Kruidvat Catch & Shine | Lipscrub

Ik hou de display waar de  Catch & Shine producten staan bij de Kruidvat, want om de 6 weken worden de producten verwisseld door nieuwe producten. Deze producten zijn dan allemaal Limited Edition en helaas is het dan zo dat als het op is, ook echt op is. Ik zag dit keer een aantal lipbalms en lipscrubs liggen en ik kocht twee lipscrubs in de geur Blueberry en Honey.
Wat ik zo leuk vind aan deze lipscrubs is de verpakking. De lipscrubs hebben elk een eigen kleur met een daarbij passende geur. Zo heeft de Blueberry scrub een paarse verpakking en de Honey scrub een gele verpakking. De achtergrond hebben ze ook heel erg leuk gedaan, want dat past er natuurlijk bij.

Honey

De naam zegt het al 'honey'. De honinggeurende lipscrub heeft groffe scrubdeeltjes, maar voelen toch niet heel grof aan. De geur honing ruik je er zeker wel wat in terug, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het meer naar de geur spijs vind ruiken. Ik vind het wel een lekkere geur.

De scrub masseer ik zelf zachtjes over mijn lippen heen. Ik doe dit rustig, omdat mijn huid sowieso al best wel gevoelig is en omdat de scrubdeeltjes toch best wel grof zijn moet ik het in dat gedeelte met aanbrengen wat rustiger aan doen. Na het scrubben was ik mijn lippen goed af en merk ik dat mijn lippen zacht aanvoelen.


Blueberry

De Blueberry scrub is een ontzettend zoete scrub. Je moet er van houden, maar ik vind dat hele zoete wel heel erg lekker. Bij deze scrub wil je bijna je lippen aflikken. De scrubdeeltjes zijn bij deze scrub ook weer grof, maar als je het zachtjes inmasseert op je lippen en daarna goed afspoelt en met een lippenbalsem insmeert is dat totaal niet erg als je gevoelige lippen hebt. Ik had jullie nog niet verteld of het echt goed de velletjes eraf haalt en dan kan ik met veel blijheid zeggen dat het goed zijn werk doet. Je lippen worden heel erg zacht.


Je zou na het scrubben de lippenbalsems van Catch & Shine kunnen gebruiken. De lippenbalsems hebben de zelfde verpakking en daarbij ook dezelfde geuren beschikbaar. Om de verzorging van je lippen goed af te ronden is het goed om een lippenbalsem te gebruiken.

De Catch & Shine lipscrub is te koop bij de Kruidvat. Ze kosten €1,99 per stuk en zijn dierproefvrij.

Gebruik jij een lipscrub? 

17 opmerkingen

 1. Nee, echt nog nooit! Ik vind het heel bijzonder dat je zelfs je lippen kunt scrubben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne potjes. Zeker met dit weer kunnen mijn lippen wel wat extra verzorging gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke verpakkingen, ik ben hier wel benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee, dat gebruik ik niet. Sterker nog: ik wist niet eens dat dat bestond. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke potjes zijn dit! :) Ik heb het merk nog nooit gezien bij onze Kruidvat, maar volgens mij lopen de winkels in Nederland sowieso heel erg achter op de winkels in België. De collectie van Disfordazzle vond ik bijvoorbeeld ook niet terug dit jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit blueberry lijkt me echt een fijne lip scrub! Vooral omdat hij erg zoet is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jum! Ik scrub mijn lippen eigenlijk nooit, omdat het niet nodig is! En anders doe ik het gewoon met een washandje en water!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het lijken mij fijne producten in een leuke verpakking. Dat is al een goed begin voor het merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er leuk uit, ik moet mijn lippen echt vaker gaan scrubben!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Naar aanleiding van je blog heb ik bij het Kruidvat een potje lipbalm gekocht in de smaar/geur mango. Erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat zoiets bestaat. Ik had er (wederom) nog nooit van gehoord. Ik smeer ze wel eens in met een speciale lipbalm oid. Maar scrubben heb ik nog nooit gedaan. Die paarse lijkt mij dan wel weer erg lekker, zoals je schreef. Zoet is altijd goed haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. DIt is echt een product dat ik nog nooit heb gebruikt Lippenbalsem ok, maar nee niet echt iets voor mij, al klinkt het wel top!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb vroeger van alles geprobeerd tegen velletjes op mijn lippen. En het enige wat helpt bleek Bepanthen Babyzalf te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke budgetproof producten, en dan ook nog eens dierproefvrij! Ik haalde mijn lipscrubs voorheen bij de Lush, maar eerlijk gezegd gebruik ik hem te weinig, en kan ik vervolgens na een jaar de gehele inhoud wegkiepen. Zo zonde. Zo'n budget versie spreekt mij dan zeker aan, ik ga ze zeker even checken als ik bij het Kruidvat ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind het snoezige potjes! Maar heb nog nooit lin scrub gebruikt, pak altijd de lippen mee de normale gezichtsscrub...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke items! Ik heb de lippenbalsems uit deze lijn gekocht voor mijn dochter haar verzameling, maar stiekem gebruik ik ze zelf ook wel eens :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik heb een tijdje geleden voor het eerst een balea lipscrub uitgeprobeerd en moet zeggen dat ik het erg fijn vindt

  BeantwoordenVerwijderen