Therme | Roses Moisturizing Oil Spray

Een olie gebruikt ik eigenlijk nooit, maar deze van Therme lag al een tijdje in de bak te wachten en besloot het 4 weken geleden te gaan gebruiken. De reden dat ik oliën niet gebruik is omdat ze vaak vettig zijn. Ben je benieuwd hoe ik deze olie vind? Lees dan gauw verder. De verpakking van Therme vind ik er altijd heel erg spa-achtig uitzien en ook bij deze olie vind ik dat ook weer. Een groot pluspunt is dat de tube gemaakt is van hard plastic en gelukkig niet van glas. Ik kan nooit omgaan met verpakkingen die van glas gemaakt zijn. 

Deze Roses Moisturizing olie is een melkachtige, verzorgende olie spray met exclusieve moisturisers, Deze niet vette olie hydrateert de bovenste huidlaag intensief en verbetert de elasticiteit en vitaliteit van de huid. Het klinkt veelbelovend. Het moet zoet ruiken en verleidelijk zijn.

Sweet And Tempting


Nog een pluspunt is dat het een pompflacon is. Zo kan je de olie doseren en gebruik je niet teveel wat heel vaak wel gebeurd als je geen pompflacon gebruikt. De naam 'roses' doet zijn eer aan, want de olie ruikt echt naar rozen. Ik vind het geen hinderlijke geur, maar ik denk wel dat je ervan moet houden. 


De olie zelf is vrij vloeibaar en kan je gemakkelijk over je huid smeren. De olie trekt best wel snel je huid in en is totaal niet vettig en je huid voelt zacht en soepel aan. Op de verpakking staat dat de olie gebruikt kan worden door alle huidtypen, maar ik kreeg wel een reactie van deze olie en dat vind ik erg jammer en het was ook erg vervelend. Als jouw huid reageert op parfum kan je deze natuurlijk beter vermijden, want hier zit parfum in. Bij mij is het vaak de gok, want de ene keer krijg ik wel een reactie en de andere keer niet. Het is een fijne olie, maar niet geschikt voor mijn huid.


Deze Therme Roses Moisturizing Oil Spray is te koop bij de Op=Op Voordeelshop. Ik durf niet te zeggen of deze geur nog te koop is bij de Kruidvat of Trekpleister, maar daar zou je even naar kunnen kijken. 

Reageer jij vaak op het ingrediënt parfum?

15 opmerkingen

 1. Ik vind het nadeel van olie ook altijd dat het zo vet is,maar met een pompje gebruik ik het dan wel weer graag omdat het wel goed zijn werk doet op mijn huid. wat naar dat je een reactie kreeg op de olie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat dit product niet goed bij je past, maar wel fijn dat je dit eerlijk zegt x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel fijn, een olie die niet te vettig is en snel intrekt. I want it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat balen van de reactie. Bij mij is dat ook altijd verschillend. Ik vind Therme een fijn merk, maar een huidolie pak ik er eigenlijk nooit echt bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Therme is altijd een fijn merk. Wel jammer dat deze olie niet geschikt is voor jouw huid. Ik heb eigenlijk nog nooit een reactie op mijn huid gehad van het ingrediënt parfum.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben niet allergisch voor parfum. Lijkt me erg vervelend als je daar allergisch voor bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat je huid reageert op deze olie. Ik vind zelf de body butter van Therme altijd heel fijn. Denk dat deze echter voor mij ook te agressief is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mmm dit klinkt wel interessant! spijtig dat het geen match is voor jouw huid
  ik gebruik niet zo vaak een olie eigenlijk

  liefs Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pompjes vind ik ook altijd fijn. Helaas hou ik alleen niet van de geur van rozen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit klinkt lekker product. Love oil beautyproducten en handig met spray system. love it

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijkt me wel iets goed voor mijn psoriasis-velleke...
  "steeds op zoek"

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben hier wel geïnteresseerd naar, jammer dat het voor jou niet geschikt is.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lijkt me een fijne olie, jammer dat je huid er een reactie op had. Mijn huid reageert eigenlijk altijd goed op het ingrediënt parfum.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik moet er wel op letten inderdaad. Mijn huid kan soms wel wat overgevoelig reageren op dingen.

  BeantwoordenVerwijderen