Persoonlijk | Mijn eerste werkweek overleefd , een verassing, een relatie en bloggen

Sinds vorige week zijn er een aantal dingen gebeurd die ik graag met jullie wil delen. Ik kan daarbij gelijk zeggen dat het echt alleen maar leuke dingen zijn en het geluk mij tegemoet komt. Zo overleefde ik mijn eerste werkweek, had ik een verassing voor een vriendin, werd mijn relatie officieel en wil ik jullie nog even wat vertellen over hoe het bloggen gaat.

Mijn eerste werkweek
Vorige week maandag begon ik bij mijn nieuwe baan bij het bedrijf Cannock Chase als medewerker kwijtschelding. De eerste week heb ik overleefd. Een nieuwe werkplek is altijd heel erg spannend, maar als je zoiets nog nooit gedaan hebt is het al helemaal spannend, want je weet nooit hoe je het gaat doen. De eerste week was vooral veel informatie en vandaag mocht ik al een beetje alleen aan het werk. Natuurlijk moet ik nog wel veel vragen, want er zijn overal regeltjes voor die weet je niet zo 1,2,3 uit je hoofd, maar de basis ken ik al.

Ik vond de eerste week vooral vermoeiend, maar daar kom ik wel doorheen als ik eenmaal alles doorheb. De collega's zijn ook ontzettend leuk. Het is vooral leuk dat mijn nieuwe collega's een beetje dezelfde leeftijd hebben als ik. Ik ben echt heel erg benieuwd hoe de komende tijd gaat worden, maar dat zal vast heel positief uitpakken.

Een verassing
Volgende week dinsdag is een vriendin van mij jarig en dan word ze 30 jaar (dirty thirty!) Ik vond het wel leuk om haar ergens meer naartoe te nemen. Zo besloot ik haar mee te nemen naar Frosted om een heerlijke high tea te benuttigen. Ik kan zeggen dat de verassing hartstikke geslaagd is, want ze vond het heel erg leuk. De high tea was ook enorm lekker. 

Een relatie
Ik zag iemand al een tijdje en ik ken hem echt al heel lang en wij hebben het ontzettend leuk en fijn samen dat wij onze relatie gisteren officieel hebben gemaakt. Dit kan ik echt met meer dan blijdschap zeggen, want het voelt zo goed! Ik dacht dat ik nooit meer zo verliefd zou worden, maar dat is dus wel zo. Het heeft best wel een tijdje geduurd dat het officieel was, maar overhaasten is in mijn mening nooit goed.

Love is the answer, and you know that for sure; 
Love is a flower, you've got to let it grow.


Bloggen
Jullie merken misschien dat het soms wat rustiger is op mijn blog of dat ik op een vreemde dag iets plaatst dan normaal de ma, woe en vrijdag,  maar dat komt omdat ik het de laatste tijd gewoon erg druk heb. Daarnaast zit ik elke dag achter de computer op werk en heb ik daarna niet heel veel zin om weer achter de computer of laptop te kruipen. Ik vind het nog steeds leuk, maar jullie zullen alleen artikelen zien verschijnen als ik daar ook de tijd en zin voor heb. Ik heb echt moeten leren om het moeten los te laten. Ik vroeg jullie in mijn vorige persoonlijke artikel of jullie mijn artikelen nog wel boeiend vonden, omdat ik niet meer veel over beauty schrijf, maar gelukkig vinden jullie mijn artikelen nog steeds leuk. 

Er gaan nog veel meer leuke dingen gebeuren dus binnenkort kunnen jullie weer een persoonlijk artikel verwachten!

Hoe gaat het met jullie?

26 opmerkingen

 1. Wat een leuke positieve dingen allemaal , erg leuk voor je =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke dingen! Wat leuk dat je weer een relatie hebt. Ik wens jou en je vriend heel veel geluk en liefde samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag het inderdaad gisteren op FB, woehoeee! Gefeliciteerd lieve Manon, het is je super gegund <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een blije, leuke week heb je omschreven.Heel veel succes in alles, dat gaat vast goedkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat spannend een nieuwe baan. Ik kan mij voorstellen dat dat erg vermoeid is geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt als een goede start op je werkplek! Fijn dat je leuke collega's hebt ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben echt zo blij dat alles zo goed gaat! Fijn dat de collega's meevallen op je nieuwe werkplek. Eens je er een tijdje in zit zal het ook wel wat minder vermoeiend worden. Komt helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo, dat klinkt als een periode vol positieve veranderingen! Gefeliciteerd met dit alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk zeg een relatie! :) veel geluk samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super goed nieuws allemaal! Een nieuwe werkplek is altijd wennen dus heel fijn dat het je bevalt! En proficiat met je nieuwe liefde!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je kan een blog pas volhouden als je je eigen ding doet en daar behoort een heel eigen ritme bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. aaaaa geweldig nieuws allemaal! Geniet van alles en vooral samen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het leven gaat voor je blog he. en gefeliciteerd lieverd! ik gun je alle liefde en geluk toe! lekker samen genieten.. hele dikke knuffel! Hier is er 1 ook nog steeds druk met van alles.. ik blijf ook van alles leuk vinden dus dat maakt het er niet makkelijker op!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk om te lezen dat je een relatie hebt! Wat een leuke en positieve dingen allemaal, het is je gegund! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Een hele goede week dus! Leuk om te lezen en bovendien is een high tea als verrassing een heel leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een fijne week! Op een gegeven moment zit je vast lekker in een flow op je werk joh. Ik ga een kijkje nemen op de site van Frosted, ziet er lekker uit! En geniet van je nieuwe liefde, zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke verrassing! Ik hou echt van high tea's :D Origineel idee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd met je nieuwe baan je relatie. Daar gaan we het natuurlijk nog even over hebben, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gefeliciteerd en heel veel geluk samen!
  Fijn dat jij aan je nieuwe baan begonnen bent.
  Dat je het naar je zin zal hebben....

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat fijn! Ik wens jullie heel veel geluk! En mooi dat het leuk is bij je nieuwe baan:)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk een wat persoonlijkere blog te lezen en wat superleuk dat je nu officieel bent

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een fijne berichten! En wat leuk dat je een relatie hebt. Veel geluk!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Van harte!! Wat een blijheid, leuk geschreven! Hier ook alles goed, dank voor het vragen ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Nog gefeliciteerd met je nieuwe baan! Gelukkig bevalt het goed. Ik heb ook sinds woensdag een nieuwe baan. Ik begin maandag.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Af en toe een pauze op je blog is niet erg... ik heb dit ook wel eens

  BeantwoordenVerwijderen