Hotspot | Frosted Wageningen

Gisteren nam ik een vriendin mee voor haar verjaardag naar Wageningen. Ze is 20 maart jarig en ik vond het wel leuk om samen iets met haar te gaan doen. Ze wist totaal niet wat wij gingen doen. Bij Frosted in Wageningen kan je heerlijke freakshake's eten/drinken, maar sinds kort verzorgen ze ook heerlijke high tea's en dat gingen wij doen!
Frosted is een frozen yoghurt shop in Wageningen. Frozen yoghurt is ijs gemaakt van magere yoghurt. De yoghurt die Frosted gebruikt is 98% vet vrij. Wie wilt dit nou niet? Daarnaast kan je er nog meer dingen krijgen. Ze hebben onder andere smoothies die 100% gemaakt zijn van fruit of je kan kiezen dat ze het met magere yoghurt maken, verder hebben ze Griekse yoghurt met cruesli, milkshakes, ijskoffie's, zelf gebakken Luikse wafels (die heerlijk zijn), koffie, thee/chai latte's, lactose vrije (vegan) milkshakes en last but not least de freakshakes.

De eigenaresse is een leuke meid van 21 jaar. Ze vertelde mij dat ze nog niet zo heel lang open is. In 2017 is Frosted open gegaan. Ik merk dat ze het ontzettend goed doet, ze heeft een leuke locatie, het is leuk ingericht en zo een concept heb je niet veel bij ons in de buurt en dat is gewoon ontzettend leuk. Ik vind het knap dat ze haar eigen bedrijf is gestart op zo een jonge leeftijd.
Frosted heeft zeker meer dan 30 toppings waar je uit kan kiezen voor op de frozen yoghurt. Ze hebben o.a. vers fruit, chocolade, koek, peanut butter crunch, Nutella, kokos en nog veel meer. Wil jij jouw ijsje uniek maken? dat kan bij Frosted. 


Een aantal foto's van Frosted


Binnenkort gaat ze daar alles veranderen en ik ben heel erg benieuwd hoe het gaat worden, ik heb ook een reden om terug te komen, want ze hebben daar ontzettend veel lekkere dingen.

Onze high tea 
Je kan kiezen uit drie verschillende high tea's en ik koos voor de high tea die €18,95 kost. Bij deze high tea kregen wij natuurlijk thee die elke keer werd aangevuld wanneer jij wou. De inhoudt van de high tea is als volgt:- Citroen kwark met koekjes bodem
- Huisgemaakt soepje
- Broodjes met keuze uit verschillend beleg (zoals huisgemaakte eiersalade/tonijnsalade)
- Vers Luiks wafeltje
- Cheesecake puntje
- Slagroomsoesje
- Macaron
- Yoghurt smoothie
- Muffin
- Mini luxe brownie
- Yogurt toetje
- Onbeperkt thee

Het was heerlijk! Na deze high tea heb je de komende uren niks meer nodig, want ik zat propvol. 

De eigenaresse heeft mij gevraagd om foto's te maken van haar winkel en dat vond ik erg leuk om te doen. Als je in de buurt van Wageningen woont moet je daar zeker een keer naartoe gaan. Het is daar gezellig ingericht. Het personeel is heel erg vriendelijk en je kan er van alles krijgen en het is helemaal niet duur.

Een hele fijne zondag iedereen!

15 opmerkingen

 1. Zo leuk en aardig van jou dat jij een vriendin hier naar toe had meegenomen!
  Het ziet er mooi uit en straalt gezelligheid uit.
  Ik zie heel veel lekkers.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellig idee, ik ben dol op high teas.
  Inderdaad heel bijzonder dat iemand op die piepjonge leeftijd al zo'n complete zaak heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van dit soort gelegenheden. Qua inrichting maar ook wat er op de menukaart staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Alleen al dat mooie handgeletterde bord nodigt zo uit!
  Iets te ver voor zo even heen te rijden, maar wel één om te onthouden als ik in de buurt ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat lijkt mij nou een leuke tent om een verjaardag te vieren. Ik denk dat je vriendin een gezellig en vooral lekkere middag heeft gehad daar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi ingericht daar en prijs/kwaliteit lijkt me ook prima :) iets te ver uit de richting voor mij helaas. Misschien is er ook zoiets in Flevoland? Zou leuk zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ziet dat er bijzonder leuk uit zeg! Alleen al dat raam vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow wat leuk zeg en ook lekker volgens mij :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die high tea ziet er heerlijk en goed uit zeg! Helaas is het niet in de buurt bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ziet er gezellig uit. Lief leuk samen met je een vriendin daar naar toe

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De prijs van de high tea valt echt nog wel goed mee voor hoeveel je krijgt, ziet er echt goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. O wat ziet dat er goed uit allemaal! Helaas iets te ver weg, maar ik zou er zeker heen gaan als het in de buurt zit. Knap voor zo'n leeftijd om dit op te zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oooh het ziet er wel ontzettend goed uit eigenlijk! Yummy daar moet ik eens heen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Weer een nieuw plekje voor mij! Ziet er zo super leuk uit! Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen