben :) Ze klinken heel fijn. Ik ga binnenkort zeker ook eens een kijkje nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een koopje zeg! Ik gebruik echt te weinig maskers, geen tijd voor vaak haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's! Ik gebruik helemaal geen maskers. Maak mijn huid wel goed schoon met tea tree of kokoszeep.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie foto’s! Lijkt menook een fijn product maar ik heb een supergevoelige huid wat me een beetje bang maakt voor de actionproducten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zelf ook een tube met een kleimasker, maar die moet ik nog steeds uitproberen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb last van Rosacea en kan niks gebruiken of mijn huid slaat volledig rood uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Handig ook zo met die tubes, en action heeft altijd wel prima prijzen. ik ben dol op maskers

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is geen geld voor een masker. Ik heb ze nog niet gezien bij de Action, maar zal een kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben hier zo benieuwd naar maar heb gisteren gekeken en hier liggen ze helaas (nog) niet x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een klei masker geeft mij altijd wel het gevoel dat het werkt. Of dit daadwerkelijk het geval is weet ik niet echt. Ik scrub overigens het liefste.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Toch fijn dat je verschil voelt in de maskers. Dan weet je waar je het voor doet ;-)
  Alleen wat al die namen betekenen, blijft mij een raadsel xD

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een koopje die maskers! En fijn dat ze ook echt hun werk doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik gebruik zelf geen maskers meer, maar wat ziet het er leuk uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die blauwe lijkt mij een fijn masker. En ook fijn geprijsd. Bedankt voor deze review.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik gebruik eigenlijk nooit maskers. Ik heb een heel gevoelige huid dus ik durf ook niet zo goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ze lijken mij fijne maskers en ze zijn budgetvriendelijk ook.

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik kende het eigenlijk nog niet! Ziet er wel super goed uit en je hebt het goed gereviewd vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh ik kende deze maskers nog helemaal niet! Zo'n tube met een masker vind ik altijd erg handig werken, zo kun je het masker meerdere keren gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb ze ook allebei vond ze wel erg prettig maar wel heel anders van elkaar idd

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik gebruik nooit een masker, maar voor dat bedrag zou ik het wel eens willen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik gebruik zelf niet zo vaak maskers, omdat ik erg snel allergisch er voor ben. Maar dit lijken me wel fijne maskers!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik gebruik deze ook. Fijn zijn ze he.. Ik moet weer nieuwe gaan kopen.

  BeantwoordenVerwijderen