Jane Iredale | Lente Collectie 2018


De lente is onderweg en dat betekend dat de lente collecties van verschillende merken ook onderweg zijn. Ik mocht twee producten proberen uit de nieuwe lente collectie van jane iredale. Ik ontving een Lip Fixation Lip Stain/Gloss en een Mystikol Powdered Eyeliner.De nieuwe lente collectie van 2018 bevat een aantal mooie producten zoals die ik heb ontvangen een Lip Fixation Lip Stain/Gloss en een Mystikol Powdered Eyeliner. Alle producten bevatten een aantal kleuren. 


jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die tegelijk je huid verzorgen én beschermen. Je krijgt de mooiste resultaten dankzij de meest pure ingrediënten. De make-up is makkelijk aan te brengen, geeft een mooie dekking en heeft fijne texturen zodat jij elke dag weer straalt!

Mystikol Powdered Eyeliner € 29,00

Deze eyeliner is een cream/powder eyeliner die jou de vrijheid geeft om te kiezen of je een mooie winged eyeliner of een zwoele smokey eye maakt. De collectie van jane iredale had al een aantal kleuren, maar daar zijn de kleuren Emerald en Sapphire aan bij toegevoegd. 

De kleur die ik ontving is de kleur Emerald. Het is een mooie donkergroene kleur goed past bij het komend seizoen de lente. Zelf draag ik eigenlijk nooit eyeliner, omdat ik het heel erg moeilijk vind om aan te brengen. Toen ik de dop eraf haalde dacht ik al gelijk dat er geen applicator bij zat, maar dat is wel het geval. De applicator zit in het spitse gedeelte van de dop die je eraf kan halen. De applicator heeft een vrij dikkere kwast die goed is om zwoele smokey eyes te maken, maar als je eyeliner wilt gebruiken heb je toch echt een applicator nodig, omdat je eyeliner anders veel te dik word. Eventueel heeft jane iredale de Bent Liner Brush die je kan gebruiken om een strakke eyeliner te maken. 


Zoals je op de foto hieronder ziet, zie je dat de eyeliner in creamy/poeder vorm is. De kleur groen ziet er donkerder uit als dat je op het plaatje op internet ziet, dit is wel iets om rekening mee te houden als je een lichtere groene kleur in gedachten had. Maar al om al deze kleur is ontzettend mooi.


De eyeliner is vrij dik qua substantie en zoals je ziet maakt het kwastje een brede lijn wat voor een eyeliner niet echt de bedoeling is. Het pigment is ontzettend goed en met het eraf halen van de liner gaat ook niet heel gemakkelijk dus het blijft goed zitten. Ik vind het een hele mooie eyeliner poeder van goede kwaliteit, alleen zelf persoonlijk gebruik ik dit niet echt. Misschien een keer leuk om het met een feestje te gebruiken. Lip Fixation Lip Stain/Gloss € 31,00

Deze lip stain/gloss ontving ik in de kleur Contenet. Het is een mooi oudroze kleur die perfect past het hele jaar door, maar vooral in de lente gedragen word. Dit product is een lip stain en gloss in een. De gloss bevat kleine shimmers die de look helemaal afmaken. Dit product is nog in 10 andere kleuren verkrijgbaar. 

Het is de bedoeling dat je eerst de lip stain aanbrengt tot dit opgedroogd is. De lip stain droogt op, maar het droog je lippen niet uit. Als het volledig opgedroogd is kan je de lip gloss aanbrengen.


The two of us, we have a long lasting relationship


Het pigment van de lip stain/gloss vind ik erg goed. De kleur is mooi en het brengt ook erg gemakkelijk aan op de lippen. Ook op de lippen ziet de kleur er heel erg goed uit en met een laag, plus de gloss krijg je dit resultaat. Je ziet wel een klein beetje de lijntjes in je lippen, maar niet storend. Daarbij blijft het goed zitten en geeft het niet heel erg af. 


Ik ben heel erg enthousiast over deze producten. Als je goede mineralen make-up zoekt dan is jane iredale echt een top merk. Het is niet altijd even goedkoop, maar je krijgt waar voor je geld!

Verkooppunten van het merk jane iredale kan je hier vinden.

Ken jij het merk jane iredale?

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf

21 opmerkingen

 1. Ik ken het merk jane iredale nog niet, maar vind de kleur van de eyeliner weg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie producten zeg =)
  Vooral de lipkleur is erg mooi!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eyeliner ziet er helemaal niet zo uit als ik eyeliner ken. Maar het klinkt erg handig omdat je er meerdere looks mee kunt maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt heel goed! De lip stain heb ik ook ontvangen en die ga ik eens goed testen. Hopelijk bevalt hij mij net zo goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben niet bekend met dit merk maar wat een leuke verpakkingen!! De kleur van de lipstain zie ik wel zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie producten! De lipkleur staat je ook erg mooi. Ik kan niet wachten om de mijne te gaan testen, die liggen mij ook al een paar dagen aan te kijken :) haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb zelf ook wat producten uit de collectie ontvangen en was echt onder de indruk van de kwaliteit! Ik vond de eyeliner wel heel gaaf maar ik draag die ook gerust gewoon overdag naar mijn werk, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben echt fan van dit merk. En die eyeliner ziet er zo gaaf uit. Die lipkleur staat je mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De producten zien er prachtig uit! De lipkleur staat je ook heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het ziet er zo mooi uit 👌
  Dit merk ken ik niet.
  Zo jammer dat het niet hier in de buurt te koop is.
  Prachtge foto's.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt goed en ziet er vooral erg mooi uit! Ik vind Jane Iredale sowieso een prachtig merk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ohh die eyeliner heeft een prachtige kleur zeg! Ik heb zelf nog geen ervaring met dit merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. mooi product, vooral het feit dat de applicator er in zit spreekt me aan. Handig in gebruik, top

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ken het inderdaad ook niet maar ze zien eruit als mooie producten!
  Wat staat de lipkleur je prachtig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jane Iredale heeft fijne producten. Vooral de lip stain vind ik er erg mooi uit zien, de kleur staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke nieuwe collectie! En ik vind je foto's echt supermooi! Zo mooi licht en de sfeer van je foto's sluit perfect aan op de producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat heb jij liever? Een mooie winged eyeliner of een zwoele smokey eye?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke collectie is dit! Vooral die eyeliner is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ken het merk nog niet maar zo te zien erg mooie producten vooral de lipgloss

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Prachtige producten! Ik voel je met eyeliner, het lukt mij ook niet om dit op een normale manier aan te brengen, haha. De lipstain staat je echt prachtig trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie producten zeg. Alleen de verpakking van de eyeliner al! Ik vind de lipstain ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen